Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Eugen

#34530 Manipulare

2014-01-20 20:41

''Academia de manipulare Intact Media, are ca scop principal recrutarea de mercenari Media'', etica interpretarii evenimentelor si documentelor nu conteaza, in societate se gasesc nenumarati indivizi care pentru o leafa sau celebritate se iau de gat chiar cu un Presedinte de Stat!

Acesti mercenari Media, si cu maxima vizibilitate putem enumera : Gadea, Ursu, Badea,... jurnalistul de gherila de la Cotroceni (nu conteaza numele lui) sunt ca in orice domeniu, recrutati din randul celor cu cea mai mare empatie pentru compromis, cei mai disperati sa devina dintr-o nulitate - ceva...orice!

Ii ajuta tupeul, tupeul de a considera ca nimic din ce fac nu ii decredibilizeaza ca jurnalisti de buna credinta, impartiali, respectuosi fata de institutii ( nu neaparat fata de persoane), ii decredibilizeaza deasemenea manipularea rezultata din amestecarea adevarului cu minciuna tragand o concluzie alta decat realitatea!

Nu oamenii simpli trebuie sa se revolte, dezinfectarea de manipulare trebuie facuta la unison si repetat de catre alte entitati din media, de personalitati impecabile si de ce nu, de interventia presei externe, folosita adesea doar pentru a credibiliza manipularea cu diplome, premii si interventii in interesul grupului anti-prezidential!

Romanii nu inteleg ce se intampla exact, dar personalitatile tarii ce fac, de ce nu se revolta?

PS: Si iata ca adevaratele personalitati iau atitudine, simplu spus: Respect!

Raspunsuri


Musafir

#34540 Re: Manipulare

2014-01-20 20:45:26

#34530: Eugen - Manipulare

Bravo! Esti manipulatorul sef!


Musafir

#34556 Re: Manipulare

2014-01-20 20:51:25

#34530: Eugen - Manipulare

Draga Eugen, coerenta pe care o dezvolti in frazele tale imi dau sperante ca mai sunt si fanatici educati, dar am sa te rog, cu tot respectul sa nu mai judeci alegerea fiecaryuia de a fi  sau nu "manipulat", .avem totusi acest drep de a alege de unde sa ne luam informatiile, sa dicernem dintre ele,nu mai fi purtatorul adevarului, fi echidistant , impartial. ai rostit nume.. deja te ai situat intr o parte... Poporul roman este numultumit , indignat fata de intreaga clasa politica, de acolitii acestora si incompetentiilor numiti peste tot si everywhere ... basescu e doar cel mai vizibil ...understand? TOTI VOR TREBUI SA PLATEASCA ... iardespre pedeapsa nu as vrea sa vorbesc.. as strica tot ce am scris pana acum.. cu mandrie un roman