Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#15030 ca fapt divers

2013-12-29 18:55

DACA AVEAI UN PIC DE PERSONALITATE, DOMNUL MORCOASE, NU-L LASAI PE DOMNUL CERNEV , SA FIE PURTATORUL DE CUVANT AL GREVISTILOR, LA ULTIMA VOASTRA REVOLTA. DA, APERI INTERESELE SALARIATILOR, DAR LUMEA NU MAI ARE INCREDERE IN NIMENI.TOCMAI DE ACEEA, CA NU TE POTI DEBARASA DE CEI CARE AU PROFITAT DIN PLIN-DATA TRECUTA-TE CONSIDERAM UN OM MANEVRABIL. TE CUNOASTEM DESTUL DE BINE, RESPIRAM ACELASI AER, POATE SERVIM MASA IN VECINATATE, DAR TE-AI SCHIMBAT DE CAND TE-AI INHAITAT CU TRANTORII. TU ESTI BAIAT VALABIL, DAR RISTI SA AJUNGI UN FEL DE ILINESCU. DOAR CA TU, NU PREA AI PUS BOTUL LA AVANTAJE-DEOCAMDATA-DAR TARE MULT ITI PLACE "RAZBOIUL ALTORA" CARE PROFITA DE NAIVITATEA TA. MACAR , MATAHALA DE ILINESCU, S-A ALES CU 2 CAMERE LA CAMIN, SE ZICE CU CEVA LOVELE. IN REST, SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE MORCOASE, SI CAND TE MAI INCUMETI SA PLECI LA RAZBOI, MACAR FA O INTREBARE : MA, ASTIA MAI GRASI DIN SVO, MA URMATI LA GREVA FOAMEI ? ITI SPUN EU-SE ASCUND CA SOBOLANII-SI SUNT PRIMII LA INTERVIURI.

Raspunsuri


Musafir

#15031 Tot ca fapt divers ...

2013-12-29 19:45:28

#15030: - ca fapt divers

Vezi declaratia lui Marian Dumitru - http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=53667&Itemid=375 : Fac grevă doar vreo 6 - 7 de la sindicatul lui Cernev, care au mai făcut. ........... . Ceea ce cer ei nu se poate: ........... . Şi mai e ceva: pînă a­cum cei care făceau grevă se ale­geau şi ei personal cu ceva. Ei vor să le dea lor directorul ceva, fără să ştie oamenii, dar nu mai mer­ge“.


Si vezi declaratia lui Frincu - http://www.primariavl.ro/201312043036/primaria-municipiului/directii-si-servicii-ale-primariei/compartimentul-cultura-sport-si-tineret/primarul-emilian-francu-i-a-convins-pe-grevistii-foamei-de-la-oltchim-sa-renunte-la-pretes.html : "Edilul-sef a sustinut, in dialogul avut cu toate partile implicate, solicitarile salariatilor Oltchim {grevistii foamei} printre care ... alocarea unui autoturism pentru activitatea sindicala, ...........".