Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-09-03 20:06

#25827: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! 

 DISPONIBILIZARE CU PLATA DE BANI AJOFM in 2013 si  DIN ACESTIA PLATIM C.A.R. OLTCHIM SI PENALIZARI CU DOBANZI, DETURNAREA DE FONDURI BANI  PE TIMPUL CONDUCERII CET GOVORA MIHAI BALAN IMPUS DE ION CILEA CONSILIUL JUDETEAN VALCEA anul 2012, CARE A OPRIT PENTRU PLATA DIN SALARII, DAR CARE N-AU AJUNS LA DESTINATAR, NOI FIIND IN CONTINUARE NEVOITI SA ACHITAM PENALIZARI DE INTARZIERE SI RESTANTE;

NU STI ... TACI, NU  CUNOSTI, NU COMENTEZI, NU PRICEPI, NU TE BAGI, NU MA CUNOSTI, NU TE CUNOSC, NU STI, TE OPRESTI.

NOAPTE BUNA. SALUT.

Repet sa intelegi:  NU ESTE OK CE FACETI. ACUM CAND OLTCHIM ARE NEVOIE CA DE AER DE SPRIJIN SI O POZITIE DE APARARE A VIITORULUI LOCURILOR DE MUNCA SI A FUNCTIONARII COMBINATULUI, VOI VA INCAIERATI PE PORNOGRAFIE INFANTILA, ASTA CHIAR DEMONSTREAZA CA NU VA PASA CA O SA FITI OBLIGATI SA CERSITI LA USA PSD PENTRU AJUTOR SOCIAL.

JUDETUL VALCEA MOARE, POATE O DATA CU MOARTEA REALA A LUI  CILEA ( FOARTE GRAV BOLNAV ).

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-09-03 20:18:31Musafir

#32251 Vicepreședintele PPE, AVERTISMENT pentru Ponta: DNA intră pe fir! E mic copil față de Năstase

2015-01-20 08:57:08

Premierul Victor Ponta este avrtizat că ar putea avea soarta mentorului său, fostul premier Adrian Năstase. Fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, susține că constul de construcția al autostrăzii Comarnic-Brașov ar putea intra în atenția DNA, care l-ar căuta direct pe Victor Ponta.

“Pentru suma vehiculată, o singură instituţie poate să se pronunţe, şi aceasta este DNA. Un preţ de 126 milioane de euro pe kilometru este cam de 4-5 ori mai mult ca preţul pe kilometru la Bechtel (pentru Autostrada Transilvania n.n.) pe care l-am târâit după noi

până când am reuşit eu în 2011 să reziliez eu cele patru contracte ce nu fuseseră atacate şi am reuşit să economisesc 6 miliarde de euro. Acum, dacă ne uităm la cei 126  milioane de euro per kilometru versus 25 de milioane de euro la Bechtel, constatăm că Năstase a fost mic copil pe lângă domnul Ponta”, a declarat Boagiu, la Gândul Live.

Fostul ministru al Transporturilor susţine că astfel se explică presiunea pe care premierul Ponta o pune pe spectrul politic şi public pentru aprobarea Master Planului General pe Transporturi.

“Dacă Bechtel a fost aprobat în Parlament prin lege, atunci să aprobăm un Master Plan, să ne asumăm cu toţii o sumă colosală pe care ne va fi greu să o plătim (...)”, acuză fostul ministru.

Întrebată dacă ea crede că în acest caz este vorba de corupţie, ea a răspuns că “aş spune şi corupţie şi incompetenţă”.

„Unii pot să facă pe proştii la un moment dat în viaţă ca să le meargă bine. Nu poţi construi o autostradă cu 126 de milioane de euro per kilometru chiar dacă este foarte necesară”, în opinia ei o variantă la Comarnic-Braşov fiind transportul pe calea ferată. “Putem ajunge la munte şi cu trenul. Aceasta ar putea fi, pe lângă construirea acestei autostrăzi, o soluţie de decongestionare a traficului rutier. Ne-ar conveni tuturor să ne urcăm în tren cu schiurile, să coborâm în staţiunea unde vrem să schiem”, a spus Boagiu.

http://www.stiripesurse.ro/