Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Veritas

#11835 DNA a demonstrat ca Piperea a aparat tiganii penali care au devalizat Oltchim

2013-11-17 19:42

Piperea se dadea acu vreo saptamana de ceasul mortii pozand in victima a atacurilor Sindicatului Liber Oltchim. Acum cateva luni presa demasca ca Piperea este in conflict de interese aparand tiganii penali care au devalizat Oltchim prin Mentchim si fostul Director Serbulescu.
http://www.realitatea.net/activitatea-lui-gheorghe-piperea-la-oltchim-va-fi-monitorizata-de-ministrul-economiei_1190524.html
Nimic mai fals iaca DNA Pitesti a facut lumina si tiganii penali ai lui Piperea intra la Pirnaie.
NEA PIPEREA CE RAHAT MAI MANANCI ACUM??? TE-AI FACUT DE CACAT !!! PARCA DECLARAI MAI ACUM CATEVA LUNI CA TU NU AI SCHELETE IN DULAP SI CA ROIBU ARE.
CE MAI ZICI ACUM DE COMUNICATUL DNA DE MAI JOS???? AI RAMAS FARA RASUFLARE ......... BA TARTANEEEEEEEEEEE
http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=4450&jftfdi=&jffi=comunicat

Raspunsuri


Musafir

#11836 Re: DNA a demonstrat ca Piperea a aparat tiganii penali care au devalizat Oltchim

2013-11-17 19:53:08

#11835: Veritas - DNA a demonstrat ca Piperea a aparat tiganii penali care au devalizat Oltchim

Piperea spune in data de 15.08.2013, intr-un interviu dat pentru "ADEVARUL" (http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/adevarul-live-avocatul-gheorghe-piperea-despre-situatia-combinatului-oltchim-1_520c8a87c7b855ff56dc5deb/index.html) ca Oltchim a "tapit" rromii din Strehaia. Adica rromii din Strehaia au fost victimele Oltchim. Tot el spunea ca cei de la desfacere au vandut marfa rromilor din Strehaia fara documente.

Pentru cei interesati (cei de la desfacere) - urmariti inregistrarea video! S-ar putea sa fiti acuzati de Piperea & Co. ca ati livrat marfa fara facturi.

De fapt, acesta este si substratul mentinerii in functia de Director Mentenanta la Oltchim a lui Valentin Popescu (care este in acelasi timp Administrator Special si Director General la Mentchim) de catre Piperea. Vedeti si http://saptamana.net/articol/3179-avocatul-gheorghe-piperea-apara-tunarii-de-la-oltchim .

CONCLUZIE: OLTCHIM 1 VA PRELUA TOATE DATORIILE MENTCHIM CATRE DIVERSI SI TOATE DATORIILE DIVERSELOR FIRME CATRE MENTCHIM, PENTRU STINGEREA SI LICHIDAREA ACESTORA. ASTFEL ADMINISTRATORUL JUDICIAR, PIPEREA, VA REZOLVA SI CAZURILE CELOR PE CARE-I REPREZINTA CONTRA OLTCHIM (GEN FERO CHIM, LEROX, ETC.).


Musafir

#44419 In lupta asat prosteasca dintre voi si in aberatiile lui Fota nu se mai spune nimic despre Piperea.

2015-10-24 18:27:50

#11835: Veritas - DNA a demonstrat ca Piperea a aparat tiganii penali care au devalizat Oltchim 

Piperea a obtinut ceea ce si-a dorit cel mai mult: DEZINTEGRAREA UNITATII SALARIATILOR OLTCHIM, DEZINTEGRAREA SINDICATELOR SI ELIMINAREA VOCILOR CRITICE LA ADRESA LUI SI A CONDUCERII.

Piperea se dadea acu, sa tot fie un an doi, de ceasul mortii pozand in victima a atakurilor Sindicatului Liber Oltchim. Acum cateva luni presa demasca ca Piperea este in conflict de interese aparand tiganii penali care au devalizat Oltchim prin Mentchim si fostul Director Serbulescu.
http://www.realitatea.net/activitatea-lui-gheorghe-piperea-la-oltchim
Nimic mai fals iaca DNA Pitesti a facut lumina si tiganii penali ai lui Piperea intra la Pirnaie:
http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=4450&jftfdi=&jffi=comunicat