S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2837

2013-12-04 10:39

„Homosexualii sunt bolnavi”- Iubim doar în moduri diferite. Îmi pare rău, dar să iubești nu e o boală. Apropo, să nu uităm că și cei care vorbesc cu homosexualii se pot molipsi de această boală, e posibil să fii gay deja.
„Dumnezeu nu te iubește dacă ești homosexual. Păcătuiești.”- Da? Și atunci de ce Dumnezeu ne-a făcut așa?
„Dacă acceptăm homosexualitatea atunci ar trebui să acceptăm și pedofilia, zoofilia și necrofilia.” Homosexualitatea este ceva complet normal pentru că e vorba de doi adulți care SUNT/ POT FI DE ACORD să întrețină relații unii cu ceilalți. Oricât ți-ar plăcea ca asta să se întâmple, o girafă nu va putea spune niciodată că vrea să facă sex cu tine.
„Căsătoria între homosexuali este inacceptabilă pentru că nu puteți face copii”- Atunci dorești să fie interzisă și căsătoria între heterosexuali în cazul în care unul dintre cei doi parteneri nu poate să facă copii?
„Nu ar trebui să adoptați copii pentru că acei copii o să devină sigur gay”- Cu siguranță, și pentru că părinții mei sunt straight, poți observa cât de straight sunt și eu.
„Gay-ii ăștia se dau mari. De ce să-și facă paradă când noi heterosexualii n-avem?!”- Parada e un marș pentru a ne fi acordate anumite drepturi, nicidecum ca să ne dăm noi mari. Dar da, încercăm să ne simțim bine în timpul paradei, îmi pare rău că știm să ne distrăm și voi nu.
„Homosexualii sunt trimișii diavolului pe pământ”- Exact așa, iar oamenii care se apropie de noi ajung și ei în iad. Va trebui să fugi acum, dacă nu vrei să arzi pentru eternitate.

@ musafir cu stiri etc :)) m-am uitat pe site-ul dvs, toate exemplele de "fosti gay" au avut o viata dezastruoasa si culmea dupa ce l-au gasit pe Dzeu s-au "vindecat". Really? toate povestiile au acelasi fir de naratiune, so sunt inventate. ;)

Am doua intrebari. Tie iti plac desenele produse de Walt Disney? Dar de Oscar Wilde ce zici?
Dar chiar si daca nu iti plac esti capabil sa recunosti ca impactul desenelor de care aminteam si a cartilor lui O. Wilde a fost unul enorm si cu o valoare complet pozitiva. Generatii de copii care au crescut pe Alba ca zapada, Frumoasa si Bestia si restul capodoperelor, care au ascultat seara, la culcare, Printul fericit si au citit in adolescenta Portretul lui Dorian Gray, sunt cele care s-au format frumos tocmai datorita acestor oameni despre care tu spui ca degradeaza rasa umana. Ei au fost homosexuali. Si astea sunt doar doua exemple. Mai sunt si altele. Si eu sunt crestina si consider homosexualitatea un pacat. Dar tu ai incercat o abordare laica a temei. Argumentele tale incearca sa fie obiective, dar dezgustul tau iti copleseste logica. Acele studii de care amintesti legate de perversiuni nu intrec nici pe departe (chiar si procentual vorbind) studiile care scot in evidenta abuzurile unor barbati heterosexuali asupra copiilor. Apoi degradarea rasei umane se poate face doar in conditia reproducerii (orice degradare sau evolutie apare doar in aceasta conditie). Homosexualitatea nu presupune reproducere, deci ai putea afirma cel mult ca ar putea duce la sinuciderea noastra ca specie. Totusi sunt studii care arata ca un copil crescut intr-o familie homo are sanse mai mari sa devina hetero decat invers. Din punctul meu de vedere, emotional, e mult mai greu pentru un copil sa creasca intr-o famile de homosexuali, dar nu e degradant. Iar legat de acele mitinguri iar te contrazic. Cei care promoveaza o imagine excentrica sunt doar 10% din participantii la mars. Restul sunt doar oameni care afiseaza o imagine obisnuita. Nu mai judeca doar ce-ti convine tie.

Raspunsuri


Musafir

#2838 Re:

2013-12-04 20:06:08

#2837: -  

o abordare simplista. e clar ca nu intelegi nimic din ceea ce scrii.

ai scris: "degradarea rasei umane se poate face doar in conditia reproducerii (orice degradare sau evolutie apare doar in aceasta conditie). Homosexualitatea nu presupune reproducere, deci ai putea afirma cel mult ca ar putea duce la sinuciderea noastra ca specie. Totusi sunt studii care arata ca un copil crescut intr-o familie homo are sanse mai mari sa devina hetero decat invers." - degradarea umana nu se face prin reproducere. mintea umana poate degrada umanul. viata traita gresit degradeaza umanul. faci confuzii extreme, dar asta nu surprinde pe nimeni avand in vedere ca te declari homosexual. heterosexualitatea nu este determinanta in cazurile de transformare in homosexuali a unor copii, asa cum nici homosexualitatea nu poate fi un "remediu" pentru ea insasi. abordarea gresita a vietii si a raporturilor fata de ceilalti oameni (inclusiv propriii copii) are cauze psihice si nu cauze de gen/sex (masculin si feminin). problemele psihice depasesc frontierele fizicului si ale interconexiunilor de natura fizica intre indivizi.

"Acele studii de care amintesti legate de perversiuni nu intrec nici pe departe (chiar si procentual vorbind) studiile care scot in evidenta abuzurile unor barbati heterosexuali asupra copiilor." - sper ca ai facut raportul corect dintre heterosexuali si homosexuali cand vb de "procent mai mare" pentru ca intr-adevar sunt cu mult mai multi heterosexuali decat homosexuali in lumea asta, deci este posibil sa fie si numarul abuzurilor sa fie mai mare, insa raportat numarul de abuzuri la fiecare categorie in parte, vom vedea ca homosexualitatea presupune in sine perversiuni, deci abuzurile si perversiunile au un procent enorm mai mare in cazul asta. ( 5 % din heterosexuali - cateva miliarde, nu este egal cu 5 % din homosexuali - care sunt poate de ordinul sutelor de mii. una este sa torni o picatura intr-un ocean si alta este sa torni aceeasi picatura intr-o cana. clar, nu?)

in comentariul urmator ai contra-argumentele "laice" la spusele tale ridicole si neintemeiate. (p.s. - poate ne prezinti si acele studii "extraordinare" care sa sustina ceea ce ai afirmat.) si pana una alta, rasfoieste si cele scrise in paginile anterioare si poate ne poti da raspunsuri referitoare la "avortul fortat" sau alte anomalii de tip nazist sustinute de propaganda homosexuala. stiu ca veti spune ca homosexualitatea este "cea mai minunata metoda de contraceptie" ceea ce va fi in topul aberatiilor. stiu ca veti zice in extrema voastra ignoranta si lipsire de repere ca homosexualiatea salveaza omenirea de la foamete, autodistrugere si altele. poate va veti referi ca populatia va fi decimata de BTS, avorturi si lipsa de nasteri si cei putini ramasi vor trai "fericiti". si homosexualii se pare ca sunt primii care se "jertfesc" pentru asta.

imi pare rau pentru voi. va compatimesc. sper sa va faceti bine. sa va ajute Dumnezeu.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...