Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#4626 chiar grozav !

2013-07-02 18:36

PE VREMEA LUI BALANEL-CET , SINDICATUL VICTORITA , CONDUCEA OLTCHIMUL CU GHILIMELELE CUVENITE . ASTAZI, DE EX- MAI PRIMESC SI EI CATE UNA IN BARBA- GHIOCA A FOST TRIMIS LA PLIMBARE DE LA MONITORIZARE.DE, CARTICICA BAT-O VINA ! TE-A GINIT DOAMNA DE LA PERSONAL ! UNDE ESTI TU BALANEL SA PROMOVEZI PE ALTE CRITERII DECAT PROFESIONALE ? SI-A GASIT CUIBUL PE LA TRANSPORTURI ! BAGA DIHONIA SI PE ACOLO , DE IMBIRLIGATOR , PROFITOR, NU MAI AVEAU AIA NEVOIE !
SALVATI OLTCHIM

#4627 APEL LA UNITATE!

2013-07-02 19:11

Conform discutiilor avute astazi cu reprezentantii administratorilor judiciari ai Oltchim si cu Domnul Talpasanu - Director General Adjunct Oltchim a rezultat ca nu au bani de salarii. Au promis ca vor incerca sa plateasca vineri 50% din lichidarea lunii mai iar ceilalti 50% la sfarsitul lunii iulie. Restul salariilor restante (dec. ian. aprilie) au estimat ca vor fi achitate in luna septembrie.

Avand in vedere ca la ora actuala Oltchimul abia mai palpaie - indreptandu-se cu pasi repezi spre faliment si ca reprezentantii administratorilor judiciari ai Oltchim nu au putut prezenta la modul concret niciun program de productie, niciun grafic de plati a restantelor salariale si a drepturilor salariale curente si nici planul de finantare a productiei Oltchim (mult discutata infuzie de capital) am convenit si am anuntat conducerea Oltchim si reprezentantii administratorilor judiciari ca JOI 04.07.2013, ORA 9, NE VOM REINTOARCE LA OLTCHIM, IN NUMAR CAT MAI MARE, PENTRU A CERE URGENTAREA PLANULUI DE REDRESARE A OLTCHIM, A INFUZIEI DE CAPITAL SI PLATA DREPTURILOR SALARIALE LA ZI.

Va rugam sa va alaturati acestui demers si sa participati alaturi de noi cu totii (salariati disponibilizati de la Ramnicu Valcea si de la Pitesti si sarariati activi de la Ramnicu Valcea si de la Pitesti) pentru a sensibiliza factorii decidenti din Ramnicu Valcea, Pitesti si din Bucuresti in vederea rezolvarii problemei Oltchim.

Ultimul Directoras

#4628 Pt.Arpechim

2013-07-02 19:12

Dl.pirvu putem merge si noi la valcea?
...sau pornim coloanele!?!
fane CHIMISTUL.

#4629 Re: Pt.Arpechim

2013-07-02 19:26

#4628: Ultimul Directoras - Pt.Arpechim

HE HE HE....  Dl Parvu  trebuie intai sa-i ceara voie D-lui Dumitru. apoi cand noi o sa ne plangem la Dumitru ca ni se vor taia ore.Iar la indicatia D-lui Dumitru . va urca Domnul Directoras PARVU in autocar si ne va spune sa stam linistiti ca nimeni nu va avea ore lipsa, si ca ar merge si el cu noi cu cea mai mare placere, dar nu il lasa FONCTIA.

CAM ASA OR SA STEA LUCRURILE DACA O SA GASEASCA DOMNUL DUMITRU BANUTII NECESAR PENTRU DEPLASAREA PINA LA VALCEA,

Niste ordinari ....

#4630 ...

2013-07-02 20:00

Bai fratilor, astia trebuie impuscati! Nu au facut ABSOLUT NIMIC pt combinatul asta! Ce dracului mai asteapta Talpasanu asta, la ce mama masii nu pleaca dracului acasa, ca si-asa ne-a mancat zilele cu lipsa de profesionalism si de caracter! Ne minte ca pe ultimii prosti sa facem fel si fel de variante de redresare a combinatului, iar el vine si spune SENIN ca nu sunt bani si ... auzi...pana la sf lunii IULIE mai luam si cei 50% ramasi din lichidarea lui mai. Pai BAAA sula, abia am intrat in luna IULIE! Ce dracului se aude cu RITMICITATEA platilor pe care o tot trambitati voi??? Du-te ba Talpasanule acasa, mananca-ti pensia linistit si lasa-ne in durerea noastra! Esti plamadit din acelasi material ca si ceilalti...numai dupa ciuguleala, calcati pe cadavre pt un pumn de bani!

