S.O.S. familia!

Quoted post

Alex

#127 Re: Re: Re: Re:

2013-08-11 14:40

#126: - Re: Re: Re:

Cum adica nu e discriminare? Eu efectiv nu pot sa cred ce scrii... Unicul motiv pentru care nu vreti sa apara la tv e pentru ca sunt gay.  Cum sa spui ca e democratie... :|

Raspunsuri

sorin h

#469 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-18 00:17:27

#127: Alex - Re: Re: Re: Re:

Daca credeti ca e ceva normal ce faceti, de ce atata propaganda? de ce trebuie neaparat sa ne convingeti ca e ceva normal, pe noi cei care nu credem asa ceva?

Va cauta cineva sa va omoare, va aresteaza cineva, va opreseaza cineva? Eu nu am auzit de represalii sociale de nici un fel!

Eu cunosc homosexuali si ma port cu ei ca si cand nu ar fi homosexuali. Incerc sa fac abstractie de uraciunea pe care o stiu despre ei. Exact cum incerc sa fac abstractie de orice alta uraciune pe care o stiu despre oricine. Si toti pe care ii stiu fac la fel.

Deci de ce atata lupta? ce are situatia de fata gresit ca sa vreti voi mai mult si mai bine ptr voi in detrimentul nostru, a celor multi?

toleranta nu va e de ajuns? vreti egalitate? nu o veti avea niciodata! Pur si simplu ideea de sodomie ne face scarba, deci acea egalitate este o imposibilitate.

Este ca fumatul. Fumezi, treaba ta, insa daca pe mine ma deranjeaza fumul, iesi tu pe balcon, nu ma obliga sa inghit eu fumul tau, sau sa ies eu pe balcon, ok?

Toleranta este tot ceea ce putem sa va dam. Si purtatul frumos. Adica ura pacatului si iubirea pacatosului.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...