Gratiere pentru Gica Popescu

Quoted post

ANGELA

#2552 gratierea GICA POPESCU

2014-03-09 19:51

SPERAM DIN TOT SUFLETUL CA DOMNUL PRESEDINTE SA-SI ADUCA DIN NOU AMINTE CA ”A MIZAT TOTUL PE O SINGURA CARTE” ACEEA CARTE FIIND CONSTITUTIA CARE SPUNE CA NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE, CA ROMANIA NU ARE CETATENI GRATIABILI SI CETATENI NEGRATIABILI. Romania are cu adevarat valori care fac cinste cu inteligenta, priceperea, creatiile si nu doar cei care bat mingea pe iarba pe mai multi sau mai putini bani. NU am vazut sa faca ceva bun pentru societate, sa dea inapoi societatii ceva din ce a primit dar vedem cu torii cum a vindut fotbalisti ca pe niste oi si a falsificat documentele, si-a pus banii in buzunarul propriu, nu a dat nici clubului si nici statului. E o rusine nationala in acest moment, de aceea este lege sa fie respectata si daca se pretinte cineva nu trebuia sa ajunga in troaca porcilor. VA SOLICIT SA NU-L GRATIATI DACA SUNTETI PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR

Raspunsuri

ion

#2589 Re: gratierea GICA POPESCU

2014-03-09 20:19:57

#2552: ANGELA - gratierea GICA POPESCU

Atunci cand sa aplice/exercite presedintele dreptul de a gratia ARGUMENTAT daca nici in cazul celor ce AU MERITE si cu care NE-AM MANDRIT nu-l lasati s-o aplice ?

A gresit; e adevarat. Si-a recunoscut vina, si-a platit datoriile si si-a reevaluat pozitia constientizand pericolul. Realizam ceva daca-l pedepsim atat de dur ?

Cui sa aplice Gratierea presedintele daca celor ce au MERITE NU ? babelor ce au furat o gaina pentru ca starnesc mila ?

Gica Popescu merita gratiat. Deja a platit mult inclusiv cu libertatea. Pentru un SIMBOL e mult prea dura pedeapsa incat a nu ne implica inseamna ca suntem de acord cu o batjocura.

Modelele trebuiesc RESPECTATE.

Ma inclin in fata celor ce au adus glorie poporului roman, onoare si mandrie mai ales atunci cand flamanzi si inghetati ieseam in strada sa ne clamam mandria, scosi in strada tocmai de GICA POPESCU si colegii lui in fata carora MA INCLIN.

Merita gratiat !

 

Gabi
Musafir

#2598 Re: gratierea GICA POPESCU

2014-03-09 20:28:50

#2552: ANGELA - gratierea GICA POPESCU

Poate intr-o zi vei fi in locul lui.... atunci sa te vad cat de vehementa esti.

Mars la troaca