Mutati evenimentele publice din Lugoj, la Plopi!

Quoted post


Musafir

#38

2011-09-07 20:36

Cred că fiecare semnatar al acestei petiții ar trebui să mobilizeze pe cei din jur și astfel s-ar putea creea o reacție în lanț. În ritmul acesta penibil în care ne târâm petiția va fi un răsunător eșec.

Raspunsuri

Narcis Semeniuc
Autorul acestei petitii

#40 Re:

2011-09-08 19:28:51

#38: -  

asta speram si eu sa se intample si mai mult, ma asteptam ca toata mass media locala sa preia mesajul (in cazul in care evident, ar fi de aceeasi parere), sa-l publice si mai mult, sa deschida puncte de colectare a semnaturilor in acest scop. Din pacate, numai Renasterea a publicat o pagina si cam atat.

Oricum, ma gandesc sa mai incercam sa mobilizam fiecare dintre noi pe cine mai putem pana la sfarsitul lunii si apoi, cu rezultatele obtinute (cate or fi ele) si cu cei care doresc sa mi se alature (chiar v-as ruga sa va anuntati in cazul in care aveti astfel de intentii) si din respect pentru cei care au facut totusi efortul de a semna, sa cerem audienta la primar si sa o prezentam (aici, iarasi as sublinia suportul realmente URIAS, pe care reprezentantii mass media l-ar putea oferi).

Sunt acum 130 de semnaturi asumate (plus inca vreo 5 prin reprezentare - conform unuia din comentarii). Mult? Putin? Ramane de vazut.... Eu o duc pana la capat oricum.

ce ziceti? Mai putem spera sa ajungem macar la 200 pana la 1 Octombrie?

un Lugoj minunat tuturor!