Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SMO

#3901 Se alege prafu

2013-05-12 19:41

QED - quat erat demonstrandum
PCC va sari intr-un picior aproape ca si-a atins tinta.
Administratorul ii face toate jocurile:
- se formeaza noul Oltchim 2 curata fara nici o datorie;
- fraierii pleaca acasa si ramane aproape numericul dorit de PCC;
- la conducere este gasca de lingai ai colonelului;
- bulibasa da interviuri si isi pune la fereala Piranda sa nu cumva sa o disponibilizeze
HAOSUL DOMNESTE !!!!!
NU VA MAI MIRATI CA VA URMA NUMAI LAPTE SI MIERE.
SMO

#3902 TIBERIUS PIRNAIE A LUAT-O IN MANA A PIERDUT PROCESUL CU ROIBU

2013-05-12 20:06

USOR USOR INSTANTELE DIN ROMANIA SI DNA-UL ISI FAC TREABA CU SERIOZITATE.
ESTE TRISTETE MARE IN VALCEA DIN DOUA MOTIVE:

- FRANCU ESTE IN EXCURSIE LA DNA;

-SMECHERUL DE DOI LEI TIBERIUS PIRNAIE (SA NE SUGA DE C..E) A PIERDUT UN MARE PROCES CU ROIBU SI ARE DE PLATA 10 000 RON DESPAGUBIRI PENTRU DEFAIMARE SI SA PUBLICE IN ZIAR HOTARAREA INSTANTEI PRIN CARE OLIGOPAPANDROLOGUL PIRNAIE COPIL FRUSTRAT A PIERDUT PROCESUL SI ESTE BUN DE PLATA DAUNE MORALEEEEEEEEEEEE.
PIRNAIE GATA CU SMENAREALA. NU MAI MERGE SA ARUNCI TU CU GALETI DE CACAT IN TOTI CA ESTI TU SMECHERUL SULII. STAI SA VEZI CE BINE E SA DAI BANUTU CAND MANANCI RAHAT AIUREA.
ACU AI DE PLATA 10 000 DAR MAI URMEAZA CA LA CATI AI JIGNIT SI CALOMNIAT IN VALCEA NU O SA-TI AJUNGA PUSCULITA SI O SA TREBUIASCA SA APELEZI LA RTV SA ITI PLATEASCA DREPTURI DE AUTOR PENTRU CIRCUL CU COMBINATUL DIN TOAMNA ANULUI TRECUT SAU TE DUCI LA PRIETENUL ZAREMBA.
STII VORBA AIA DOMNIA SI PROSTIA SE PLATESC. IN CAZUL TAU DUPA CE NE-AI PROSTIT PRIN OLTCHIM IMPREUNA CU IPOCHIMENUL TAU DE BULIBASA RROMALESS CERNEVUS, DE NE-AI VANDUT LETOPISETELE TALE DE CACAT LEGAT DE ROIBU ACU IACA A VENIT VREMEA SA PLATESTI PROSTIA TA.
IA CITITI MAI JOS CE URLA GARGAROFILUL PIRNAIE IMPOTRIVA JUSTITIEI CA A PIERDUT EL PROCESUL SI E BUN DE PLATA SI DA CU RAHAT IN TOATE JUDECATOARELE CA EL E SMECHER:
http://www.ziaruldevalcea.ro/Judecatoarele-Nicoleta-Simona.html4
BA PARNAIE INCEPE SA TI SE INFUNDE SI ACUM VEI PLATI DAUNE IN RASPUNDERE DELICTUALA PENTRU TOT CE AI DENIGRAT DE ANI BUNI INCOACE.
SI IN CURAND SPERAM CA SI PRIETENII TAI SPIRACHE ARMANDONEL, TALPASITA SISTOLIAN, BULIBASA MENDELEEV BULANDE MO PERSONAJELE CARAGIELENE - CORESPONDENTII TAI DIN OLTCHIM O SA AIBA ACEEASI SOARTA.
PIRNAIE MAI TINE MINTE O CHESTIE DEGEABA ATACI JUSTITIA CAND NU ITI CONVINE SENTINTA.
NU MERGE PESTE TOT SA INFLUENTEZI JUSTITIA CU ARTICOLE DE CACAT CUM INFLUENTAI LA VALCEA SI ATACAI IMEDIAT JUDECATORII CAND NU ITI CONVENEA CEVA.
STAI ASA CA DACA ITI SISTEAZA COLONELUL POLONEZ SPONSORIZAREA O SA INTRII SI TU IN INSOLVENTA CA SILVIU POPESCU DE LA CURIERUL DE RAMNIC - ALTA HARTIE IGIENICA A PCC DE SE PUBLICA PRIN VALCEA.
A VENIT VREMEA SA ITI PIARA ZAMBETUL ALA DE SMECHER DE CARTIER PARNAIE SI SA PLATESTI.
O SA IL IEI SI PE BULIBASA CERNEVUS SI PE GIURICA SANDWICH PRIETENII TAI SI POATE FACETI UN TEATRU AMBULANT SI RULATI PIESE PRIN COMBINATUL OLTCHIM. SE REZOLVA USOR CU ACCESUL: II DAI UN BACSIS DIRECTORULUI GENERAL DE O DUSCA SI GATA SE DESCHIDE POARTA SI AI CALE LIBERA IAR POTI FACE BANI DE LA FRAIERI CUM AI FACUT SI IN TOAMNA CU LETOPISETUL PROPENOXIDIC.
PROST NU ESTI TU PROSTI SUNT AIA CARE ITI CUMPARA INEPTIILE.
VA ASTEPTAM SA RULATI SCENETE POLONEZE PRIN TOATE SECTIILE COMBINATULUI. CE DISTRACTIE O SA FIE...............
DE TOT RASUL !!!!!!!!!!!!

