Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#21594 Re: TE-AI TREZIT CERNEVE? SE MUSAMALIZEAZA CAZUL CERNEV?

2014-06-05 07:44

#21591: - TE-AI TREZIT CERNEVE? SE MUSAMALIZEAZA CAZUL CERNEV?

ATENTIE: NU MUSAMALIZATI CAZUL CERNEV!

 

bai autorule

esti tampit serios. enervant

mai las-o in mortii ei de obsesie

nu se intreaba nici o lume, te intrebi tu in mintea ta aia amortita de alcool si contorsionata de ura si prostie

esti bolnav, trateaza-te

Raspunsuri


Musafir

#21596 Re: Re: TE-AI TREZIT CERNEVE? SE MUSAMALIZEAZA CAZUL CERNEV?

2014-06-05 07:57:26

#21594: - Re: TE-AI TREZIT CERNEVE? SE MUSAMALIZEAZA CAZUL CERNEV?

Se intreba lumea si conducerea, NU MAI MUSAMALIZA (scopul tau in viata...), si-n presa s-a scris si peste tot se discuta aceasta fapta comisa in timpul seviciului. Cat de ridicola pijamaleala in timpul serviciului.... Sa nu mai marai in somnambulismul tau si "Administratorul special acuză: Corneliu Cernev, „TRĂDĂTORUL" de la Oltchim" http://www.voceavalcii.ro/2014052821678/Administratorul-special-acuza-Corneliu-Cernev-TR%C4%82D%C4%82TORUL-de-la-Oltchim.html , acuza.... BOALA TA DE BUHAIT DE SOMN CARE ESTE  FOARTE  GRAVA DOMNULE, NU TREBUIE SA DEZINFORMEZI, CHIAR SI AICI PE PETITIE.

 

 

" Somnul de frumuseţe la serviciu

Toţi chimiştii de la Oltchim s-au amuzat copios când, acum câteva săptămâni, Corneliu Cernev a fost prins în pijamale la serviciu, dormind în post. Sindicalistul este de meserie dispecer, el fiind responsabil de monitorizarea activităţii din combinat, iar în cazul în care ar fi vreo defecţiune, el este cel care coordonează angajaţii din secţiile Oltchim. Dar, dacă el are obiceiul să doarmă la serviciu, ferească Dumnezeu să se întâmple ceva!

Revenind însă, atunci administratorul judiciar i-a făcut un scandal monstruos lui Cernev, iar gurile rele susţin că ar fi propus chiar şi demiterea acestuia. Aşteptăm cu interes deznodământul acestui scandal, în speranţa că „trădătorul" Cernev va fi îndepărtat odată pentru totdeauna de la combinat, spre binele chimiei şi a economiei vâlcene. "

 

p.s. Daca noi suntem beti ( dar se pare ca suntem foarte lucizi si nu suntem alcoolizati), tu esti drogat de atata somn si lene pe tine.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-06-05 13:24:35