Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Quoted post


Musafir

#6 Guzu Daniela MOnica

2014-05-29 10:50

Cunosc personal activitatea directorul juridic al CPR, cunosc de asemeni lupta lui cu neprofesionistii acestei bresle, cu afaceristii de teste psihologice, MIZA ESTE MARE. Stiu ca deranjeaza modalitatea lui directa si sincera de abordare. Doresc sa dau doar un exemplu: la negocierile dintre CPR si Ministerul Sanatatii pentru decontarea serviciilor psihologice s-au obtinut decontarea serviciilor de evaluare clinice, psihodiagnostic, consiliere si psihoterapie. Un anumit domn psiholog, mare in bresla, a mers pe furis la Minister si a strecurat acolo decontarea psihoterapiei cognitiv-comportamentala. INTELEGETI? Adica fiecare pe turta lui, dupa parerea acelui domn doar psihoterapia cognitiv-comportamentala este valida, restul sunt tehnicile Vrajitoarei Omida. Intamplator directorul juridic al CPR a vazut "mica" modificare a secretului domn psihologsi desigur ca a facut scandal si a rectificat. VEDETI DE CE DERANJEAZA DOMNUL JURIST?.....IAR POVESTEA CONTINUA CU AFACEREA TESTELOR PSIHOLOGICE PE TONE DE BANI PE CARE DOMNUL JURIST VREA SA O SPULBERE.

Raspunsuri

Discriminare si Abuz in CPR

#7 Re: Guzu Daniela MOnica

2014-05-29 11:06:52

#6: - Guzu Daniela MOnica

Stimata doamna Guzu, pana acum am constatat ca dl. Stefan lupta CU PROFESIONISTII din Psihologie, promovand ilegal serviciile proprii si ale asociatilor.

Daca ceea ce sustineti este adevarat, nu avem nimic impotriva ca acel "domn psiholog mare in breasla" sa urmeze calea dlui Stefan, adica cea a eliminarii dintr-o organizatie care se vrea de profesionisti si care are un cod etic si de deontologie!

In ceea ce priveste testele psihologice, in toata lumea civilizata sunt distribuite de firme autorizate. Nu credem ca dl. Stefan a adus profesiei macar un procent din ceea ce au adus profesionistii care au tradus/adaptat/etalonat teste psihologice, din care mentionam doar cativa: Horia Pitariu, Nicolae Mitrofan, Mihaela Minulescu, Daniel David, Monica Albu, Dragos Iliescu, Anca Dobrean, cu totii profesori renumiti si respectati de breasla!

Va asteptam cu probe (documente) in sprijinul afirmatiilor dvs. si promitem sa le facem publice!

 

Ela

#11 Re: Guzu Daniela MOnica

2014-05-29 20:20:51

#6: - Guzu Daniela MOnica

Doamna Guzu, haideti sa transam problema. Dl Stefan este un angajat al CPR, foarte tupeist de altfel,  platit din banii nostri (tinde sa se uite acest aspect), care, in loc sa-si vada de atributiile functiei, isi foloseste pozitia pentru a sustine o organizatie privata a carui presedinte este. Mai mult, isi baga si nasul in treburile institutiilor statului. Si mai mult, se autoproclama cu superioritate (nu se stie cum atestata) "expert" si mai si stabileste (culmea!) cine e competent in domeniu si cine nu. A? Nu vi se pare cam mult pentru juristul angajat al CPR platit din banii psihologilor? Deci, nu stiu cat de elocventa in privinta calitatilor de erou ale domnului jurist ar trebui sa fie telenovela expusa de dumneavoastra ( cu susoteli si strecurari de hartii si furisari pe ascuns si marea demascare), insa pe noi nu prea ne convinge ca un cavaler pe cal alb a venit sa ne salveze. Este in regula? Ok. Atunci sa depasim acest moment, inainte sa ne umplem de penibil.