Cand va aud prin sedinte cum aberati ca sunteti in tratative f avansate pentru accesarea de bani pt repornire si apoi o bagati pe aia cum ca nu sunt lichiditati pt salarii, pai du-te ba acasa, daca nu esti in stare sa te ti de o promisiune! Aaa, o faceti ca sa mai amagiti prostii inca o perioada de timp! Si cum dracului numai VINERI se gasesc ceva bani de salarii??? Luni, marti, miercuri, joi ... va pica mana?? Bai, va vede Dumnezeu, nu va jucati cu soarta oamenilor ..... Va doare la basca daca nu luati banii la timp, cu un salariu de director te descurci cateva luni....

un biet om amarat

#4631 conducerea

2013-07-03 03:58

Imi pare foarte rau dar ei sunt cu salariile la zi ori noi ba ca noi nu prea mai avem de ce sa mai mancam si sa ne platim facturile si rataele.Dupa mintea lor numai ei ar trai pe lumea asta noi ba.Sa dea D-zeu sasi cumpere flori, coparseu si o garsoniera cu usa in tavan de bani aia care ii castiga la oltchim.Tradatori dracului ce sunt, nu au suflet zici ca sunt facuti din fier.Sai ajunga blestemele din urma.
ghoca

#4632 Re: Re: Pt.Arpechim

2013-07-03 04:02

#4629: fane CHIMISTUL. - Re: Pt.Arpechim

Poi de ce sa se vaite Dumitru de bani ca de la mine i-a intrat in luna mai  60 lei.Sai fie rusine daca nu va lasa sa veniti la Valcea.Se pregatesc iar de ceva ce nu vom sti, cred ca vom avea din nou surprize.

OMV

#4633 Si ce?

2013-07-03 06:35

Si daca va duceti la Valcea ce rezolvati? Sunt bani in OLT ? Se mareste productia ? Vin investitorii ? Sau v-a infiat Piperea pe toti ? De ce nu-i cereti domnului Roibu, ca aveti CIM semnat de el. Piperea v-a dat sansa sa plecati onorabil.De ce nu plecarati ? Cine v-a retinut ? Acum vreti bani? Angajati-va in societati tip PETROM ! Pa ca am traba !
UNU BINE INFORMAT

#4634 observarati???????

2013-07-03 07:43

ASTAZI 03 07 2013 AU IESIT CIRCA 100 DE ANGAJATI DIN OLTCHIM SPONTAN.
INTRE ACESTIA O MARE PARTE AU FOST MEMBRI SVO.UNDE ESTE DICULOIU?...UNDE SINT MEMBRI LUI?...CE SI PE CINE REPREZINTA EL?...CE DOCTRINA SPUNE EL CA ARE?...VA SPUNEM NOI:
DICULOIU A TRECUT IN BARCA LUI TALPASANU SI A ACTUALEI PUTERI PENTRU INTERESELE LOR PERSONALE,MOTIV PENTRU CARE NU VREA SA FACA FORMALITATILE SA DECLANSEZE GREVA GENERALA.

Musafir

#4635 oltchim

2013-07-03 08:32

cand se dau salariile, va rog poate s-a stabilit la greva

Musafir

#4636 ca ca voi...

2013-07-03 08:35


OMV
#4633 Si ce?2013-07-03 07:35
Si daca va duceti la Valcea ce rezolvati? Sunt bani in OLT ? Se mareste productia ? Vin investitorii ? Sau v-a infiat Piperea pe toti ? De ce nu-i cereti domnului Roibu, ca aveti CIM semnat de el. Piperea v-a dat sansa sa plecati onorabil.De ce nu plecarati ? Cine v-a retinut ? Acum vreti bani? Angajati-va in societati tip PETROM ! Pa ca am traba !

