Gratiere pentru Gica Popescu

Quoted post


Musafir

#2726

2014-03-10 06:41

merita...

Raspunsuri

La rece

#2743 nemultumire

2014-03-10 08:23:13

#2726: -

Ar trebui ca această petiţie să aibă şi o rubrică în care cei ce nu doresc eliberarea din închisoare a condamnatului să îşi poată exprima votul, iar la final să se vadă care este raportul între cei care susţin petiţia şi cei care o contestă. Altminteri, va fi ca la referendum: ce contează dacă o vor fi semnat, să spunem, 1 milion de persoane, dacă restul de 19 milionane din ţara asta nu o vor face.

Opini amea este aceeaşi cu cea pe care o au majoritatea oamenilor cinstiţi din ţara asta şi în concordanţă cu prevederile art. 16 din Constituţia României: "(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. (2) Nimeni nu este mai presus de lege" - nici măcar Gigă Popescu.

Prin absurd, dacă mâine va fi condamnat Ilie Năstase ori Nadia Comăneci, sau alte personalităţi cu merite incontestabile în activităţile lor profesionale, ar însemna să cerem să fie eliberaţi şi aceştia?

Oameni buni, gândiţi-vă înainte să vă manifestaţi sub imperiul unui impuls de moment, indus de oameni politici ai momentului, prin intermediul mass-media, doar din dorinţa de a arăta votanţilor că lor le pasă... Dar de justiţia din România le pasă? Cum dovedesc asta?...