#3903 PERVERSI

2013-05-12 20:11

SUNTEM CU TOTII DE ACORD CA TREBUIAU FACUTE RESTRUCTURARI. DAR NU IN ACEST MOD PERVERS. CINE NU ESTE CU NOI , ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ! PAI ASA SE PROCEDEAZA NENICA? INAINTE ZICEATI CA ERAU NUMAI PILOSI , ACUM NEMULTUMITII MERG IN AUDIENTA LA PASA{CERNEV} SUNTEM DE TOT RASUL! BAI CU CE NE-AM PROCOPSIT! APROPO: NUMAI ROIBU ASTA ESTE DE VINA , AM AFLAT EU -CA EL FACE RESTRUCTURARILE, FANTOMA LUI BINTUIE PRIN PAVILION. AOLEO.......MOS TEACA-CERNEV-MATALUTA NU TE INCADREZI LA ORDONANTA? DIN DOI , TREBUIE SA RAMANA UNUL!
CREPONATA- NU LUCIOASA

#3904 REDUS

2013-05-12 20:35

Cand TIBERIUS PIRNAIASI DADEA INTERVIURI prin combinat , in asteptare, individul se scarpina in partea dorsala. Rideau doua femei cu lacrimi. Privind cartile care le-a vindut prin combinat, de nervi ca au dat si bani pe ele ,dar de fapt erau articole din ziar, le-au folosit sub sezut cand s-au deranjat la stomac. Nu,nu este gluma-unii l-au injurat de mama focului. Hirtia-cam lucioasa,bat-o vina!
DRO

#3905 Re: In atentia lui #3888 DRO

2013-05-13 04:38

#3891: Capusa DesignRO - In atentia lui #3888 DRO

Doamna udrea (pe care poti sa o pupi linistit undeva) sa dea banii de acolo de unde i-a pus ea bine, ca la cat a supt de la oltchim are suficienti; lasa-ne cu remarci din astea dictate de roibu la urechile voastre jegoase; cred ca ar fi momentul sa si platiti pentru ce ati facut


Musafir

#3906 Re: Pentru #3889 Spirache esti stresat rau

2013-05-13 06:48

#3890: PNL-istul de serviciu - Pentru #3889 Spirache esti stresat rau

BAI, INTREBARILE AU FOST FOARTE CLARE, CU RASPUNS CONCRET :

- ESTE SAU NU ESTE BLANCULESCU ADUS DE ROIBU?

