Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Heil Hitler

#25646 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 10:10

#25638: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

La Antena3 e bine sa te uiti sa vezi cum sunt dati in gat basistii cu hotiile si abuzurile lor...mai scapa si minciuni ca na....In alta ordine de idei de la ei poti lua lectii de manipulare. Esti prost daca te uiti la cei de la Antena3 si ii crezi pe ei niste sfanti, ca ei nu sunt de fapt decat ca basistii, si ca ei urmaresc aceleasi scop ca si basistii. Adika sa fure, sa abuzeze, sa prosteasca lumea etc....

Raspunsuri


Musafir

#25650 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 10:15:32

#25646: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Noroc ca nu mai emite OTV-ul.

Traiasca domnu' Dan pentru conceptie.


Musafir

#25777 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-14 13:26:59

#25646: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Mă uit la orice post de știri și am mintea la mine ca să discern între minciună și adevăr, între bună credință și manipulare. Asta nu înseamnă că sunt de partea lui Voiculescu sau Băsescu sau Ponta sau...  Ceea ce nu-mi place la voi ( câțiva de aici ) este faptul că-i catalogați pe ceilalți după gândirea voastră și aproape că le interziceți să aibă o opinie proprie ; nu , nimeni n-are dreptul să îngrădească  libertatea de gândire și chiar dacă sunt păreri diferite într-o privință anume , pot fi combătute cu argumente  și pe un ton civilizat.

Spun asta, pentru că în fiecare zi intru pe site  și vă citesc părerile ( ceea ce-mi ia foarte mult timp, dar mă interesează ) , deci cred că măcar puțin respect îmi datorați ( în special voi cei mari și tari : Heil Hitler, Fan Hitler, sunt Lutu ... - care - cum ridică cineva puțin capul - cum îl loviți cu bâta ; a se citi , îl faceți prost  ) .