Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

PNL-istul de serviciu

#3890 Pentru #3889 Spirache esti stresat rau

2013-05-12 13:59

Spirache colega nu tac ca imi place sa combat prostii.
Ai acelasi caracter ca Francu DNA si ala credea ca el cunoaste adevarul suprem, ca este cel mai bun, cel mai frumos si ca poate subjuga pe oricine.
Si uite ca i s-a infundat.
Tu de ce mananci ce nu trebuie si vorbesti fara sa cunosti realitatea. Stii tu detalii despre investitorii adusi de Blanculescu????
Blanculescu spre deosebire de Varu Jan si gasca voastra liberista a sustinut si sustine functionarea in ansamblu cu atragerea unui investitor mare care sa preia tot si cu pornire etapizata fara a da oamenii acasa.
Blanculescu nu sustine disponibilizarea spre deosebire de voi cu Mendeleev in frunte care vreti sa scapati de personal si sa ramana strict cat vrea Zaremba adica un sfert din combinat si aia loiali Bulibasei de la sindicacatul Victorist ca sa ii controlati voi si sa nu miste unul.
Mai lasati-ne dracu in pace cu vrajelile voastre pe care le vindeti prin combinat de 7 luni ca nu ati fost in stare nici acum sa porniti combinatul la minim 30% si nu va mai dati voi grande ca sunteti cunoscatorii adevarului suprem cand voi abia bolmojiti limba romana.
In ce limba ati discutat cu investitorii adusi de Piperea??? In sanscrita sau rromalesss???
Talpasita cum discuta cu investitorii prin semne ????
Intrebi daca Blanculescu e trimis de Roibu???
Poate ca da poate ca nu. De ce te stresezi???
Exista aceeasi probabilitate ca Roibu sa il fi trimis pe Blanculescu exact cum exista probabilitatea ca Piperea sa fie manevrat din umbra de Varu Jan si Zaremba.
Diferenta este ca Blanculescu il are in spate pe Ponta iar Varu Jan are morcovu infipt veti vedea in curand de ce.
Ba, da sunteti stresati rau de Roibu asta pentru ca va simtiti nestapani pe voi pentru ca nu sunteti in stare sa conduceti nimic si pentru ca nu aveti alternativa daca sunteti pusi pe liber din combinat va duceti pe OLT.
Cand auziti numele de Roibu va puneti pampersii si dati drumul.
Dupa mintea ta Roibu este un fel de guru national care controleaza tot???
Se vede ma ca va este frica ca va pierdeti scaunul si dracu va mai angajeaza in Valcea sunteti mancati. Normal ca iti e teama ca daca pierzi salariu si tu si Spirocheta 2 x 18 000 RON ati belit-o va intoarceti la Magic TIC TAC cu salariu lunar de 980 RON. Este intr-adevar un motiv de incrancenare si teama.
Hai pa si vezi ca nu se stie ca Pamantul dincotro va bate vantul.
Poate ne revedem la Magic TIC TAC eu in calitate de cumparator de peste tu in calitate de sclav sau daca nu la Magic TIC TAC ne vedem la partid cand mai sarbatorim inca unul saltat de DNA.

Raspunsuri


Musafir

#3906 Re: Pentru #3889 Spirache esti stresat rau

2013-05-13 06:48:39

#3890: PNL-istul de serviciu - Pentru #3889 Spirache esti stresat rau

BAI, INTREBARILE AU FOST FOARTE CLARE, CU RASPUNS CONCRET :

- ESTE SAU NU ESTE BLANCULESCU ADUS DE ROIBU?

- CUM SE IMPACA PLANUL PROPUS DE BLANCULESCU CU CELE SUSTINUTE DE DICULOIU CU VERSIUNEA INTEGRATA?

 

DACA STII CEVA PE SUBIECT, BINE DACA NU, LASA DRACULUI FANTASMAGORIILE ALEA CA NU LE CITESTE NIMENI, SUB ORICE PSEUDONIM LE-AI SCRIE!