- CUM SE IMPACA PLANUL PROPUS DE BLANCULESCU CU CELE SUSTINUTE DE DICULOIU CU VERSIUNEA INTEGRATA?

 

DACA STII CEVA PE SUBIECT, BINE DACA NU, LASA DRACULUI FANTASMAGORIILE ALEA CA NU LE CITESTE NIMENI, SUB ORICE PSEUDONIM LE-AI SCRIE!


Musafir

#3907 disponibilizari

2013-05-13 11:11

Stie cineva (in cazul in care a primit de completat acele 3-4 hartii in care se stipuleaza drepturile disponibilizatului) daca se vor da acele salarii compensatorii sau se spune ca sunt la masa credala.

Musafir

#3908

2013-05-13 13:02

S-a decis:"se spune ca sunt la masa credala+tot ce mai avem de luat(in afara de 90% din salariul pe aprilie"...intreaba-ti liderul de sindicat.

REMANIERE

#3909 realistul

2013-05-13 16:01

INTEGRAT,NEINTEGRAT,VAD CA SE FAC DISPONIBILIZARI. REPET, DACA ELE SE FAC CORECT ,ERAU SI SUNT NECESARE. MULTI NU-SI JUSTIFICA LOCURILE DE MUNCA. AU TRANDAVIT DESTUL! NU ESTE POSIBIL, CA DIN 8 ORE , TU 6 SA LE STAI LA TIGARE, JOCI CARTI,REMY, MAI TRAGI SI UN SOMN. SA-I VEZI CUM TOT EI SUNT CU GURA MARE. COMASAREA SERVICIILOR SUNT OBLIGATORII. MAI PUTIN CU PROTOCOALELE, PLIMBARICA PE BANII FRAIERLOR, SI SERVICII LA BOTUL CALULUI PRIN CANTINA. FUFELE DE PRIN BIROURI SA-SI IA ADIO DE LA SERVICE ASIGURAT : SA PUNA MANA PE MATURICA , CA AU AVUT DESTUL SLUGI. NU PUTEM VORBI DEOCAMDATA DE VIITOR DEOARECE NU AM VAZUT NICI UN PLAN DE REDRESARE. VRETI RESPECT: SA NU PACALITI OAMENII CARE PLEACA ACASA ,SA RESPECTATI TERMENELE DE PLATA, SA NU UMBLATI CU CIARA VOPSITA DEOARECE , OMUL LA DISPERARE ITI VINE CU PRUNCU LA COMBINAT . ATI VRUT -RESTRUCTURARE-RESPECTATI CCM. SUNT SI OAMENI AMARATI CARE NU AU CE SA PUNA PE MASA, SUNT SI INDIVIZI CARE AU SUPT DESTUL DIN COMBINAT -DAR TOTUSI-VOR SI EI CASCAVALUL. PE ASTIA I-AS CHEMA DE DOUA ORI PE SAPTAMANA LA SOMAJ SA-I "RECALIFIC" FIIND CAM PLAPANZI,VOR REFUZA,SI-HOP LI SE VA TAIA PORTIA.
Marianna

#3910 DISPONIBILIZARI ...

2013-05-13 17:20

DAR SA VEDEM SI DIRECTORI DISPONIBILIZATI SI SEFI SECTIE DISPONIBILIZATI SI SEFI SERVICII DISPONIBILIZATI DAR SI "MEMBRII MARCANTI" AI CONDUCERILOR SINDICATELOR (APARUTE CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE) DISPONIBILIZATI. SI, NU IN ULTIMUL RAND, TREBUIE SA PLECE IN PRIMUL RAND CEI ANGAJATI INCEPAND CU LUNA SEPTEMBEIE 2012.

A ... AM UITAT SA VA SPUN DE LA INCEPUT! ASTA AM VISAT DAR ... CAND M-AM TREZIT AM VAZUT CA DISPONIBILIZATI SUNTEM TOT NOI (TALPA OLTCHIM - MULTA SI "PROASTA" CUM NE CRED UNI) DISPONIBILIZATI! CE DIRECTORI, CE SEFI, CE "MEMBRI MARCANTI"? VISE.

Et moi ... aussi

#3911 ISTORIA SE REPETA ....

