Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Je

#7875 Raspunde-ti la intrebare!

2014-01-17 00:05

Este cel mai bun presedinte de care Romania avut parte in ultimii 20 de ani. Este singurul care condamna coruptia profunda in toate ramnificatiile ei din Romania.Nu este perfect dar nici macar nu ajunge la nivelul hotilor cocotati sus inaintea lui. Clasa politica si mafia romaneasca l-au lasat sa muste din ciolanul lor si a ajuns sa fie singurul care a respins ciolanul si incearca sa infunda puscariile cu ei. Inginer constructor de profesie fiind, m-am intalnit cu multe specimene corupte in politica romaneasca pentru proiecte importante si strategice, multe din care nu fost finalizate in detrimentul cetatenilor data fiind foamea de bani a coruptilor. Am ajuns sa plec din tara din cauza faptului ca toti membrii de partid si oameni cu functii inalte sunt intr-o mare increngatura corupta. Exemplu, la inceperea unui mare proiect de turnuri in Iasi arhitectul sef al primarului PSD primea spaga in numele primarului sau, de la partidul PDL pentru aprobari de proiect. In orice functie publica se intra pe baza de cunostinte, relatii si spaga.
Acum sunt in Canada, am terminat un Master, lucrez in domeniul meu si mi se deschid multe usi pentru un trai bun decat as fi visat in Romania.
Pentru cititori, daca vreti sa va folositi creierul pentru un minim de efort, incercati sa cititi teza de doctorat a lui Ponta si sa vedeti acuzele de plagiere (Sunt clare de la o posta), ba mai mult, incercati sa va faceti o mica idee de cum era Nastase premier si indrumator al lui in acelasi timp. Toti cei care se perinda la putere sunt deja selectati de mult si Basescu, e sigurul care a muscat mana lor.
Puneti-va intrebarea, A fost mai bun Constantinescu? (Un presedinte care declara ca a fost invins de securisti) sau Basescu?

Raspunsuri


Musafir

#7937 Re: Raspunde-ti la intrebare!

2014-01-17 00:16:00

#7875: Je - Raspunde-ti la intrebare!

Chiar ca aveti dreptate, din indepartata dvs. Canada....Basescu e preferabil in raport cu Constantinescu....am trait s-o aud si pe asta..! Stati acolo in Canada..si daca puteti sa nu mai participati la vot, v-am ruga sa n-o mai faceti, caci e clar ca de la cei ca dvs. ne-am procopsit a doua oara cu Basescu. Nu stiti mai nimic din ceea ce se petrece, asa ca lasati-o mai moale cu lectiile...Traiti-va viata aceea frumoasa si lasati-ne si pe noi sa ne alegem conducatorii, dupa cum si cat ne duce mintea.

vali1313

#8006 Re: Raspunde-ti la intrebare!

2014-01-17 00:32:50

#7875: Je - Raspunde-ti la intrebare!

Domnule inginer constructor! Dacă tot ai ajuns în țara laptelui și a mierii ce te mai interesează viața noastră, a amărăștenilor rămași aici, în țară?

Lasă-ne în durerea noastră.

Eu, unul, m-am săturat de ”îndrumările și sfaturile” celor plecați ”la mai bine”!

Stați fraților acolo și lăsați-ne pe noi să hotărâm pentru noi.

Construiești? Ce? Unde? Cum? Și, mai ales, unde ai fost școlit?

Sunteți ”plin de dumneavoastră” ca cel sacrificat în Moldova de Ignat!

Sunteți plin de infatuare (găsiți termenul în DEX - Dicționarul explicativ al limbii române - dacă l-ai luat, din greșeală, în rucsacul cu chiloți și șosete).

Poate că o ”moare de curechi” nu ți-ar strica să te trezești din delirul LSD-portocaliu.

Cam asta este tot!

PS - Și dacă tot îl iubești militează și obține-i cetățenie. Poate, cine știe, te procopsești cu el guvernator să vă ajute ”Să trăiți bine!”


Musafir

#8011 Re: Raspunde-ti la intrebare!

2014-01-17 00:35:05

#7875: Je - Raspunde-ti la intrebare! Sa fii sanatos acolo in Canada unde ti -se deschid multe usi!

Nu e corect sa ne judeci pe noi care nu am dat bir cu fugitii, ne chinuim aici unde ni -se INCHID multe usi. Ce parere ai?

 


Musafir

#13228 Re: Raspunde-ti la intrebare!

2014-01-17 11:58:07

#7875: Je - Raspunde-ti la intrebare!

hei nenea ,in care canada esti? nu cumva esti Napoleon Bonaparte? Hai asculta-i pe supusii in halate din jurul tau si ia-ti doctoria,si apoi vorbim de Masterul care l-ai luat...de la austrieci sau de la prusaci ?


Musafir

#13297 Re: Raspunde-ti la intrebare!

2014-01-17 12:04:53

#7875: Je - Raspunde-ti la intrebare!

tu chiar esti prost sau incerci sa vorbesti in speranta ca ai ceva de spus ? Nu, nu ai nimic de spus pt ca povestesti ce-ai auzit, povesteste ce traiesti daca esti in stare si ai vreo apreciere la labareala asta condusa de ala care ti-a intins bucile la lins , boule !