UNU BINE INFORMAT
#4634 observarati???????2013-07-03 08:43
ASTAZI 03 07 2013 AU IESIT CIRCA 100 DE ANGAJATI DIN OLTCHIM SPONTAN.
INTRE ACESTIA O MARE PARTE AU FOST MEMBRI SVO.UNDE ESTE DICULOIU?...UNDE SINT MEMBRI LUI?...CE SI PE CINE REPREZINTA EL?...CE DOCTRINA SPUNE EL CA ARE?...VA SPUNEM NOI:
DICULOIU A TRECUT IN BARCA LUI TALPASANU SI A ACTUALEI PUTERI PENTRU INTERESELE LOR PERSONALE,MOTIV PENTRU CARE NU VREA SA FACA FORMALITATILE SA DECLANSEZE GREVA GENERALA.


ca ca voi nu mai gasim nicaieri. ca care va sa zica, aveti dreptate. ca ca de obicei...

ca ca t!
TOTI SI MULTI.......

#4637 pofta buna

2013-07-03 09:34

MUSAFIRULE ESTI NEAM PROST SI SA AI TOT TIMPU PE MASA SUBIECTUL FRAZEI TALE...CUFURITULE

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-07-03 12:20



Musafir

#4639 sa fim uniti

2013-07-03 13:56

Lasilor nu mai stati in sectii la indemnul personalui TESA carora li sa marit salariu caci altfel va meritati soarta suntem multi si prosti.Banii se vor da cand veti iesi in fata peste 500 persoane numai asa veti forta mana adm. jud sa mai dea bani.
Arhipelagul Gulag

#4640 Baga, baga! , Baga bani! , Baga bani! ,

2013-07-03 14:09

Cand ai miloane, esti cel mai tare,
Insa asta nu e toooooot,
Cand sufletu-ti rade, nu-ti trebuie multe,
Banii stii? nu stau pe loooooc,
Faci milioane, Esti cel mai tare,
Trebuie sa si traiesti,
Decat sa stai sa-i strangi,
Mai bine sa ii cheltuiesti,


Cine v-aaa adus pe lume, Bani Bani Bani,
Stricati inimile bune, Bani Bani Bani,
Cand ai multi ii risipesti,
Cand nu ai innebunesti, BAGA BANI

Bani, bani, bani, bani, Baga bani! banï!


E cineva ce nu-si gaseste locul in cle de mai sus?
Arhipelagul Gulag

#4641 Retorica

2013-07-03 14:50

intre 2012 si 2013 au fost cativa pusi in diverse functii... nu mai sunt toti ca au plecat o parte (in viziunea lor au facut ce trebuia pentru Oltchim> CE????). Au ei ceva la masa credala ca si noi? sau si-au luat toate drepturile?

#4633 "Piperea v-a dat sansa sa plecati onorabil"
Onorabil? onorabil consideri tu ca au plecat cei ce au fost disponibilizati, si-au facut lichidarea si au plecat doar cu o hartie pe care li se spunea ce trebuie sa ia de la Oltchim? dar nu si cand? Onorabili ii poti considera pe cei ce ne mint ca o sa faca Oltchimul sa mearga, iar in August se face un an de cand Oltchim nu a mai mers nici macar o zi la capacitatea la care s-a "chinuit" sa functioneze in ultimi 4-5 ani.

Onorabili sunt "Specialisti" astia in insolventa; sunt asa dati dracului ca ei pe o parte disponibilizeaza si pe cealalta angajaza, fara un plan de reorganizare, fara o strategie, fara judecator sindic, sunt dati dracu…… nici felia lor nu o cunosc bine…ce sa mai spunem ca ei cand au venit ii reprezentau pe tiganii de la Strehaia care se judecau cu Oltchimul…o INCOPATIBILITATE clara…nu intelg de ce creditori i-au mai confirmat odata……va vreti banii?OARE? creditorilor Sau……

Onorabili sunt "prieteni" si "colegii" ce vin si semneaza diverse cu/si/sau pentru Oltchim, si banii intra numa decat in conturi..... si bani nu niste amarate de salarii. de ce nu port astepta si ei? asa cum asteptam si noi dupa salarii. Insolventa le permite. Bani sunt...Nu pentru oricine....si nu pentru ce trebuie.
Cred ca onorabil ar fi sa se retraga multi din cei ce ne conduc acum.
Onorabili sunt cei ce la prima ora cand vin la serviciu, verifica prima data sa vada cui mai poate raspunde pe aici.... si daca se poate si in bataie de joc.
Asta in timp ce uni la ora aia isi verifica parametri prin instalatii sa vada daca e in regula. sunt si uni care nu au ce verifica (si poate multi), dar nu din vina lor....
"nu i-a infiat Piperea pe toti".... pai atunci sa se duca........ Atunci cant a venit aici ne-a gasit pe TOTI.
Pune mana si munceste...... nu o mai arde aiurea prin birouri.
Omv

