Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Quoted post

Unul dintre cei multi

#20 Re: Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

2014-06-12 10:06

#15: Discriminare și abuz în CPR - Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

Nu cred ca "noi l-am lasat"... ce reactie sa avem....noi ne-am trezit cu domnia sa ca in acesti ultimi ani  a facut facultatea de psihologie, un master (conditie necesara pentru un doctorat) si, bineinteles, a devenit si DOCTOR IN PSIHOLOGIE ....expert....presedinte al unui institut de psihologie judiciara.....toate acestea in timp ce isi facea datoria cu varf si indesat ca jurist al minunatului colegiu.... si mai si da lectii de psihologie pe la facultatea din Constanta.....Ma intreb cand si-a facut experienta profesionala a carei incununare ar trebui sa o constituie titlul de DOCTOR IN PSIHOLOGIE? Cate persoane a examinat el in viata lui???? Fata in fata, cu patologie...cu situatii reale..... Cate formari si paraformari a facut el vreodata?? cu adevarat... asa cum ne sunt noua cerute la colegiu,  nu doar cu diplome....Si vin si ii intreb pe cei din comisiile din conducerea colegiului OAMENI BUNI CE E CU VOI?????? Asta este exemplul pe care ni-l puneti domniile voastre in frunte???? Cum sa mai avem noi insine respect fata de propria profesie, nu mai spun cum sa mai pretindem altora respect?!!!!!! Suntem priviti si tratati asa cum ne prezentam - NONVALORI - in vreme ce nume mari ale psihologiei stau ascunse, mute,  multumite de propriile pozitii si poate profitand pe alocuri de anumite conjuncturi (sau adaptandu-se din mers...), fara SA FACA CEVA  pentru viitorul psihologiei !!

Dumneavoastra domnilor si doamnelor profesori, cei  care ne-ati fost  indrumatori, cei de la care am invatat si care aveti cadere sa aplaudati o astfel de "evolutie geniala" ca a dlui Stefan, sunteti  total de acord?? Cat ati muncit dumneavoastra ca sa ajungeti ceea ce ati ajuns? Se poate ajunge DOCTOR IN PSIHOLOGIE dintr-o munca "part time"? Asa de simpla e psihologia???? Si atunci de ce nu tuturor psihologilor le este asa usor sa treaca de la o treapta la alta...de la o specializare la alta...sa iasa din supervizare....in legea pe care o apara domnul jurist (care, culmea! este una si aceeasi persoana cu domnul Doctor in psihologie Stefan Laurentiu!!) exista niste conditii...niste ani...niste credite.... niste examene sustinute in fata comisiilor...niste studii de caz prezentate...(cate cazuri o fi prezentat domnul Stefan?...hai ca de prezentat le-o fi pus acolo intr-un dosar dar de vazut si facut?...)

Una peste alta, NE FACE DE RUSINE!!!!!!!! Iar Presedintele colegiului nostru IL TINE STRANS IN BRATE !!!!

...si inca ceva.... foarte multi dintre cei pe care ii scoleste dlui in minunatul Institut de Psihologie Judiciara pe bani foooooarte multi, sunt, la lef, lipsiti de experienta!! Si ne mai ducem si la targ cu calul....sa il facem de ras....adica la instante, sa le arate alora ce minunate experize or sa faca ei.... o sa ajungem de rasul tarii!!!

Doamne pazeste-ne de hotie si prostie!!

 

Raspunsuri


Musafir

#21 Re: Re: Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

2014-06-12 13:20:54

#20: Unul dintre cei multi - Re: Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

Colegiul e condus de fapt de dl jurist. Domnul Presedinte are cunostinta de toate ilegalitatile comise de dl jurist si chiar il sustine in comiterea lor. Va voi arata probe.


Musafir

#26 Re: Re: Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

2014-06-13 20:14:21

#20: Unul dintre cei multi - Re: Re: Re: Stefan Iulian - presedinte al COPSI

Multi dintre membrii comisiilor(chiar presedinti) sunt amicii dlui jurist. Si atunci, cum sa ia domniile lor masuri fata de ilegalitatile comise de dl director juridic, doctor in psihologie si expert psiholog?????!!!!!! Trebuie sa intelegem cu totii faptul ca, domnul jurist este sutinut in actiunile sale de mai multe persoane pe care noi le platim ( incepand cu dl Anitei pana la secretare).