Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

basaul la puscarie langa frate-su ! In curand ! :)))

#28097 Re: Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :))))))

2014-11-01 13:27

#28096: - Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :)))))) 

 Alta perla specifica basistului ce crede ca viitorul guvern va fi altul decat cel din care este format acuma...prostaul crede, in nemarginita lui prostie, ca presedintele o sa faca alt guvern !  :)))))))))

Nu-i treaba lui, basist prost !  :))))))))) Continua sa te fai de ras ca-mi place !  :)))))))))

"Cine indexeaza salariul minim/economie de la 100 euro cat e in prezent pana la 800 euro, pe acel candidat la presedintie il voi vota. Cine va fi acela? Ponta, Iohannis sau Udrea? :))))))))))))))))))))))) sau nici unul?"   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, CAT ESTI DE...PROST !!!  :))))))

Continua asa ca-ti sta bine, hahalere gen basescu, udrea, macovei, iohanis si alti cativa au nevoie de prosti ca tine care sa-i voteze !  :))))))

 

 

Nu doar mie-mi plac prostii, asa ca tine, dar si astora de mai sus !   :)))))))

P.S. Poate afla si prostii ca tine ca salariul minim e de...200 de euro, adica cu 100% mai mult decat aberezi tu !   :)))))) 100 de euro era pe vremea cand basescu a taiat salariile (el a iesit si a anuntat masura, boc cel mic nu stia nimic ! )   :))))))))

Raspunsuri


Musafir

#28098 Re: Re: Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :))))))

2014-11-01 15:19:35

#28097: basaul la puscarie langa frate-su ! In curand ! :))) - Re: Re: Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :)))))) 

 Antibasist cretin, tu spui lucruri pe care eu nu le-am zis, iar eu mai scriu si in sens figurat dar fara sa mai pun ghilimelele, intelege ce vrei, eu ma rad de prostia ta iar tu de asa zisa prostia mea:))))) dar crede-ma si prostia mea e mai inteligenta decat desteptaciunea si inteligenta ta :))))))))))) Legat de salariul minim de care tu ziceai ca e 200 euro, citeste in codul muncii si apoi mai vorbim despre aberatia ta, salariul minim este de 710 lei/net adica 160 euro, dar tu esti foarte informat e 200 euro destept antibasist :))))care zici de altii ca sunt prosti:)))))) cat esti de prost, daca prostia ar durea tu te-ai tavalii in chinuri :)))))))))))