S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#940 Re: Re: Re: Re:

2013-08-23 10:49

#939: A. - Re: Re: Re:

As vrea sa-mi spui ce propaganda era in anul 1999. Aveam 11 ani si deja stiam ca sunt gay desi nu intelegeam fenomenul, ca se numeste "gay", "homosexualitate", stiam ca nu o sa imi placa fetele dpdv sexual. In 1999 nu aveam cablu. Numai TVR 1, TVR 2, Prima Tv si Antena 1 cu "purici". Si pentru ca nu aveam acces la desene animante non stop in afara de cele de la ora 13.00 de pe TVR, cand nu eram la scoala, ori imi faceam temele, ori bateam mingea cu alti copii pana la 9 jumate seara. Spune-mi ce propaganda. Hai, daca tot esti atat de cunoscator. Ce propaganda era la televiziunea/internetul de atunci? Cine avea curajul sa vb pe strada despre asa ceva? Cine avea curajul sa faca parade? Iti dai seama ca sunt retorice aceste intrebari. Ele in sine reprezinta argumentul meu.

Raspunsuri

A.

#946 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-23 13:11:24

#940: - Re: Re: Re: Re:  

 in primul rand, Ovi, noi nu stim cine esti. nu stim care a fost viata, in schimb tu ne aduci ca argument propria viata, traire, ceea ce nu este relevant, pentru ca noi nu putem fi siguri cat de obiectiv poti fi, poate fi chiar o poveste. nu pot sa cred ca tu simteai atractie fata de baieti (daca esti si tu) la varsta aia. tu nu stiai ce-i aia atunci, dupa cum chiar tu zici. ti-o fi repetat vreun rautacios ca esti fetita pana ai crezut. poate ai fost mai sensibil si te-ai comparat cu fetele, nu stim noi ce-a fost in mintea ta atunci. si cu siguranta in 1999 si mai devreme de atat circulau si astfel de informatii. mass-media (printre care si pro-tv) a avut grija sa ajunga si la urechile tale "problemele" gay-lor. ca nu prea intelegeati voi la acea vreme ce vi se intampla, asta da, ar putea fi o tema de discutie.

uite ce afirma o "amica" de a ta pe un blog cunoscut al vostru (nu-i dau link sa nu-i fac publicitate)

"Eram într-o mică pană de filme gay și am zis: „Eh fir-ar să fie! Ia să văd eu (cenzurat) că prea l-am ocolit!” Nu știu de ce mereu avusesem o reținere împotriva lui. Dar știind că după varianta englezească din 1999 (da, după ce o să vedeți scenele de sex o să întrebați de 10 ori: „Sigur ăsta e din ’99??!! Naahh… pun pariu că nu s-a dat la televizor! :-j …Cee?? s-a dat la televizor??!!!”. Știu asta pentru că exact reacția asta a avut-o și mama mea când ne uitam la primul episod.),"  - apropos de mame (nota mea A.).

si inca

"Stuart e unul din cele mai mișto personaje pe care le-am văzut vreodată. Are o slujbă la care nu trebuie să facă mare lucru (îi lingușește pe unii să semneze contracte, accountant cre-că îi zice), are o grămadă de bani, un apartament uriaș chiar pe lângă Canal Street, foarte convenabil după cum spune și el, nu este EXTRAORDINAR de frumos, dar pentru că e atât de încrezător în propria persoană – se vede în cum merge, în cum vorbește, în cum se poartă – pur și simplu strălucește. Ce mai! are șarm. Agață tipii în maxim o secundă, dintr-o singură privire, și se culcă cu fiecare, dar doar o singură dată. Minunatele lui nopți sunt stricate când își amintește că o să împlinească 30 de ani –" - autoarea, un exemplu clar de reeducare, apreciaza munca "usoara" dar bine platita, relatiile sexuale spontane cu diferiti indivizi si homosexuali. nu se putea mai rau de atat.

mai mult, in 1999 se vorbea deja de "legalizarea" homosexualitatii - la Tv , la Antena 1, si cu singuranta nu a inceput totul in ziua acestei emisiuni (vezi inregistrarea mai jos) si cu multi ani in urma. si va dau garantii ca toate trusturile de media cu patroni straini au facut propaganda gay in presa romaneasca de pana atunci si dupa. emisiunea de mai jos e doar un exemplu (nu ca propaganda neaparat, dar ca prezenta a subiectului in societate si chiar in politica ). si se pare ca era intens dezbatuta aceasta problema. (nu am urmarit decat inceputul inregistrarii dedicate problemei "gay") http://www.youtube.com/watch?v=OVcBtMPRfNg

aici aflati despre dezvoltarea mass-media straina in tara noastra dupa anul '90 http://ro.wikipedia.org/wiki/Media_Pro

deci, nu fiti ipocriti. nu mai vorbiti aiurea ca sa aduceti totul in favoarea voastra pentru ca nu aveti cum. 

si pentru ajutorul vostru : http://www.homosexualitate.ro/mintal.html - studii despre problema in cauza.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...