S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2657 Re: Controversial Cheerios Commercial

2013-09-27 06:40

#2654: Catalin - Controversial Cheerios Commercial 

vreti sa va ascundeti in spatele problemelor rasismului, sa va strecurati si voi perversiunile sexuale pe acolo. ce smecheri sunteti voi. diferenta este mare intre rasism si devieri sexuale. nu exista semn de egalitate  intre ele, doar pentru cei creduli si naivi.

P.S. copiii aia au reactionat ca niste robotei la problema rasismului si in mod emotiv, unii chiar putin isteric. parca le este programata impulsivitatea la un astfel de caz, fapt ce poate fi speculat foarte usor si pentru "alte orientari". nu as vrea sa fac mai multe remarci.

Raspunsuri

Catalin

#2660 Re: Re: Controversial Cheerios Commercial

2013-09-27 10:14:42

#2657: - Re: Controversial Cheerios Commercial

Ba are legatura pentru ca textele si actiunile folosite candva impotriva negrilor sunt in prezent utilizate impotriva persoanelor gay. Si de unde stii ca acei copii sunt manipulati si isterici? Faci presupuneri stupide. Sunteti liberi sa latrati cat doriti, nu va fi ca voi. Ati avut o voce inainte de '89, din pacate pentru voi Romania se indeparteaza de acea epoca "glorioasa".

Dar e bine ca mai exista niste persoane ca voi, fara atitudinile voastre ar fi uitate atrocitatile care au avut loc impotriva unor categorii de persoane de-a lungul istoriei. Este nevoie de cativa ca voi pentru a evidentia nevoia unei societati civilizate din care fac si vor face parte si gay-ii chit ca nu va convine.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...