Gratiere pentru Gica Popescu

Quoted post


Musafir

#167

2014-03-06 13:08

Stimați colegi primari, viceprimari și funcționari ai administrației publice locale,
Susțin grațierea marelui fotbalist Gheorghe POPESCU!
”Cred că actul graţierii a fost creat tocmai pentru acest tip de oameni, care au greşit odată în viaţa lor, dar, în rest au făcut doar cinste României, să aibă parte de înţelegere. Nu contest decizia instanţei de judecată, care a decis că Gică Popescu a greşit, dar, având în vedere faptul că omul şi-a recunoscut fapta, ba mai mult a şi plătit paguba, cred că merită un gest de clemenţă din partea preşedintelui Băsescu.”Baciul” a făcut cinste României pe toate terenurile pe care a evoluat, a făcut ca suporterii să scandeze numele ţării noastre, ne-a făcut să ne simţim mândrii că suntem românii.Doresc să-i sensibiliez pe cei care iubesc fotbalul românesc să facă, alături de mine un demers prin care să-l sensibilizăm pe Traian Băsescu să-i acorde o şansă marelui nostru fotbalist”
http://stirile.rol.ro/parlamentarii-ii-cer-presedintelui-traian-basescu-eliberarea-lui-gica-popescu-913136.html
Cine este de acord cu acest demers poate semna petițe on-line!
Eu sunt!

Ștefan ILIE,
Primarul Comunei Luncavița

Raspunsuri

halabula

#2313 Re:

2014-03-08 16:38:02

#167: -

tovarasu primar din comuna obscura giogioba , actul gratierii a fost creat pentru acele persoane care intr-o anumita situatie, constransi de anumite imprejurari au ajuns poate sa fure un salam sa-si hraneasca familia. In situatii de genul celor care erau singura sursa de venit din familie, chiar daca la limita subzistentei, iar incarcerarea lor ar fi distrus niste vieti amarate de copii. Persoane mult prea batrane si bolnave sa fie in stare sa reziste inchisorii, etc...

Voi, din cauza educatiei precare confundati nostalgia cu infractiunea, Popescu legenda cu Popescu penalul. Si-a bagat nasul in troaca porcilor acum trebuie sa se curete in inchisoare.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook