Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post


Musafir

#39017 Tarane,

2014-10-28 11:22

#39013: basescu si fanii lui sunt atat de prosti -  

 tocmai un sugator de puli varaniste face prosti pe altii ?

Dobitocule, MTO-ul se pronunta in romana eMTeO, asa cum a pronuntat Basescu, iar in engleza eMTiOu, mare diferenta nu e, dar trebuie sa fii prea prost sa nu-ti dai seama despre ce este vorba, Pontolomacul tau habarnagiu nu stie in engleza decat "copy-paste" si pac, doctoratul !

Ma exact pish pe voi de comunisti nenorociti !

Raspunsuri

basistii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#39018 Re: basistii sunt prosti prin definitie, dar pe ei ai mira lucrul asta ! :))))))

2014-10-28 14:09:10

#39017: - Tarane, 

 Ti-am explicat ca la un prost ce estri, dar fiind basist si, prin definitie prost, ce sa intelegi tu ???  :))))

Cu acel MTO pronuntat in romaneste, atunci cand basaul vroia s-o arda atotstiutor, a picat de pacalici, ca si voi fanii lui !!! Dupa "MTO", "furculicion", "the esec" si alte minuni de genul asta, il asteptam pe viitorul puscarias cu Ce-eN-eN (CNN, postul de stiri) din romana !  :))))) Cat de prosti sunteti basistilor ! :)))))

Cat despre voiculescu...cand o iesi afara din puscarie, in cel mai rau caz scos de CEDO si cand o cere daune guvernului, respectiv tarii asteia, sa te ducu tu sa-l pupi in phula ca sa nu se mareasca taxele sau o taxa noua din cauza sumei cerute de varan !  :))))))

Pana atunci, basist prost, PLANGI :

 

BASAAAAAAUUUULEEEEEE, DUUUUU-TEEEEE SIII VIIIIZIIIITEEEAAAAAZAAAA-L PEEE FRAAAATEEE-TUUU, AAAASAAAAA TEEEE OOOOOBIIISNUUUUIIEEEESTII SIII CUUU LOOOCUUUL UUUUNDEEE OOO SAAAA-TII PEEEETREEEECII MUUULTIII AAAAANII DIIIN VIIIIAAAAATAAA !!!!  :)))))))))))))