2013-05-13 17:34

SPUNEAM IN POSTAREA MEA DIN DATA DE 15.04.2013,  NR. #3413, AVAND CA SUBIECT VOSGANIAN SI PIPEREA VORBESC DE 3.318 SALARIATI:
"Joi, AJOFM Vâlcea a virat banii salariaților de la Oltchim. Sumele cuvenite au ajuns la 14 unități bancare, conform legii 200, din 22 mai 2006, privind constituirea și utilizarea fondului de garantare pentru plata creanțelor salariale. Angajaților li s-a transferat suma de 109 miliarde lei vechi, bani care acoperă în întregime restanțele aferente lunilor decembrie și martie, plata pentru lunile ianuarie și februarie rămânând în grija firmei Rominsal. „Am făcut lucrurile care trebuiau făcute în totală legalitate. Cei 3.257 de lucrători ai Oltchimului trebuiau să aibă banii înainte de Paște”, a declarat, pentru ziarul nostru, directorul AJOFM Vâlcea, Dumitru Cornoiu.
http://www.curierul.ro/index.php?/de-toate/au-venit-banii-la-oltchim.html

CE REZULTA DIN ACESTE DECLARATII CONTRADICTORII?
ESTE CLAR PENTRU MINE CA 61 DE SALARIATI AU FOST IN PERMANENTA CU PLATIILE LA ZI (diferenta dintre 3.318 salariati mentionati de VOSGANIAN, PIPEREA si cei 3.257 salariati mentionati de Cornoiu) - NU AU RESTANTE! CINE SUNT ACESTIA?"

 

ASTAZI AFLAM DIN - http://www.gds.ro/Economie/2013-05-13/AJOFM+Valcea+a+virat+banii+catre+salariatii+Oltchim - CA:

"Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a efectuat astăzi cea de-a doua plată a creanţelor salariale căre angajaţii Oltchim, atât pentru cei de pe platformă RâmnicuVâlcea cât şi pentru cei de la Piteşti. Valoarea decontată a fost de 5.173.951 lei, reprezentând 90,92% din valoarea drepturilor salariale restante, aferente lunii aprilie 2013, pentru 3.192 de angajaţi. Suma a fost virată din Trezoreria Municipiului Rm.Vâlcea către patrusprezece bănci comerciale, acolo unde salariaţii Oltchim SA îşi au conturile personale. Diferenţa de 516.486 lei va fi plătită la începutul lunii iunie anul curent."

TOT ASTAZI AM AFLAT DE PE SITEUL OLTCHIM CA S-A PUPLICAT "RAPORTUL TRIMESTRIAL LA DATA DE 31.03.2013" DIN CARE REIESE CA LA DATA DE 31.03.2013 NUMARUL DE ANGAJATI A FOST DE 3.272.

SI APARE IAR DILEMA! CE S-A INTAMPLAT CU CEI 80 DE SALARIATI CARE NU AU FOST PLATITI DE AJOFM (diferenta dintre 3.272 salariati mentionati in raport si cei 3.192 salariati mentionati de AJOFM)? NU AU RESTANTE? SUNT CU SALARIILE LA ZI? CINE SUNT ACESTIA?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-05-13 17:58


DE LA GHIOCA CITIRE ...

#3913 SA NE REAMINTIM CUM AM FOST "ABURITI" DE PROFITORII "REVOLUTIE" SEPTEMBRISTE! NOI PLECAM. EI RAMAN.

2013-05-13 20:38

 

 

Ghioca Emil      #269                                                                                                                   2012-11-06 22:01

"Mai am de facut o completare care cred ca este suficient de rationala: daca fosta echipa manageriala era atat de competenta, de ce s-au acumulat datorii uriase? Daca erau suficient de buni, de ce Oltchimul a ajuns o societate cu portile inchise si cu personal neplatit? Toate aceste "realizari" ne-am ramas mostenire din era "Roibu-Diculoiu".
Noua formatiune sindicala are ca scop revenirea cu salariile la zi si repornirea Oltchim, astfel incat angajatii sa-si poate desfasura activitatea si sa fie platiti conform contractelor.
Cum am mai spus, pluteste dezinformarea. In ultima faza, oamenii au inceput sa vada ce jocuri s-au practicat in Oltchim pana in luna septembrie.
Dovada sta valul de angajati care au solicitat cereri de retragere din Sindicatul Liber Oltchim - Diculoiu."

