Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#16776 Capacitatea de productie a Oltchim ar putea creste

2014-02-06 21:10

http://www.impactreal.ro/2014020615999/Capacitatea-de-productie-a-Oltchim-ar-putea-creste.html

http://www.impactreal.ro/images/stories/oltchim_122341.jpg...

În cazul în care reuşeşte remembranarea electrolizei, capacitatea de producţie a combinatului chimic vâlcean ar putea creşte semnificativ.
În prezent, conducerea Oltchim SA urmează să analizeze, împreună cu nemţii de la Udhenora contractele care sunt în derulare cu societatea vâlceană. De asemenea, în această perioadă se aşteaptă ofertele investitorilor pentru privatizarea combinatului. "Până în prezent, chinezii şi grupul domnului Vuza sunt cei care efectiv sunt interesaţi în mod direct de preluarea combinatului. Sunt discuţii şi cu cei de la MOL.(...) Partea chineză a solicitat prelungirea termenului pentru a-şi încheia auditul. În acest timp, conducerea combinatului urmează să plece în Germania, la compania Udhenora, pentru a discuta contractele pe care Oltchim le are în derulare şi pentru o remembranare a electrolizei cu membrană. Pe parte salarială vom avea discuţii cu conducerea pentru a stabili datele pentru luna februarie, când vor fi acordate avansul şi lichidarea", a spus liderul de sindicat Corneliu Cernev.
Termenul până la care investitorii interesaţi să cumpere combinatul petrochimic Oltchim Râmnicu Vâlcea pot depune oferte angajante a fost declarat de la 31 ianuarie la 28 martie, iar această amânare a fost aprobată ca urmare a solicitărilor primite din partea investitorilor interesaţi să participe la reorganizarea combinatului, potrivit unui comunicat al Oltchim. Adunarea creditorilor a luat această decizie în şedinţa de marţi, 28 ianuarie.
Chimcomplex Borzeşti, al doilea fabricant de produse clorosodice din România, după Oltchim, ar fi urmat să concureze la termenul iniţial cu alţi doi investitori, Oil and Gas Trade (Rusia) şi consorţiul de companii Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum Co. din China. De combinatul vâlcean s-a mai interesat şi compania MOL, din Ungaria, prin divizia sa petrochimică, Petchem.

Raspunsuri


Musafir

#16777 Re: Capacitatea de productie a Oltchim ar putea creste

2014-02-06 21:26:08

#16776: - Capacitatea de productie a Oltchim ar putea creste

gaia muistule de cernev,tu nu mai a i voie sa vorbesti,ca prea mult rahat ai mincat,,gata miiirs acasaaaaa,alup igus boschetaruleeeee,eu sint PICASSO