S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2743 cunoscatorilor de drept

2013-10-22 08:10

In cazul unui proces, care dupa cum ati detaliat, ar fi in castig de cauza prin toate legile aduse in atentie, CNA ar fi paratul. Chiar dvs. ati spus ca se reflecta foarte clar, fara a avea nevoie de avocat sau jurist ca intermediar paratul nu ar avea nicio sansa sa scape de pedeapsa. Parerea mea este ca tocmai o pedepsire legala a paratului ar da un exemplu de verticalitate si ar arata in ochii tuturor romanilor ca da! in Romania s-a ajuns la saturatie cu abuzurile! iar lumea nu mai e dispusa de aici incolo sa mai inghita gunoi. Intrebarea mea este, cine ar putea fi reclamantul?
Sau cum am putea sa ne organizam noi, petitionarii, in asa fel incat sa fim ,,reclamantul,,? Ce pasi ar trebui sa urmam si sub ce forma ar trebui alcatuita plangerea in instanta? Cu respect.

Raspunsuri


Musafir

#2745 Re: cunoscatorilor de drept

2013-10-22 10:02:59

#2743: - cunoscatorilor de drept 

 cred ca deformati starea lucrurilor. nu a spus careva ca nu este nevoie de avocat si ca nu se va scapa fara pedeapsa. ceea ce se posteaza pe acest forum este cu rol informativ general si eventual un cadru de dezbatere al unor idei pe anumite criterii si argumente si nu reprezinta neaparat pozitia oficiala a unor "cunoscatori de drept".  totusi asteptam (sau poate chiar a si fost) si opinia unora ca acestia si poate vor fi si vesti in sensul asta.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...