Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006
Musafir

#28937 Re: Re:

2014-11-11 21:56

#28931: o creanta obosita - Re:  

 Baaaa obositule, mergi si dormi ca-ti este rau si suferi de boli mintale ( sa nu-ti uiti medicamentele, este foarte important ), te manifesti si creezi si trambitezi prostii, mai si crezi ceea ce spui si ai pretentia sa fi si cel care constata ca esti latura persoanelor cerebrale, insa daca stam la discutii chiar si aici, ai un retart muuult peste medie si il asmutesti asupra altei persoane, mai bine iti faci mustrari de constiinta tu in fata oglinzii, asta daca te suporta si nu se sparge.

Lasa tu povestile si imbarligaturile si mergi la nani ca ai dormit degeaba si te-ai trezit mai obosit de cat ai fost.

Cu parere de rau iti transmit insanatosire grabnica daca se mai poate..., si cand vei primii banii sa bei  un pahar  cu limonada, pentru ca stiu la oamenii bolnavi dauneaza alcoolul..., si te rog mult sa iti aduci aminte ca ai macanit aiurea peste tot.

Somn usor.

Raspunsuri


Musafir

#28941 Re: Re: Re:

2014-11-12 09:37:49

#28937: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re:  

 Bai neobositule se vede de la distanta ca tu esti un pierde vara , unul care nu are altcev de facut decat sa dea raspunsuri la tot si la toate pe aceasta mizera petitie.

Ca sa vorbesc mai pe romaneste cu tine, dute dracu-n pula mea de obsedat al creantelor. Ti-am mai spus si ti-o repet , cred ca si in mormant  (atunci cand iti va veni randul, posibil mie inaintea ta) vei lua calculatorul si vei continua sa transmiti in continuare " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , 

" c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " , " c r e a n t a " .  Vom murii cu totii si banii nostri vor ramane tot creanta. Imi pare rau sa-ti spun(pentru mine) dar nu vom vedea nici macar un leut si asta din cauza ceior 97% din disponibilizati din care faci si tu parte , care nu au invatat nimic intr-o viata intreaga. Nu au invatat ca in Romania zilelor noastre daca nu lupti pentru un drept al tau (chiar si legal) nu vei obtine nimic. Pentru astia ca tine e dumnezeu cu mila.