Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#14431 Re: Re: Bai fota mai fratee tu nu a i inteles ce a fost ,am participat toti la acea

2013-12-13 17:02

#14430: - Re: Bai fota mai fratee tu nu a i inteles ce a fost ,am participat toti la acea

DECI ANDREI AI INTELES CINEI FOTAAA;UN OM RAUTACIOS CU MUZERABILUL DE CERNEV,CARE IERI LA PRINS PE D UL DICULOIUI CU LABAGIUL DE GIOCEL SI L AU INPINS IN LIFT,DAR SA I FEREASCA ACUM D ZEU DE MINIA MEA;CERNEV ASCULTA LA FOTA[MA JUR PE COPILUL MEU CA TOT TE VOI DECAPITA,OSOR,OSOR,AVEM MULT TIMP,,,IN VIITOR

Raspunsuri

DOTTORE

#14445 Bai Fota, mai fratee, tu nu a i inteles ce a fost, am participat toti la acea

2013-12-13 20:29:13

#14431: - Bai Fota mai fratee tu nu a i inteles ce a fost, am participat toti la acea ...


Tot scandalul care a degenerat in "bagarea in corzi a lui Diculoiu" de catre cei doi lideri SVO (Cernev si Ghiocev) a pornit de la afirmatia facuta pe VTV (miercuri seara) de catre Diculoiu cu privire la "greva foamei" de saptamana trecuta si, citez:
"Greva foamei nu a fost o actiune organizata de SLO. Dupa cate stiu, ei aveau o alta actiune; erau dirijati de catre administratorii judiciari ... Cu siguranta aceasta greva a foamei a fost sustinuta de catre administratorii judiciari. ... E greu sa faca ei (n.a.: e greu sa faca administratorii judiciari greva). Atata timp cat ei au un purtator de cuvant (n.a.: Cernev) aici la Ramnicu Valcea ... normal ca le-a fost mai usor sa transmita mesajul si, cei care erau purtatorii  de cuvant (membrii SVO), s-au conformat in aceasta pozitie."

Pentru mai multe detalii urmariti inregistrarea video (http://www.youtube.com/watch?v=ua8mVsGFbNo) de la min. 18:10 la min. 21:00.

Din cate am inteles eu, in acest moment in OLTCHIM, se duce o lupta pentru putere (adica pentru ciolan) intre administratorii judiciari - prin intermediul lui Cernev si SVO si Ministrul Economiei & administratorul special - sustinuti de Diculoiu si SLO.