Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post


Musafir

#1479

2013-09-19 14:15

Din ultimul an nu inseamna de acum, iar la unele e vorba de 2011, nu de ultimul an. Voi astia cu atâta simt civic pe care doar cainii va incurca, de cate ori aruncati gunoaiele pe jos sau dați manelele si muzica tiganeasca la maxim, de nu pot alții sa stea? Si sa știți ca mai ales vara, in mijloacele de transport in comun îți vine sa vomiti de mirosul de transpiratie si mizerie al unora plin de constiinta civica, așa ca voi. E plin orasul de prosti si imputiti, care nu sunt in stare sa aiba grija de ei si familiile lor, nicidecum de un caine. Credeți ca dispariția cainilor o sa va facă mai curati si mai civilizati? Si in ultimul rând, adevaratii iubitori de animale si de viața in general nu o sa se sperie de amenintarile voastre infantile si de injuraturile care va arata nivelul real de cultura si civilizatie. Daca ar durea prostia, ați fi mai chinuiti decat fiintele alea nevinovate pe care le schingiuiti si de care nu mai aveți loc.

Raspunsuri


Musafir

#1480 Re:

2013-09-19 14:17:56

#1479: -

Dragul meu, tu stii sa citesti? De unde vin injuriile? Exact, de la tine, iubitorul de caini!

Dar grozavia de ieri nu ai vazut-o? Dar masacrele din curtea scolii nu le-ai vazut? Dar teribilele incidente de anul asta nu le-ai vazut? 2011, asa si? Alea nu exista? Sau ce-i asta, selectezi doar sange proaspat?

Mai am. Tu citeste cu atentie ce fac cainii mult iubiti! Si pe urma sa le spui copiilor ramasi marcati pe viata cum vrei tu sa lasi cainii pe strazi!