Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#26625 Re: trezirea

2014-09-23 21:03

#26617: PROPENOXID - trezirea 

 "Une sunteti domnilor de la Sindicatul Victoria   gen  Radu Ion  de la fosta Electroliza cu mercur Morcoase de la Propen ,,fomistul'' ,  Sindicatul  Solidaritatea; cu ,,Micutul''Bica  ,,,Juristul;; Dumitru de la ..Unirea'' care da tichete la cei care se prostitueaza de ce nu participati la Contractul Colectiv de Munca doar icasati cotizatiile -sa va fie rusine IMPOSTORILOR ATI SPALAT CREIERUL CELOR CU SCOLA PUTINA."

Da Diculoiu unde e bai retardule? Nu el detine sindicatul reprezentativ? Nu la el e toata puterea? Nu el e cainele de paza(sau ar trebuii sa fie) al OLTCHIM? Asta v-au invatat ba astia sa faceti (pentru ca sunteti prosti, naivi si retardati) ca sa va distraga atentia , sa va futeti in cur unul pe celalalt si voi in nemernicia voastra asta faceti, exact asa cum au planuit jmecherii. Astia v-au lasat sa credeti ca voi sunteti jmechetii, lideri de sindicat si alte alea, dar de fapt ati urmat exact si intocmai planul lor de care nu e strain nici marele Diculoiu. 

Voi daca va credeti destepti nu vedeti cine a incercat sa profite si a/au fost lasati sa profite de dezordinea creata? Cernev un jmecher care probabil a fost introdus , Ghioca un retard si un obsedat , un complexat al sortii, Marcela o ilustra necunoscuta care in nerusinarea ei a crezut ca poate si ea sa demonstreze ca e cineva , Morcoase , Cocoase , Cap de Cal, Ion Radu maistru fara carte , un alt complexat de importanta lui , Piticul Porno, etc.

Toti acestia asa prosti cum sunt nu au facut nimic altceva decat sa isi bata joc de prostia voastra si mai mare ca a lor.

Oltchimisti, va meritati soarta.

Disponibilizati voi chiar sunteti plante sau poate si mai rau. Cel putin alea se mai misca atunci cand adie vantul.

Sa va duceti dracului de nem roman handicapat.

Raspunsuri


Musafir

#26626 Re: Re: trezirea

2014-09-23 21:11:24

#26625: - Re: trezirea 

 Disponibilizatii au si ei babuinii lor, multi cu spirit de cernevisti si mari victorieni ratati precum oile ratacite si pregatite de taiere (mai mult rau fac decat sa realizeze ceva bun), DICULOIU FIIND UN MAIMUTOI PENSIONAR SI MINCINOS, CREAND SI EL NENOROCIRI... S-a mintit si deteliorat adevarul. Nu-i condamn nici pe angajati si nici pe disponibilizati, dar sincer S-A MANCAT SI SE MANANCA CACAT CU GALEATA, PRIMII SUNT LIDERII DE SINDICATE (care sunt foarteeee bineeeee platiti )...

SI DE AICI STITI TOTI CAM CE SE DORESTE SI SE INTAMPLA.