ASA ESTE? EI SUNT DISPONIBILIZATI SAU EI MONITORIZEAZA DISPONIBILIZARILE?
SUNT SUDATI DE GARDURILE OLTCHIM SI SUNT INDINSPENSABILI?

revolutia

#3914 Re: DISPONIBILIZARI ...

2013-05-14 09:15

#3910: Marianna - DISPONIBILIZARI ...

comandantii parasesc ultimii nava .. :)


Musafir

#3915

2013-05-14 09:56

EU INSIST SA-MI RASPUNIZ LA CHESTIUNILE DE MAI SUS, POTI? ADIC

BAI, INTREBARILE AU FOST FOARTE CLARE, CU RASPUNS CONCRET :

- ESTE SAU NU ESTE BLANCULESCU ADUS DE ROIBU?

- CUM SE IMPACA PLANUL PROPUS DE BLANCULESCU CU CELE SUSTINUTE DE DICULOIU CU VERSIUNEA INTEGRATA?



DACA STII CEVA PE SUBIECT, BINE DACA NU, LASA DRACULUI FANTASMAGORIILE ALEA CA NU LE CITESTE NIMENI, SUB ORICE PSEUDONIM LE-AI SCRIE!
Petrochimistul

#3916 Petrochimistul

2013-05-14 09:56

Gata la arpechim sa făcut planul ,,cincinal" pe următoarele luni de către domnul lider dumitru. cu favoriţii care trag nădejde să participe la tăierea pentru fier vechi a combinatului. băieţi aleşi pe sprînceană de ,,el lidero maxim" împreună cu domn derector pîrvu.
S. I. Max

#3917 Nu inteleg politica acestor conducatori!!!

2013-05-14 17:04

NU INTELEG POLITICA ACESTOR CONDUCATORI VREMELNICI AI OLTCHIM!!!

PE POARTA MARE A COMBINATULUI TREBUIE SA-SI IA TALPASITA CCA. 1.000 DE SALARIATI IAR PE "POARTA" PRINCIPALA A PAVILIONULUI SE FAC ANGAJARI INTR-O VESELIE ... DAR NU DE PALMASI CI NUMAI DE SEFI, SEFI DIVIZIE, DIRECTORI, SUPERVIZORI, ETC. SI UNII NU SUNT DE PE PLAN LOCAL CI SUNT TOCMAI DE LA CAPITALA (ADICA OLTCHIM LE PLATESTE SI CAZARE, DIURNE, TRANSPORT, ETC.).

CUM POATE O FIRMA AFLATA IN INSOLVENTA SA DISPONIBILIZEZE SI SA ANGAJEZE IN ACELASI TIMP?

DOTTORE

#3918 #3912 CRESC VERTIGINOS PIERDERILE SI SUNT IN PICAJ VANZARILE OLTCHIM!

2013-05-14 17:13

Combinatul Oltchim, companie de stat aflată în insolvenţă, a încheiat primul trimestru cu pierderi de 85,92 milioane de lei, în creştere cu 3,7%, iar vânzările au coborât de trei ori, la 82,77 milioane de lei. Datoriile combinatului au ajuns la finalul primului trimestru din 2013 la 3,51 miliarde de lei, în creştere cu 26,2% faţă de nivelul de la sfârşitul lui 2012.

http://adevarul.ro/economie/afaceri/datoriile-oltchim-crescut-26-trimestru-35-miliarde-lei-pierderile-fost-86-milioane-lei-1_51909576053c7dd83f931d91/index.html

PIERDERILE AU AJUNS SA FIE MAI MARI DECAT VANZARILE (85,92 milioane de lei - respectiv 19,5 milioane de EURO fata de 82,77 milioane de lei - respectiv 18,81 milioane de EURO).

