S.O.S. familia!

Quoted post

Mircea Militar

#17 Homosexualitate

2013-09-13 11:13

Despre ascensiunea, mai bine zis otrava sau lepra promovarii homosexualitatii incepand din America, a vorbit in urma cu ceva timp unul din oamenii lui Dumezeu. Urmaritiaici cam ce se stia la vremea aceea. http://www.youtube.com/watch?v=4_aAY68kQ2c Astazi se vede ca avea dreptate. Problema flagelului este ca de fapt nu este doar un razboi intre oameni. Este de fapt lupta Diavolului pentru ca sa atraga in Iad pe oameni ("Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii,..." - 1 Corinteni 6:9; "Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune." - Levitic 18:22; "Dacă un om se culcă cu un om, cum se culcă cineva cu o femeie, amândoi au făcut un lucru scârbos; să fie pedepsiţi cu moartea: sângele lor să cadă asupra lor." - Levitic 20:13; "Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor în una care este împotriva firii; tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor." - Romani 1:26,27). Dupa cum am citat mai sus, Dumnezeu este impotriva homosexualitatii. El a pus in noi organe de reproducere ca sa ne inmultim, nu ca sa curvim sau ceea ce fac acesti slujbasi ai Satanei (homosexualii). Oare nu va cere Dumnezeu socoteala de la ei pentru ca folosesc in mod nefiresc, contrar modului implementat de El, - ca Autoritate Suprema atat pe Pamant cat si in Univers - a corpului uman? Oameni buni, asa cum acest act este un atentat la familie, este u atentat direct impotriva lui Dumnezeu. Toti adeptii lozincii: "Fac ce vreau cu viata mea." nu stiu sau nu vor sa stie ca viata au primit-o in dar de la Dumnezeu. Ceea ce putem noi sa-I daruim Lui Dumnezeu este modul in care traim. El nu are nevoie de banii nostrii(si aceia sunt tot ai Lui; de nu ne-ar da sanatate si putere de munca nici pe ei nu i-am avea); are nevoie de noi, ca fiinte recunoscatoare. Nu ne cere sa fim pustnici nici alte tipuri de izolare. Ne cere sa traim viata si reltiile noastre, avand in vedere ca El vede si cunoaste totul. Dumnezeu sa ne ajute sa putem castiga lupta asta destul de grea dar in care El ne este cu siguranta alaturi! "Am necurmat pe Domnul înaintea ochilor mei: când este El la dreapta mea, nu mă clatin." - Psalmul 16:8

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#18 Re: Homosexualitate

2013-09-13 19:24:40

#17: Mircea Militar - Homosexualitate

Asa este, domnule Mircea Militar, dar cum Dumnezeu lucreaza prin oameni, este foarte important sa ne sustinem reciproc in orice demers de natura a pastra normalitatea, si mai ales atunci cand cineva este atacat in mod individual, mai fatis sau mai voalat. Conteaza mult ca, atunci cand obosim (pentru ca aceasta lupta este obositoare prin faptul ca e energofaga), sa gasim unii in ceilalti continuarea demersurilor.

Uitati, de ex, eu am fost in oglinda celui care mi-a inspirat acest demers, dvs. sunteti in oglinda mea, iar in oglinda dvs. sigur isi afla altcineva imaginea si tot asa... Asta inseamna lucrare duhovniceasca a omenirii. Si astfel ne lucram noi insine si pe altii ii ajutam, si numai Dumnezeu stie taina acestei lucrari frumoase.

 


Musafir

#19 Re: Homosexualitate

2013-09-14 13:12:38

#17: Mircea Militar - Homosexualitate

Nu vreau sa deturnez rolul si rostul acestei petitii dar vreau sa mai punctez o data faptul ca aceasta manipulare ordinara,acest joc murdar cu mintile celor slabi de inger sau a celor cu minte mai putina nu vine din interiorul neamului nostru.Cine este acest domn Lauden,patronul PRO TV? Un post de televiziune cu datorii uriase se pare dar care-si permite sa-si plateasca angajatii cu zeci de mii de euro.EMBARGOU!!! Nu va mai uitati la PRO TV romani pina cind ii vom obliga sa paraseasca tara si sa-si inchida taraba lor murdara,asa cum a facut Iisus cu ,,comersantii'' din fata templului.Mi se pare corect. Daca exista consumator exista si oferta.Desteapta-te popor roman.Chiar nu te-a durut cind un neroman ne-a numit arogant ,,stupid people''?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...