Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#29850

2014-11-26 19:56

As putea fi de acord cu tine in privinta dlui Roibu, numai ca am senzatia ca si dixi ca si o gramada de pe acolo sunt creatia dlui.... niste monstri vesnic infometati, lacomi si neumani.

Raspunsuri

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#29852 Re:

2014-11-26 20:22:35

#29850: -  

 Sau invers, musca mana celui care i-a facut  mari si salvat din necazuri, neoameni impotriva celui care i-a scolit ( de la gradinita, muncitori, scoli de maistrii pana la masteranti si doctoranti ...), instruit, pus pe functii, ajutat pe toate caile legale, dandu-le viitor famililor lor..., creand un puternic club de handbal si multe altele...  Foarte nerecunoscatori acum, fiind flecmatici si devoratori de iluzii false, care in douazeci si ceva de ani acestia au devenit cunoscuti in lume si judetul avea buget superb iar tara beneficii la bugetul tarii de alte sume si se putea azi crea un paradis zonal prin munca si functionarea combinatului care tocmai ce fusese imbunatatit prin investitii masive si acum toti spunand ca este o bijuterie sau perla in curs de devenire fier vechi, acestia toti care fac de ras si se fac de ras din Oltchim sunt lasii, pupincuristii, hotii, marlanii, jigodiile, infectiile, cancerul, dusmanul lor si a vietii pe care o traiesc, iar cei care tineu combinatul si creierele adevarate au plecat de foarte mult timp, sau au imbatranit  neinjosindu-se intre acestia. Muncitorul de rand a fost, furat, umilit,injosit, amagit, ditrus psihic, tortionat si amenintat psihic si multe altele..., pentru mofturile escrocilor care au fost si sunt acolo unde dicteaza legea lor. Se observa tot ceea ce au facut in aceasta perioada, au stat de muscat intre ei si nici nu au dorit sa intre in lupta cu statul roman sa se bata la baioneta pentru viitorul lor si al judetelor Valcea si Arges, chiar mai mult, au facut ceea ce stiau ei mai bine, .... au distrus omul simplu muncitorul, furadu-i si distrugandu-i, bagandu-le numai mizerii si intriga in cap, multi din ei ne mai avand limpezimea gandirii si fiind infierati de un  razboi surd dar sindicatele si statul roman fiind la aceeasi masa foarte bogata.

 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

#29503 Re: Re:S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.


Musafir

#29853 Re:

2014-11-26 20:30:02

#29850: -  

 Diferenta intre unul si celalalt este foarte mare. Sa nu uitam ca si acel CCM a fost facut tot la sugestia primului pentru ca probabil presimtea ceva si a considerat  ca in acest caz sa ramanem si noi cu ceva. Domnul Presedinte ce a facut? S-a pisat pe el de contract si pe cei ce l-au sponsorizat atatia ani din slariile lor. Mare cacat de om esti Diculuiule.

Prisacare , norata avocata ce mai face bai zdreanto. Nu iti e ba rusine nemernicule sa patezi si imaginea copiilor tai , sa ii bagi in jocuri murdare?