Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#8245 Re: Re: Atemtie! Vorbeste nationalistul Cernev.

2013-10-01 05:43

#8238: revolutia - Re: Atemtie! Vorbeste nationalistul Cernev.

asta vorbeste numai tampenii ... cine l-o fi pus pe asta lider de sindicat nu stiu dar ori a avut vreun interes ori e mai prost ca el

 

detaliaza te rog, care sunt tampeniile alea? sau iarasi vorbim discutii pe aici?

Raspunsuri

revolutia

#8292 Re: Re: Re: Atemtie! Vorbeste nationalistul Cernev.

2013-10-01 18:17:02

#8245: - Re: Re: Atemtie! Vorbeste nationalistul Cernev.

"Liderul Sindicatului Victoria, Corneliu Cernev, a declarat că << sumele care se vor lua prin vânzarea secţiei Ramplast vor fi folosiţi în capitalizarea combinatului. Orice sumă care intră în contul combinatului aduce siguranţă şi dă premise pentru procesul de producţie şi eliberează din stresul unei privatizări grabnice, făcută pe genunchi. Cu cât mai repede combinatul este capitalizat cu atât sunt şanse ca o privatizare să fie bine analizată şi una de succes. Eu, personal, naţionalist din fire, aş spune că ar fi bun şi un investitor din România, dar acesta trebuie să aibă resurse. De exemplu, ce spune domnul Vuza ar fi în regulă, dacă Oltchim ar mai fi fost al statului, dar Oltchim este al creditorilor şi atunci cu dumnealor ar trebui să se pună în accord >>, a afirmat Corneliu Cernev.

El a spus că dacă s-ar reuşi capitalizarea combinatului ar putea fi repornite secţiile oxalcooli, anhidridă ftalică şi DOF, ridicându-se astfel capacitatea de producţie a Oltchim la 37-38%."

pai de ex aici vb aiurea si o mai baga si cu el nationalistul .... :) , ce a facut pana acum in afara decat sa ne spuna ce s-a discutat si ce s-a hotarat ?