Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#14850 asta da-surpriza!

2013-12-24 17:08

UITE CA MAI EXISTA UN DUMNEZEU PE PAMANT. TIBERIU PIRNAU-ZIARUL DE VALCEA-FACE O MARTURISIRE SOCANTA : ISI CERE SCUZE PUBLIC, PENTRU FAPTUL CA UNEORI, L-A JIGNIT INTR-UN MOD GROSOLAN PE FOSTUL DIR GEN ROIBU. DOMNULE PIRNAU-TOT RESPECTUL NOSTRU-SI STITI DE CE ? O GRESEALA RECUNOSCUTA, ESTE PE JUMATATE, IERTATA ! AU FOST OAMENI IN COMBINAT {SI NU NUMAI} CARE LA ANANGHIE AU FOST AJUTATI DE DIR ROIBU, SI DUPA ACEEA , AU FOST PRIMII CARE L-AU INJURAT CU FOC. NU O SA UIT, CUM ALTII , ASTEPTAU-SAMBATA, DUMINICA, CU CERERI IN SAN, SA LE APROBE: AJUTOARE UMANITARE, SA-SI ANGAJEZE COPIII, SA-SI IA CAMERE LA CAMIN, ALTII PUR SI SIMPLU CEREAU BANI CASH, NU AVEAU CE SA LE PUNA PE MASA COPIILOR. NU CRED CA AU FOST REFUZATI 10 IN 21 DE ANI {SI ACEEA , JUSTIFICAT}. GRESELI, POATE A FACUT SI EL, DAR FAPTUL CA ERA DE LA O ARUNCATURA DE BAT {DIN MIHAESTI}DE OLTCHIM, L-A FACUT SA TINA LA OAMENI, SA-I AJUTE PE FIECARE IN LIMITA POSIBILITATILOR. SA VEZI OAMENI, CARE IERI, ERAU LINGUSITORI FATA DE TINE {DECI FALSI} SI ASTAZI TE CRITICA MARSAVESTE, DUREROS. AS VREA , CA ACUM IN PRAG DE SARBATORI,CERNEV SI GHIOCA -SA SE UITE IN OGLINDA-AU FOST PRIMII BENEFICIARI AI TOLERANTEI LUI ROIBU. LE-A INTINS O MANA CAND ERAU LA PAMANT. ATI MUSCAT DIN EA ! DE CE ? ATI CREAT HAOS, MINCIUNA, DEZBINARE IN COMBINAT ! DE CE ? INCA ODATA , FELICITARI DOMNULE PIRNAU-POATE-CEI DOI, VA VOR URMA EXEMPLU. MA INDOIESC, CARACTERUL ESTE UN ATRIBUT AL OAMENILOR DESTEPTI ! ASTAZI, DOMNUL PIRNAU, MI=A DEMONSTRAT CA POATE FI UN CRESTIN ADEVARAT, CU FRICA DE DUMNEZEU. VA UREZ-SARBATORI FERICITE-SA DEA DUMNEZEU CA IN 2014-OLTCHIMUL SA REDEVINA CE A FOST-UN BRAND NATIONAL SI INTERNATIONAL.

Raspunsuri

DOTTORE

#14854 asta da-surpriza!

2013-12-24 17:26:54

#14850: - asta da-surpriza! Nu este o surpriza, este o consecinta ... o consecinta a faptului ca Tiberiu Pirnau a pierdut procesul cu fostul (poate ca si viitorul) Director General al Oltchim - Constantin Roibu. "Curtea de Apel Pitesti a decis ca, timp de doua luni, sa fie publicata hotararea judecatoreasca pe prima pagina a Ziarului de Valcea."

"In apel, Curtea de Apel Pitesti a decis, la data de 30 aprilie 2013, sa schimbe in parte sentinta, in sensul ca a admis actiunea lui Constantin Roibu. Atat directorul Pirnau Marinescu, cat si SC Primar SRL au fost obligate sa plateasca in contul lui Constantin Roibu suma de 50.000 de lei cu titlu de daune morale si suma de 2.500 de lei reprezentand onorariul avocatului Octavian Fieroiu. Mai mult, Curtea de Apel Pitesti a decis ca, timp de doua luni, sa fie publicata hotararea judecatoreasca pe prima pagina a Ziarului de Valcea.

Procesul nu s-a terminat, insa, aici. Ziarul de Valcea a atacat  decizia Curtii de Apel Pitesti cu recurs, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Magistratii instantei supreme au pronutat decizia ieri (16.12.2013), respingand recursurile inaintate de Tiberiu Constantin Pirnau Marinescu si SC Primar SRL, iar, pe langa cele 50.000 de lei reprezentand daune morale, trebuie sa achite si suma de 2.500 de lei reprezentand onorariul avocatului lui Constantin Roibu, Octavian Fieroiu, pentru prestatia de la recurs. Decizia Inaltei Curti este irevocabila."

citeste tot articolul pe - http://www.avocatura.com/publicatie-condamnata-de-instanta-la-plata-a-50-000-de-lei-catre-fostul-director-s9399.html

Unul

#14884 Re: asta da-surpriza!

2013-12-24 21:12:08

#14850: - asta da-surpriza!

"FELICITARI DOMNULE PIRNAU-POATE-CEI DOI, VA VOR URMA EXEMPLU."

Nu se va intampla sata dintr-un singur motiv. In comparatie cu cei doi , Parnau este posesor de creier.

 

recunoscator

#14927 Re: asta da-surpriza!

2013-12-25 15:19:26

#14850: - asta da-surpriza!

Respect pentru domnul Roibu!

Craciun Fericit!