Gratiere pentru Gica Popescu

Quoted post

La rece

#2743 nemultumire

2014-03-10 08:23

#2726: -

Ar trebui ca această petiţie să aibă şi o rubrică în care cei ce nu doresc eliberarea din închisoare a condamnatului să îşi poată exprima votul, iar la final să se vadă care este raportul între cei care susţin petiţia şi cei care o contestă. Altminteri, va fi ca la referendum: ce contează dacă o vor fi semnat, să spunem, 1 milion de persoane, dacă restul de 19 milionane din ţara asta nu o vor face.

Opini amea este aceeaşi cu cea pe care o au majoritatea oamenilor cinstiţi din ţara asta şi în concordanţă cu prevederile art. 16 din Constituţia României: "(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. (2) Nimeni nu este mai presus de lege" - nici măcar Gigă Popescu.

Prin absurd, dacă mâine va fi condamnat Ilie Năstase ori Nadia Comăneci, sau alte personalităţi cu merite incontestabile în activităţile lor profesionale, ar însemna să cerem să fie eliberaţi şi aceştia?

Oameni buni, gândiţi-vă înainte să vă manifestaţi sub imperiul unui impuls de moment, indus de oameni politici ai momentului, prin intermediul mass-media, doar din dorinţa de a arăta votanţilor că lor le pasă... Dar de justiţia din România le pasă? Cum dovedesc asta?...

Raspunsuri


Musafir

#2746 amănunte

2014-03-10 08:33:24

#2743: La rece - nemultumire

Şi încă ceva: toate argumentele vehiculate în spaţiul public în susţinerea acestei petiţii au fost, cu siguranţă, avute în vedere de judecători cu ocazia pronunţării în dosarul penal. Aşa se explică pedeapsa redusă primită de "Baciul", faţă de alţi coinculpaţi.

Aşadar, domnule senator, iniţiator al acestei petiţii, nu mai instigaţi lumea să se substituie justiţiei din ţara în care dv. vă aflaţi la putere.


Musafir

#2762 Re: nemultumire

2014-03-10 09:02:17

#2743: La rece - nemultumire

Cauta cu atentie ..... sunt afisate si rezultatele prin paginile anterioare.... este undeva la : 95,8% pt DA si 4,2 % pt NU. Deci este mai mult decat clar, nu? Pacat ca toata acesata masa de oameni nu militeaza si pt schimbarea sistemului politic, bolnav si gaunos.... de fapt cauza initiala unei asemenea situatii!!!!