S.O.S. familia!

Quoted post

Ovi

#1506 Re: Re: Re:

2013-08-30 13:00

#1504: Dana Captilin - Re: Re:

Nu, aici e ignoranta voastra, care prezentati sexualitatea ca fiind doar o atractie sexuala care ii face pe oameni obsedati sexuali daca se vorbeste de homosexualitate, dar daca se vorbeste de heterosexualitate, legati de aceasta sexualitate si atractia romantica, spirituala, dar si fizica. Englezii au o vorba pentru asta, "double standard". Pentru ca voi va victimizati ca se incearca manipularea voastra cand vi se spune ca un homosexual poate iubi la fel de mult ca un heterosexual. Dar nu, voi o tineti una si buna ca homosexualii nu se gandesc decat la sex, pentru ei nu exista romanism, nu exista iubire, nu exista nevoia aceea de a-ti tine iubitul/iubita de mana, de a-l/a o imbratisa samd.

Si catre tipul care tot zicea despre sexul dintre doi homosexuali, ce te intereseaza pe tine atat de mult ce fac ei in pat, unde pun gura samd? Ca poti sa fii sigur ca exista aceleasi bacterii la orice individ, fie el homosexual sau heterosexual. Nu exista mod de a face sex practicat de homosexuali, care sa nu fi fost practicat de heterosexuali, deci argumentul e invalid. Si din nou, nu exista BTS-uri specifice homosexualilor, astea isi fac aparitia si le heterosexuali si de aceea se folosesc astazi acele obiecte din latex. Doar ca stiinta in ziua de azi, a evoluat si a deschis ochii oamenilor spunandu-le ca prezervativele nu sunt numai pentru contraceptie, ci mai mult pentru protectie si au fost folosite din antichitate (intestinele de animal).

Raspunsuri


Musafir

#1517 Re: Re: Re: Re:

2013-08-30 15:15:24

#1506: Ovi - Re: Re: Re:

Si catre tipul care tot zicea despre sexul dintre doi homosexuali, ce te intereseaza pe tine atat de mult ce fac ei in pat, unde pun gura samd? Ca poti sa fii sigur ca exista aceleasi bacterii la orice individ, fie el homosexual sau heterosexual. Nu exista mod de a face sex practicat de homosexuali, care sa nu fi fost practicat de heterosexuali, deci argumentul e invalid.

Ma intereseaza pentru ca un om care pune gura pe fecale nu e sanatos la cap, asta ti-o poate spune oricine, de la un medic cu experienta de 30 de ani la o persoana cu doua clase. Un asemenea om, pe langa faptul ca e un focar ambulant de infectie (suna dur dar asta e, e alegerea lui sa practice un stil de viata sinucigas), nu are ce sa ii invete pe altii. Si tocmai oameni de genul, cu ecuson de ONG-isti, vin sa ne tina predici despre viata sexuala, de parca viata sexuala poate fi discutata separat de sanatate.

Vestul a vazut deja cateva generatii educate de Kinsey, care se auto-mutila pentru o placere perversa (a si murit din cauza asta), apoi tinea discursuri si conferinte despre descoperirile lui stiintifice in domeniul sexualitatii umane. El este inca vazut ca un erou si un deschizator de drumuri de catre homosexuali, desi practicile lui au fost facute publice si e foarte clar ca a fost bolnav psihic. Se incearca impunerea ideii ca orice are loc intre doua persoane cu consimtamantul amandurora, sau afecteaza numai persoana care il practica, este normal. Nu si daca acei oameni incearca sa ii impinga si pe altii in aceeasi directie.

Nu veti reusi sa redefiniti realitatea intr-o asemenea masura, toate au o limita.

Incerci cumva sa spui ca rimming-ul sau coprofilia sunt practici raspandite intre heterosexuali? De ce ar fi? Nici macar sexul anal  nu cred ca este, pur si simplu pentru ca heterosexualii au varianta naturala, optima, de a isi satisface aceasta trebuinta; nu au nevoie de perversiuni. Daca le practica, problema e la mansarda, incearca sa imite lucruri pe care le-au vazut in alta parte (e o explozie de asa ceva acum din cauza pornografiei). Nu e o necesitate fizica pentru ei. Homosexualii nu au de ales decat sa practice perversiuni pentru ca nu exista contact homosexual firesc, corpurile lor nu au fost proiectate pentru asta; in plus toate actele intre ei implica un risc ridicat de transmitere a unor bacterii sau virusi. Heterosexualii pot evita toate astea daca se manifesta in cadrul anumitor limite.


Musafir

#1519 Re: Re: Re: Re:

2013-08-30 15:24:33

#1506: Ovi - Re: Re: Re:  

 si de unde stii ce practica majoritatea heterosexualilor, sau ti-ai luat informatii tot de prin cine stie ce reviste sau studii pentru manipulare? sau ai fost tu pe la toti sa vezi ce fac?! pe cand la homosexuali, daca vorbesti de sex, nu prea ai optiuni.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...