Spune NU închiderii căminelor Universităţii din Bucureşti!!!

Quoted post


Musafir

#2

2013-06-21 00:31

E putin cam ilogic ce faceti voi... In toate caminele exista studenti carora nu le convine sa se mute in alt camin pe timpul verii si ar prefera sa stea acolo unde sunt. Daca ar incepe toti sa faca petitii si s-ar aproba? Ar insemna ca toate caminele Universitatii sa ramana deschiss pe timpul verii, lucru care nu ar fi rentabil. Unele camine tot vor trebui inchise. Chestia asta nu o sa afecteze numarul de locuri disponinile pe timpul verii pentru ca in loc sa fie deschise C si D vor deschise altele.

Raspunsuri

un student..ceva mai logic..si informat

#3 Re:

2013-06-21 01:58:53

#2: -

Sa spunem, pentru linistea ta, ca cei mai multi dintre cei care raman sunt in Grozavesti, caminele de aici fiind cele mai mari (aproximativ 500 studenti in fiecare). In plus, sunt foarte multi studenti care isi doresc ca "macar pe durata verii sa stea in Grozavesti". Dar acestea au fost lucrurile mai putin logice, cum poate le-ai numi.

Acum sa trecem la lucruri si mai detaliate si care tin si de factorul economic, caci poate din cauza asa zisei pierderi pe care o face Universitatea, se pare ca nu ai liniste. In primul rand, cererea este in acord cu o rentabilitate maxima: atat timp cat 2 camine raman deschise in Grozavesti, este cel mai rentabil sa le lasi si pe celelalte, decat sa tii altele, avand in vedere ca plata utilitatilor se face la comun, pausal sa zicem. Sa nu mai vorbim ca tariful regiei, la valoarea la care este, nu lasa niciun camin sa iasa in pierdere, dimpotriva, il ajuta sa faca un profit frumusel.

In plus, cerem sa ramana deschisa si o scara in Pallady, astfel incat sa nu facem turismul prin tot Bucurestiul a unui numar foarte mare de studenti.

 

Asadar, cred ca cererea este si in ton cu interesul studentilor, astfel incat numarul celor afectati sa fie cel mai mic posibil in conditiile date, si in ton cu factorul economic (nu numai ca propunerea nu este nerentabila, ci aduce chiar profit Universitatii).