Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

VI S-A ADUS RASPUNS DELICAT SI OFFICIAL!!!! PA OLTCHIM, ARE AMR....
Musafir

#24123 Re: "Există interese obscure la Oltchim" Oltchim – vândut la fier vechi! (VIDEO)

2014-07-19 06:11

#24073: - "Există interese obscure la Oltchim"

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10380-oltchim-vandut-la-fier-vechi-video

Oltchim – vândut la fier vechi! (VIDEO)

Liderul Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, are o perspectivă sumbră asupra Oltchimului, la care se gândesc deseori şi vâlcenii: politicienii români n-au interesul să privatizeze combinatul chimic pentru că este mai convenabil să-l vândă la fier vechi!

După zeci de promisiuni făcute de guvernanţi, preşedintele CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, spune lucrurilor pe nume, în cadrul unei conferinţe de presă. În opinia sa, politicienii români n-au nici un interes să privatizeze Oltchimul, pentru că au întrevăzut o soluţie mai la îndemână. Altă explicaţie nici nu poate exista, de vreme ce caietul de sarcini s-a schimbat de 3 ori în două luni şi într-o manieră semnificativă, iar în scrisoarea către Fondul Monetar Internaţional, atât combinatul, cât şi CFR Marfă sunt la capitolul ,,Lichidare”. Declaraţie de presă a liderului vine în contradicţie cu promisiunile optimiste ale ministrului Economiei, Constantin Niţă, dar şi ale şeful său de partid, premierul Victor Ponta, dar este în acord cu rezultatele politicii naţionale în cazul acestei privatizări. Oricum, vorba lui Hossu, un combinat care funcţionează doar cu 20 la sută din capacitate, nu poate emite pretenţii la ,,măritiş”.

https://www.youtube.com/watch?v=8FUFjG4329A   =>video-audio

http://i.imgur.com/nzcEjUp.jpg...

Raspunsuri

si eu ma gindeam ca esti tradator d le marcu,felicitari

#24125 multe felicitari pt radu el3 si marcu omul lui Dixi,i ati tras o lui cernev

2014-07-19 06:25:59

#24123: - Re: "Există interese obscure la Oltchim"

PACE ,PACE,INTRE 2 DOBITOACE,DOBITOCU CEL MAI MAREEEEEEEEEE ESTI CHIAR TU CERNEVE,PT CA DUMITRU E CA SI MORT,EXACT CA TINE poponarule....CE ZICI GHIOCA?CE ZICI MAI ANALFABETULE? A A A AAAASPIRINA AVETI?         ASTA CERE MATA? EU CRED CA A TINUT PREA MULT GURA DESCHISA


Musafir

#24196 Re: Re: "Există interese obscure la Oltchim" Oltchim – vândut la fier vechi! (VIDEO)

2014-07-19 14:41:53