S.O.S. familia!

Quoted post

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#455 Re: Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 20:12

#452: Alexandru - Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

As repeta ceea ce am mai spus si ar fi redundant. Mai aleg si eu cui sa raspund si cui nu..., e dreptul meu.

In plus, esti aici pe o pagina a unei petitii cu care nu esti de acord. AI spus ce ai avut de spus, e timpul sa renunti.

Oricine, dar efectiv oricine care a semnat pentru aceasta petitie este indreptatit sa vorbeasca in numele petitiei. N-ai auzit de solidaritate, probabil. Dar, cand iti pierzi cuvintele, e greu sa remontezi din nimic o alta teorie.

Raspunsuri

Alexandru

#458 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 20:52:08

#455: Dana Captilin - Re: Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

Eu nu vorbeam "cu petitia" ci cu dumneavoastra ca initiator al acesteia. Nu cu A, nu cu B, nu cu X.

Daca tot v-ati trezit ca aveti spirit civic atunci sustineti-va ideea pana la capat!

Daca tot ati ales sa-mi raspundeti, faceti-o pana la capat! Sigur, e dreptul dumeavoastra sa renuntati oricand, dar atunci aveti decenta sa recunoasteti ca - nu mai aveti arugumente / nu mai aveti chef / nu mai aveti timp sa va sustineti cauza.

In fine, va las cu petitia dumneavoastra cu tot, ca mi-am gasit raspunsul la intrebare!

Si ma bucur ca am aflat de initiativa PRO TV-ului, care cu siguranta nu se va opri din pricina unor ipocriti! Ba chiar mai mult, sunt convins ca va prinde bine la public!