Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Heil Hitler

#26394 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt arestati nevinovatii

2014-01-16 11:42

#26391: Stalin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt arestati nevinovatii

Imi pare rau. Recunosc ca poate sunt limitat in a explica coerent aceasta problema. Dar sa iti dau un exemplu...sa intelegi cam cu ce se ocupa in majoritate CEDO:

Deci foarte foarte putini din cei condamnati ajung la CEDO. Majoritatea care ajung sunt fosti puscariasi care au sesizat CEDO in legatura cu conditiile de DETENTIE, care la noi nu pot fi respectate din lipsa de puscarii suficiente. Astfel sunt incalcate "drepturile omului".Deobicei acesti puscariasi castiga o suma de bani in urma acestui demers, ca despagubire din partea statului roman.

Sper ca din acest exemplu intelegi cam ce se judeca la CEDO

Raspunsuri

Stalin

#26396 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt arestati nevinovatii

2014-01-16 11:52:58


Musafir

#26398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt arestati nevinovatii

2014-01-16 12:08:30

#26394: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt arestati nevinovatii

Horea Stefan Anderco fost primar arestat pt luare de mita, dupa  15 luni de arest a dat statul roman in judecata la cedo si a castigat motivandu-se ca probele prezentate de procurori nu au fost suficiente si concludente iar motivarea instantei nu a oferit motive concludente pt arestare. Pe scurt daca esti arestat nedrept te poti adresa cedo si se va face dreptate. e mai greu sa faci abuzuri in justitie, asa cum se vrea a se lasa impresia, decat sa inchizi ochii si sa favorizezi infractorul asa cum se vrea defapt.