S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2849 Italia: ''romantism'' intre o persoana de 60 de ani si alta de 11

2013-12-13 19:27

http://www.wnd.com/2013/12/60-year-old-pedophiles-conviction-overturned/

Un pedofil de 60 de ani, asistent social, a fost prins in pat cu o fata de 11 ani, dintr-o familie cu o situatie materiala precara. Initial a fost condamnat la 5 ani de inchisoare, insa curtea de apel a anulat sentinta considerand ca realatia este una romantica, pentru ca fata a declarat ca il iubeste pe respectivul. In Italia varsta minima pentu relatii sexuale este 14 ani sau 16 ani, dupa caz (16 ani daca partenerul/ partenera poate fi suspectat ca abuzeaza de autoritatea asupra minorei/ minorului).

Pentru a face legatura cu subiectul acestei petitii: cum auzim vorbindu-se de ''iubire'', se pare ca nu mai conteaza nimic, nici faptul ca unul dintre ''parteneri'' nu are discernamant iar celalalt e un pervers ordinar.

Cand regulile care tin de sexualitate incep sa dispara, invocandu-se o asa-zisa iubire, aici se ajunge.

Raspunsuri


Musafir

#2850 Re: Italia: ''romantism'' intre o persoana de 60 de ani si alta de 11

2013-12-14 09:27:34

#2849: - Italia: ''romantism'' intre o persoana de 60 de ani si alta de 11 

copiii daca iubesc, iubesc sincer si afectiv la nivelul lor de intelegere si in nici un caz nu in mod sexual, lucru ce apartine incepand cu adolescent-adultilor. asftel de cazuri sunt rezultatul urmarii unor exemple la care se raporteaza un copil. cu alte cuvinte, acelui copil i-a fost indus un astfel de exemplu, pe care l-a urmat cu inocenta s-ar putea spune, coparandu-l in baza exemplului, cu iubirea. acelasi lucru se intampla si in cazul celorlalte "orientari sexuale" care pornesc din copilarie. pentru cele ce pornesc la maturitate, acestea se incadreaza in alta categorie, mai rusinoasa. nu o pronunt acum. eu zic ca acel mosneag minte.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...