S.O.S. familia!

Quoted post

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1472

2013-08-30 07:13

Eu nu pot sa rad la scalambaieli, desi sunt o persoana ludica. Apreciez insa, umorul de calitate care reuseste sa transpuna, nu prin schimonoseli agitate(specifice circarilor), ci prin sugestii fine, o situatie care, desi tragica, prin existenta ei de necontestat prin implicatiile in viata fiecaruia, are si parti care te destind pentru a putea privi situatia cu mai multa detasare. Problema este ca in cazul acestei situatii nu te poti detasa decat daca esti inconstient.

Se spune ca o gluma are in ea jumatate adevar si jumatate minciuna. Trebuie sa fii inteligent sa stii care e jumatatea de adevar si care jumatatea de gluma.

Dar, cand te hranesti cu 'Snack Food' si ai cultura scheciurilor, e greu sa vezi linia de demarcatie. Si astfel devine din ce in ce mai greu sa mai vezi vreo limita, oricare ar fi ea. De depasit, nici nu se mai pune problema...

Raspunsuri

amelia

#1474 Re:

2013-08-30 07:41:25

#1472: Dana Captilin -

se spune ca o gluma are in ea jumatate adevar si jumatate minciuna . Trebuie sa fii inteligent sa stii care e jumatatea de adevar si care jumatatea de gluma !?  Daca ai avea bun simt ptr ceilalti ti-ai revizui comentariul inainte de a posta dar se vede treaba ca faci pe desteapta si aici dai sfaturi  in materie de linvistica fara a le aplica ; la fel ca dupa cum se vede si in altele . Esti de plans sisper ca vreun prieten adevarat sa iti intinda o mana de ajutor , chiar ai nevoie .

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-30 08:49:48





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...