Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

OMV

#4633 Si ce?

2013-07-03 06:35

Si daca va duceti la Valcea ce rezolvati? Sunt bani in OLT ? Se mareste productia ? Vin investitorii ? Sau v-a infiat Piperea pe toti ? De ce nu-i cereti domnului Roibu, ca aveti CIM semnat de el. Piperea v-a dat sansa sa plecati onorabil.De ce nu plecarati ? Cine v-a retinut ? Acum vreti bani? Angajati-va in societati tip PETROM ! Pa ca am traba !

Raspunsuri

revolutia

#4646 Re: Si ce?

2013-07-03 17:25:45

#4633: OMV - Si ce? -Si daca va duceti la Valcea ce rezolvati? Sunt bani in OLT ? Se mareste productia ? Vin investitorii ? Sau v-a infiat Piperea pe toti ? De ce nu-i cereti domnului Roibu, ca aveti CIM semnat de el. Piperea v-a dat sansa sa plecati onorabil.De ce nu plecarati ? Cine v-a retinut ? Acum vreti bani? Angajati-va in societati tip PETROM ! Pa ca am traba !

si ce propui sa facem sa stam si sa asteptam asa sa ne mai dea stia cate 25 sau 50 la suta ? care investitori , nu e nici un investitor ,daca ponta se roaga de firme din azerbaijan sa ne cumpere ? ce treaba are roibu , nu mai e la conducere .... care plecare onorabila ? cati bani au luat pana acum cei care au plecat ? .... normal ca vrem bani , doar  nu o sa vrem nisip .... o da , petrom e mandria tarii