#4642 Omv

2013-07-03 15:12

Diferenta de cultura se vede. La voi bataia se da intre sindicate si intre Maria Sa Roibu si Piperea. Dar ca n-ati reusit sa strangeti 3000 de semnaturi minimul pentru a fi macar o petitie nu va pasa. Va pasa doar de salarii, dar când va tinea Roibu in somaj tehnic pe 2 lei nu mai faceati scandal. La Pitesti e liniste ca nu sunt imbecili ca la voi si oamenii asteapta cuminti. Voi când am venit noi sa vi-l dam pe Roibu jos unde erati?
fane CHIMISTUL.

#4643 Re: Omv

2013-07-03 16:25

#4642: Omv - Omv

La pitesti nu sunt imbecili . sunt oi cuminti care sunt duse incet incet la taiere. De Dumitru care n-are nicio grija pentru ca isi primeste spaga DE 10.000 RON lunar. sub forma de salariu de la OMV ,

griguta de-l mangaiati la... ouale de la Coarna

#4644 Re: Omv

2013-07-03 16:55

#4642: Omv - Omv

mai omv (una din cele mai mari hotii din buzunarul meu si al tuturor romanilor cu ceva in tartacuta precum si din buzunarul tau...)

nu am vrut sa pornesc discutia cu cine si unde a fost... dar vad ca nu se poate lasa treaba asa.

intrebarea celor din oltchim la adresa celor de la omv (ma rog, fosti la omv si actualmente la oltchim) este de ce nu ati sarit in ajutorul celor care munceau in curtea voastra, adica cei de la valcea, oltchim, mentchim, protectchim, s.a.m.d. (sau altecapuse de pe creierul insolventilor piperea si balan)?

sau munca nu este de voi? doar gura, doar bascalia, doar acuzele?

daca cei de la oltchim au tacut a fost pentru simplul fapt ca AVEAU DE MUNCA. voi stateati pe margine si radeati...

noi am facut efortul de a sta in somaj tehnic pe 2 lei pentru a crea o sansa viitoare de functionare a societatii oltchim, adica si voua.

la pitesti nu cred ca sunt imbecili, asa cum nici la valcea nu sunt. poate voi sunteti mai pragmatici dar asta nu iti da dreptul sa ne cataloghezi pe noi drept imbecili (imbecili, fara voia lor, au fost parintii tai ca nu ti-au dat educatia necesara).

daca imi aduc bine aminte, la voi, TOTI, dar TOTI, ati fost angajati cu acceptul sau sprijinul liderului vostru de sindicat, lucru ce nu s-a mai intalnit pana la voi, in romania, desigur si cu acceptul aluia de il huliti cu totii, Roibu. adica este normal sa fie liniste la pitesti.

si da, ai dreptate, se vede diferenta de cultura.

in incultura ta nu au loc niste concepte: bun simt, rabdare, intelegere, bunavointa.

si daca tot ai (ati) avut atata revolutie in cap, de ce nu ai plecat de la oltchim daca ai vazut ca pe roibu il doare in spate?

cat despre batalia dintre roibu si piperea, nu pot decat sa iti spun, tot o apa si un pamant...

ca sa inchei apoteotic: HAI SICTIR!

revolutia

#4645 Re: CORECT

2013-07-03 17:18

#4615: ASA ESTE - CORECT

sigur ca da roibu l-a falimentat :) .... nu iti pui oare intrebarea cine trebuia sa il supravegheze sau cine l-a lasat sa faca ? cine aproba in consiliul de administratie ? cine trebuia sa aiba grije de oltchim ca de altfel si celelalte companii ? de ce controalele care se faceau nu gaseau nimic in neregula ?

revolutia

#4646 Re: Si ce?

