S.O.S. familia!

Quoted post

Ovi

#941

2013-08-23 10:53

Crezi ca fiind inconjurat de niste oameni ca tine, A, i-ar face pe oameni sa "iasa din dulap"? Cand tu spui ca defapt sentimentele noastre sunt numai propaganda, cum vrei tu ca oamenii ca iasa si sa spuna ce simt cu adevarat?

Pentru ca pe langa noi cei care ne-am descoperit sunt mult mai mult a caror inimi se indreapta spre persoane de acelasi sex si totusi ei spun ca sunt heterosexuali pentru ca numai asa ii va accepta societatea. Multi dintre ei sunt casatoriti, poate au si copii, dar cati isi iubesc cu adevarat nevasta? Sau ceea ce e in inima omului defapt nu conteaza, atat timp cat aparentele il fac sa para "normal"?

Si sincer, din februarie anul curent, am indepartat minciuna din viata mea si m-am acceptat si m-am insanatosit. Tu, A, cand vei renunta la ignoranta, pentru a te insanatosi si tu?

Raspunsuri

A.

#942 Re:

2013-08-23 11:00:31

#941: Ovi -  

dovedesti ca prin metoda inducerii si aluziilor se transmite "homosexualitatea" si ca tu insuti folosesti metoda asta pentru ai trage pe altii. deci esti subiectiv in argumentaile tale. probabil ca si tie ti-a soptit "cineva" la ureche ca esti gay, si inca iti mai sopteste, si ai cedat , si ti-ai "acceptat" conditia. ai incercat totusi sa o si respingi? prea putin. insa sa stii tu, ca nu eu sunt puternic ci Dumnezeu e puternic si ne tine sanatosi si in viata. insanatosire grabnica iti doresc. fii curajos si ia atitudine in viata ta.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...