Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SALVATI OLTCHIM

#4201 #4191 - VOSGANIAN ... INTRE REALITATE SI DELIR SAU INTRE PIAN SI TAMBAL?

2013-05-30 18:10

Drumul de la intentie la fapte este lung si este presarat de foarte multe interese personale si de grup.
Nici in cazul lui Vosganian, Piperea sau a conducerii politice de la OLTCHIM nu exista exceptii. In analizarea diferitelor solutii de reorganizare si de finantare a OLTCHIM (solutii care au existat si exista) - variante sprijinite de diverse grupuri din Ministerul Economiei - cuvantul de ordine al factorilor decidenti este "bine, bine ... dar mie ce-mi iese"?
In mod nefiresc, intr-o perioada in care se vorbeste despre pierderi ale OLTCHIM - generate da numarul mare de salariati, de salariile acestora si in care se fac disponibilizari de peste 30 % din personal - numarul directorilor si a sefilor de divizie creste iar salariile acestora sunt situate intre 3.500 - 5.000 EURO / luna (ex.: Directia Comerciala din vremea lui Roibu era condusa de 2 directori, acum in plina perioada de declin sunt 4 directori).
Ce facem ... "una vorbim si alta fumam"?

Raspunsuri

ultimul apel

#4202 Re: #4191 - VOSGANIAN ... INTRE REALITATE SI DELIR SAU INTRE PIAN SI TAMBAL?

2013-05-30 19:29:01

#4201: SALVATI OLTCHIM - #4191 - VOSGANIAN ... INTRE REALITATE SI DELIR SAU INTRE PIAN SI TAMBAL?

aveti mare dreptate.

Din pacate, drumul pe care merge acum Oltchim este gresit complet. Directorimea politica nou instalata de prin Bucuresti , fara pic de experienta in domeniu (ultimul lor loc de munca este la o firma de apartament Human Toolkit unde au fost evident colegi/subalterni ai d-lui Stanescu) au cu totul alte preocupari decat managementul: unii stau cu pixul in gura si asteapta sa semneze vreo hartie, altii se uita la ceas sa vada cat mai e pana la ora mesei, altii - sefi de divizii- isi cauta in disperare secretare , ca nu au avut si ei pana acum privilegiul asta ...

Asa ca, domnule Vosganian, daca chiar monitorizati asa cum ati spus activitatea administratorilor de la Oltchim, ar fi bine sa-l intrebati si pe dl. Stanescu de sanatate. Nu cred ca ar fi onorant sa gasiti peste timp numele dumneavoastra alaturi de al lui Nastase pe lista trista a marilor gropari ai economiei nationale !