2013-07-03 17:25

#4633: OMV - Si ce? -Si daca va duceti la Valcea ce rezolvati? Sunt bani in OLT ? Se mareste productia ? Vin investitorii ? Sau v-a infiat Piperea pe toti ? De ce nu-i cereti domnului Roibu, ca aveti CIM semnat de el. Piperea v-a dat sansa sa plecati onorabil.De ce nu plecarati ? Cine v-a retinut ? Acum vreti bani? Angajati-va in societati tip PETROM ! Pa ca am traba !

si ce propui sa facem sa stam si sa asteptam asa sa ne mai dea stia cate 25 sau 50 la suta ? care investitori , nu e nici un investitor ,daca ponta se roaga de firme din azerbaijan sa ne cumpere ? ce treaba are roibu , nu mai e la conducere .... care plecare onorabila ? cati bani au luat pana acum cei care au plecat ? .... normal ca vrem bani , doar  nu o sa vrem nisip .... o da , petrom e mandria tarii

revolutia

#4647 Re: Omv

2013-07-03 17:27

#4642: Omv - Omv -Diferenta de cultura se vede. La voi bataia se da intre sindicate si intre Maria Sa Roibu si Piperea. Dar ca n-ati reusit sa strangeti 3000 de semnaturi minimul pentru a fi macar o petitie nu va pasa. Va pasa doar de salarii, dar când va tinea Roibu in somaj tehnic pe 2 lei nu mai faceati scandal. La Pitesti e liniste ca nu sunt imbecili ca la voi si oamenii asteapta cuminti. Voi când am venit noi sa vi-l dam pe Roibu jos unde erati?

o da si de cand l-ati dat voi jos curge lapte si miere

revoltator

#4648 #4646 revolutia: Re: Si ce?

2013-07-03 17:35

Cati bani au luat cei care au plecat si cati bani au luat cei care au ramas?
Cate salarii au platit administratorii judiciari din incasarile Oltchim?
Va spun eu: lichidarea lunii ianuarie, luna februarie si avansul lunii mai. Restul (lichidare decembrie, martie si aprilie) au fost platiti de AJOFM. Puteau sa plateasca, in timp ce eram platiti de AJOFM, toate restantele in asa fel incat sa nu mai avem bani de luat din luna decembrie, ianuarie, aprilie.
Ce-au facut cu banii incasati pe soda caustica, polieteri si profile timp de 6 luni daca nu au platit salarii?

Ne spun acum ca nu merge piata, ca propilena s-a scumpit, pretul polietrilor a scazut si ca Oltchimul abia mai palpaie. Sunt patru directori pe vanzari si achizitii. Ce fac acesti directori?

Ne spun sa stam linistiti ca urmeaza infuzia. Care infuzie ca s-au trecut si florile de tei? Ne ameninta ca vom suporta consecintele daca mai protestam si sa stam in sectii sa muncim. Ce sa muncim? Stam cu mii de tone de clor si peste o mie de tone de propenoxid pe stoc si ei ce fac? Pleaca in concedii in loc sa gaseasca si sa discute cu clientii.

S. MAX

#4649 UN AN DE LA "LOVITURA DE STAT", jaful din economie continua, Oltchim-privatizare tip manea ...

2013-07-03 17:53

UN AN DE LA "LOVITURA DE STAT", jaful din economie continua, Oltchim-privatizare tip manea, la „Jocuri de Putere"

" ...................................................................................................................................
In aceasta seara, de la ora 22.15, Rares Bogdan va invita la o editie „Jocuri de Putere" in care analizeaza cum au ajuns politicienii romani sa puna semnul egalitatii intre drama si comedie sau intre Basescu si un presedinte rational, frecventabil daca nu chiar de-a dreptul incantator si numai bun de coabitat, spre disperarea alegatorilor.
Aflati de la invitatii sai la ce a folosit a doua suspendare a lui Traian Basescu si castigarea alegerilor de catre USL daca la Oltchim se moare in continuare de foame si nimeni nu plateste pentru distrugerea perlei industriei din Romania.
........................................................................................................................................................."

PRELUARE ARTICOL (PARTIAL) DIN Ziua News:
http://www.ziuanews.ro/stiri/un-an-de-la-lovitura-de-stat-jaful-din-economie-continua-oltchim-privatizare-tip-manea-la-jocuri-de-putere-97370

musafir

#4650 Greu k MARKETINGUL

2013-07-03 18:27

Halal directori de vanzari si achiziti.Poi unul dintre directori(SPIRACHE) se pricepe la VANDUT CAFEA CICO SI PESTE.