Chiar crezi că eutanasierea cîinilor este soluţia?

Quoted post


Musafir

#6 Re: da

2013-09-07 12:53

#5: EUTANASIERE - da

nu vrei sa inchizi televizorul, sa iti pierzi timpul altfel si sa iti canalizezi energia spre cauze mult mai demne de viitorul copilului tau? Un exemplu ar fi sa pui mana pe un articol, oricare, primul pe care il gasesti pe google despre cum jefuiesc astia Rosia Montana! Ala ar fi timp pierdut mai cu folos! Nu e tarziu! Trebuie doar sa faci ceva, orice crezi tu ca poate ajuta! Informeaza-te si tot e suficient ca politicienii oricum nu o vor face; ei au cumparat televiziunile care ar trebui sa te informeze! Din contra isi etaleaza veleitatile de demagogi in problema maidanezilor, la care subit au devenit sensibili! Daca nu mai pot de sensibilitate, sa demareze o ancheta privind finalitatea fondurilor (pe care toti le platim) cu care trebuiau sa se supravegheze situatia maidanezilor.

Poate ca cine stie ce impact au informatiile in mintea ta si ce reactii vor declansa mai apoi! Poate ca vei gasi motivatie sa iesi la proteste sau poate vei gasi o solutie! Tu atat fa! Acorda atentie si informeaza-te!

Copilul tau poate ca iti va multumi!

Raspunsuri

cgl

#21 Re: Re: da

2013-09-16 06:39:12

#6: - Re: da

De ani si ani nu faceti decit sa blamati pe oricine numai pe voi, poporul, nu! L-ati votat pe tovarasul Iliescu de doua ori!!!, apoi un marinar si continuati sa va plingeti. Ce ati facut ca popor in ultimii 20 de ani????Ce ati inteles din democratie???Nimic, totul s-a dus de ripa. Strigati in sus si in jos Rosia Montana, dar numai citeva mii ies in strada si au curajul sa spuna ce gindesc. De ce nu iesiti TOTI in strada daca va pasa atit de mult????

Acum vreti sa omoriti si ciinii care vor plati cu viata greselile voastre. Au aparut peste noapte ciinii vagabonzi???Nu, au aparut cu multi ani in urma datorita neglijentei, inculturiii, nepasarii pur si simplu. I-ati abandonat cind v-ati mutat, cind nu ati mai putut sa aveti grija de ei, cind pur si simplu nu v-au mai fost de folos. De ce ma mir, abandonati copii, ce mai conteaza ciinii?

Ati cerut ajutor in rezolvarea problemei ciinilor vagabonzi, ati primit ajutor, au fost trimise fonduri de la tot felul de societati de binefacere pentru construirea de adaposturi, pentru steriliare....Unde sint adaposturile, unde sint banii? Stim cu totii raspunsul, asa ca....

Este tragic ce s-a intimplat cu baietelul ucis de ciini, dar.......

1. Ciinii sint vinovati dar bunica nu. Daca era bona sau o vecina tot asa ati fi reactionat? Ma indoiesc. Bunica este neglijenta (nimeni nu o intreaba ce facea cind au disparut nepotii si de ce nu a cerut ajutor imediat) iar ciinii sint pe o proprietate privata, din poze reiese ca era chia imprejmuita cu gard. Cum au intrat copii acolo? Nu este ordinea fireasca a lucrurilor ca un ciine de paza sa pazeasca???? Intr-o lume civilizata, da, in Romania se pare ca nu. Nimeni nu omoara un ciine care a muscat un musafir nepoftit.

2. De ce acum? Citi oameni au fost muscati si omoriti de ciini in 20 de ani? S-a luat vreo masura? Ati iesit in strada, ati venit cu propuneri? Nimic, nimic, nimic.

3. V-ati gindit vreo clipa ca acest incident tragic a luat atita amploare ca o diversiune de la o problema mult mai spinoasa? Rosia Montana! E foarte simplu de manipulat masele cind miliarde sint in joc.