Mutati evenimentele publice din Lugoj, la Plopi!

De cate ori se organizeaza la Lugoj un eveniment public, centrul orasului arata mai rau decat un bazar turcesc. In copilaria mea, astfel de evenimente se organizau la Plopi si mie personal mi se parea o solutie incomparabil mai civilizata. Cu putina bunavointa din partea administratiei locale, sunt sigur ca se poate reamenaja zona mult mai bine decat era inainte, se poate reface scena si pot fi asigurate utilitatile necesare pentru acest gen de manifestatii. Totodata, pot fi asigurate facilitatile necesare desfasurarii activitatilor comerciale specifice in conditii civilizate, nu circula masini si sigur poate fi totul tinut mai bine sub control, fara a transforma periodic centrul intr-un imens cos de gunoi revarsat in toate directiile. Mai mult, astfel s-ar creea premisele necesare repunerii in valoare a zonei in discutie pentru activitati de recreatie (plaja, terenuri de sport, etc - vara si mergand pana la patinoar si/sau derdelus iarna). Toata lumea ar avea de castigat: lugojenii conditii mai bune, comerciantii si investitorii sansa de a obtine profit si implicit primaria taxe si impozite suplimentare.

Daca sunteti de aceeasi parere cu mine, va propun sa colectam impreuna un numar de semnaturi suficient de mare incat sa oblige primaria sa ia atitudine si totodata, care sa justifice punerea in practica a unui astfel de proiect.


Narcis Semeniuc    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Narcis Semeniuc să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...