S.O.S. familia!

Quoted post

andreea1

#70

2013-08-09 10:26

Ceea ce e stramb sa fie indreptat?
Vai cat e de usor sa vorbesti din exterior. Dar atunci cand una dintre cele mai dragi fiinte tie are o alta orientare sexuala decat cea normala, crestina, acceptata etc...? O renegi? Incerci sa o indrepti? La ce varsta se alege orientarea sexuala? V-ati pus vreodata in locul lor? O viata ascunsa, plina de secrete, rusine, condamnati sa stea in umbra pentru ca sunt defecti. Ma refer la cei cu bun simt, nu la filfizonii care se bat in piept cu faptul ca sunt diferiti.
Ori se indreapta ori ii inchidem in niste canale sa nu ii mai vedem si sa ni se distruga ficatul. Eu nu ma simt in stare sa ma pronunt in privinta casatoriilor sau adoptiilor tocmai pentru ca nu as putea sa ii neg niciodata fericirea cuiva stramb.
Cred ca inainte de a spune tare si raspicat ca e stramb ar trebui sa ne intrebam da poate fi indreptat, daca e boala sau doar asa e.

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#72 Re:

2013-08-09 11:06:12

#70: andreea1 -

Andreea, dar poate nu vorbim din exterior, te-ai gandit si la asta? Poate si noi avem printre ai nostri dragi asemenea probleme!

Si apoi, din pozitia de parinte n-ai cum sa lupti pentru binele copilului tau din exterior. Viata asta plina de rusine este nedemna de orice om, intr-adevar. Deja ne invartim in cerc tot discutand despre faptul ca din respect pentru demnitatea umana facem acest demers. Chiar tu ai spus-o mai bine ca oricine: ''filfizonii''; filfizonii astia, draga Andreea, au trait candva aceleasi resentimente pe care tot incearca sa le transforme, sub pretextul deschiderii si-al tolerantei, in virtuti si drepturi! Hai ca poate exagerez eu cand spun 'virtuti', dar cand aud ca si homosexualii au dreptul la iubire, am reactii organice negative, adica imi vine sa vars. Iar eu chiar sunt o sensibila si o mare sustinatoare a iubirii. Nimeni nu ingradeste (nici n-ar avea cum) dreptul la iubire al nimanui, insa (acum ma repet) cand iubirea asta atinge nivelul trupesc, este gresita. Punct! Nu fac din tantar armasar, dar trebuie sa-ti spun ultima noutate, poate n-o stiai: sunt state in care, odata ''rezolvata'' problema normalizarii relatiilor homosexuale, a inceput demersul normalizarii relatiilor pedofile. Ce va urma? (n-am cum sa nu-mi pun problema, caci daca mintea mea vede un ansamblu de consecinte, inseamna ca si a altora vede asta) Normalizarea zoofiliei? (stiai ca exista state in care exista hoteluri cu animale pe post de oferta spre satisfacerea placerilor sexuale?) ...a necrofiliei? Zombificarea omului frumos? O sa zici hai sa fim seriosi! Pai hai, sa fim seriosi!

In manualele de psihologie si psihiatrie, homosexualitatea este definita la capitolul ''comportamente sexuale deviante'' - eu asa am invatat. Iar devianta o poate da atat boala care are o cauza genetica, cat si mediul. Indiferent de cauza, tot devianta ramane. Intelegeti odata pentru totdeauna ca nimeni nu se lupta cu nimeni, ci PENTRU normalitate!
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...