Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27828 Re: Re: Elena Udrea le-a promis sprijin disponibilizaţilor de la Oltchim

2014-10-20 13:15

#27827: - Re: Elena Udrea le-a promis sprijin disponibilizaţilor de la Oltchim 

 Cacalea are creierul prajit, ori tu esti un pic mai mult decat dezinformat.

Poate n-ai citi tot si gandesti printre idei si cuvinte, sari si tu exact CaCilea ( cacofonie intentionata ).

Ai dreptate ca nu este participare la vedere pentru incantarea ta sa razi de ei, de dupa perdea sa-ti dai coate cu fraierii tai care si asa sunteti prea pacaliti...., insa tu nu ti cont ca multi sunt in instante cu dosarele, asta ce mai spui, sunt sau nu sunt....????!!!

Banii salarii sunt sigur si voit trebuie sa fie platiti, ai inteles, exista, nu au ajuns la destinatarul disponibilizat si nici cei angajati ( la care si lor au intarzieri de plata ), concluzia este ca daca refuzul lor continua O SA RASPUNDA PENAL, A SPUS-O CHIAR SI ELENA UDREA.

Confunzi situatia angajatilor cu a disponibilizatilor..., asa ca-mi dau seama esti total paralel de ceea ce scri.

SALARIILE SUNT PRIORITARE LA PLATA SI TREBUIESC ACHITATE LA TOTI ANGAJATII SI DISPONIBILIZATI.

Banc de actualitate.
- Care e cartea care v-a schimbat viața?
- Codul Penal.

(by Ruxandra Cartianu)

Raspunsuri


Musafir

#27836 Re: Re: Re: Elena Udrea le-a promis sprijin disponibilizaţilor de la Oltchim

2014-10-20 16:31:02

#27828: - Re: Re: Elena Udrea le-a promis sprijin disponibilizaţilor de la Oltchim 

 "Ai dreptate ca nu este participare la vedere pentru incantarea ta sa razi de ei, de dupa perdea sa-ti dai coate cu fraierii tai care si asa sunteti prea pacaliti...., insa tu nu ti cont ca multi sunt in instante cu dosarele, asta ce mai spui, sunt sau nu sunt....????!!!" 

Ai dreptate si tu dar nu stii un lucru, nu stii ca si eu sunt disponibilizat ca si tine , ca si cei peste 600 de disponibilizati valceni. Ce nu stii tu , nu stii ca nu fac parte din cei care rid de dupa perdea. Ce nu pricepi tu si tot o dai cu instantele, nu stii ca instantele dau hotarari copy paste (precum lucrarea de doctorat a unuia Ponta), deci nu te poti astepta in Romania,care nu este nicidecum un stat de drept (vezi chiar si ultimele evenimente) la o alta hotarare decat cea pe care au primit-o deja unii dintre colegii tai (inclusiv eu), asta ce mai spui? Sunt sau nu sunt? 

Interesant este faptul ca vad ca tu chiar nu prea pricepi nimic. Nu ai priceput nici din hotararea data unor colegi de ai tai, nu pricepi nici din hotararea data de procurorii de la DIICOT, nu pricepi nici de ce ANAF-ul nu a dat inca un raspuns la sesizarea facuta de noi.Nu pricepi de ce institutiile la care ai tot batut la porti(prefectura, consiliul judetean) nu iti da nici-un raspuns clar, nu iti da nici-un raspuns clar pentru ca ei stiu raspunsul de la un fost agent secret , actualmente prim ministru si candidat cu mari sanse la presedentia Romaniei. Nu intelegi de ce avocatul poporului Limbric Victor Ciorbea nu iti da raspuns la solicitarile facute si o dai inainte cu legile si instantele tale care se pisa pe unul ca tine sau ca mine. 

 

"SALARIILE SUNT PRIORITARE LA PLATA SI TREBUIESC ACHITATE LA TOTI ANGAJATII SI DISPONIBILIZATI."

Raspuns: CACAT , spera tu ca mafiotii astia vor respecta ceva din ceea ce scrii tu sau din legile acestei tari . Bine, banuiesc ca o faci doar ca sa pari interesant.

Solutia: Disponibilizati , a mai ramas putin din campania electorala. Ce aveti de gand cu soarta voastra? 

Alegeti: lupta pentru drepturile voastre legale sau somn si mizerie

Concluzie: nu va luati dupa unii care vor doar sa para interesanti

Al vostru,

Abramburel Abramovici