S.O.S. familia!

Quoted post

Catalin

#2660 Re: Re: Controversial Cheerios Commercial

2013-09-27 10:14

#2657: - Re: Controversial Cheerios Commercial

Ba are legatura pentru ca textele si actiunile folosite candva impotriva negrilor sunt in prezent utilizate impotriva persoanelor gay. Si de unde stii ca acei copii sunt manipulati si isterici? Faci presupuneri stupide. Sunteti liberi sa latrati cat doriti, nu va fi ca voi. Ati avut o voce inainte de '89, din pacate pentru voi Romania se indeparteaza de acea epoca "glorioasa".

Dar e bine ca mai exista niste persoane ca voi, fara atitudinile voastre ar fi uitate atrocitatile care au avut loc impotriva unor categorii de persoane de-a lungul istoriei. Este nevoie de cativa ca voi pentru a evidentia nevoia unei societati civilizate din care fac si vor face parte si gay-ii chit ca nu va convine.

Raspunsuri


Musafir

#2661 Re: Re: Re: Controversial Cheerios Commercial

2013-09-27 10:24:18

#2660: Catalin - Re: Re: Controversial Cheerios Commercial

Sunteti liberi sa latrati cat doriti, nu va fi ca voi.

Nu te mai declara atat de sigur de ce va fi. Istoria a surprins de multe ori. Am fost noi de mamaliga, cum bine spunea un preot, dar asta incepe sa se schimbe.

Ati avut o voce inainte de '89, din pacate pentru voi Romania se indeparteaza de acea epoca "glorioasa".

Ai habar ca cei care se folosesc de viciul tau in scopuri politice sunt chiar marxisti? Daca ar fi dupa ei (si voi implicit) comunismul ar reveni in forta. Ce inseamna sa vorbeasca televizorul prin om...

Cătălin M.

#2662 Re: Re: Re: Controversial Cheerios Commercial

2013-09-27 10:43:52

#2660: Catalin - Re: Re: Controversial Cheerios Commercial

nevoia unei societati civilizate din care fac si vor face parte si gay-ii

 

Nu ştiam că nivelul de civilizaţie al unei societăţi este direct proporţional cu gradul de permisivitate, de tolerare a perversiunilor. Şi eu care credeam că pervertirea valorilor morale a dus aproape totdeauna la slăbirea şi decăderea civilizaţiilor!


Musafir

#2664 Re: Re: Re: Controversial Cheerios Commercial

2013-09-27 10:56:21

#2660: Catalin - Re: Re: Controversial Cheerios Commercial 

 un om care respecta familia nu poate fi acuzat de atrocitati de unul care ataca familia. societatea civilizata nu se masoara prin homosexualitate ci din contra prin starea familiilor. ne acuzi indirect de atrocitati neinfaptuite si poate neinfaptuibile, preluand stereotipuri ale unor evenimente si contexte diferite si judecand cu aceeasi unitate de masura mai multe categorii de oameni fara a fi capabil sa faci distinctia intre starile de fapt si incerci sa victimizezi o categorie de oameni care isi asuma de buna voie caracterul antisocial si sexual vulgar. homosexualitatea nu este o virtute ca sa poti considera ca este oprimata ci se autoexclude prin propria greseala, la fel cum si un infractor se autoexclude prin nerespectarea legilor si normelor sociale. un astfel de om nu-i poate acuza pe ceilalti de atrocitati. e absurd si paradoxal. o inversare de valori.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...