CE "MARE SPECIALIST" ESTE PIPEREA SI CE "SPECIALISTI" DE TOATA JENA ARE: ECHIPA ROMINSOLV SI BDO DE 11 OAMENI - "SPECIALISTI" IN TOATE SI-N NIMIC, TALPASANU - "SPECILISTUL" IN PRODUCTIE, SPIRU el - "SPECIALIST" IN COMERT (COMERTUL CU PESTE), SPIRU ea - "SPECIALIST" IN FINANTE (VENITA LA OLTCHIM DIN SOMAJ), POPESCU - "CAPUSA" (AFLAT IN INCOMPATIBILITATE), etc.

CITITI PE SITUL OLTCHIM http://www.oltchim.ro/index.php?name=relatia-cu-investitorii/informatii-financiare "RAPORTUL TRIMESTRIAL LA DATA DE 30.09.2012", "RAPORTUL ANUAL 2012" SI "RAPORTUL TRIMESTRIAL LA DATA DE 31.03.2013" !!!

NIMENI NU VEDE CE DEZASTRU AU PRODUS ACESTI "SPECIALISTI" IN TRIM. IV / 2012 SI TRIM. I / 2013?
NIMENI NU-I TRAGE LA RASPUNDERE?
CINE-I TINE IN BRATE SAU CINE DORESTE DISTRUGERA OLTCHIM?

SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-05-14 17:31


Piroliza

#3920 Dumitru si Pirvu ne-au vandut

2013-05-14 17:59

Il doare in spate pe Dumitru de noi cum l-a durut si cand ne-a dat acasa OMV.
Atunci ne-a lasat fara jumate de ordonanta dupa ce a l-au motivat bine austriecii.
In 2009 noi am plecat acasa si el a ramas angajat la OMV cu salariu de salariu, bilete de tratament, masina de serviciu, etc.
Acum din nou cand ne adunam la usa lui face atmosfera insa probabil ca a batut palma cu Piperea de mult altfel nu se explica cum de se discuta de schema de 200 la Petrochimie si restul acasa.
Pirvu oricum ii face jocurile ca Dumitru la sustinut.
S-a vazut si astazi cum iesise viezurele de Pirvu in poarta 1 sa ne spuna el cum a discutat el cu administratorul sa ne salveze dar nu se poate.
Pirvule ia-l pe prietenul tau de gratar si treceti-va voi cap de lista la disponibilizari.
PIP

#3921 Lista disponibilizari Petrochimie - sa nu uitati cap de lista sa va treceti neamurile

2013-05-14 18:10

Dumitrule sa nu uiti sa treci cap de lista la disponibilizari si neamurile tale si ale lu Cartof.

Sa nu cumva sa ii vedem pe astia ai vostrii ca raman si noi plecam ca iese cu urlete.

Iti reamintim si tie si lui cartof si lui Dragnea numele neamurilor voastre:
- Florescu Eugen - fiul vitreg al tau Dumitrule;
- Florescu Elena - nora ta;
- Radu Diana - fiica lu cartof;
- neamul lui Moale;

Daca cumva uiti tu sa treci pe lista de disponibilizari neamurile atunci sa tina minte derectoru Pirvu. Daca voi uitati o sa va amintim noi din PIP zi de zi.
Ajunge cu prosteala pe care ne-o dati de ani buni.
Te-ai luptat pentru noi Dumitrule???? Unde e planul social. Plecam acasa cum??? In curu gol????
RTV

#3922 REZULTATELE VORBESC - PERFORMANTELE ECHIPEI BALAN SI TALPASAN IN ATENTIA PRESEI

2013-05-14 18:42

PENTRU EMIL GHIOCA SI DOMNUL LIDER CERNEV - JUSTITIARII COMBINATULUI

BAIETI PRESA SPUNE DE IERI IN BAZA REZULTATELOR FINANCIARE PREZENTATE DE DOAMNA SPIRU PE SITE-UL SOCIETATII CA IN TRIMESTRUL IV 2012 SI TRIMESTRUL III 2012 MANAGEMENTUL NOU NUMIT DE PNL LA OLTCHIM A FACUT DEZASTRU ACOMPANIATI DE PROFESORUL IN INSOLVENTA PIPEREA.

http://www.zf.ro/companii/pierderi-de-20-mil-euro-in-t1-pentru-oltchim-combinatul-aflat-in-insolventa-de-la-inceputul-anului-10873115

http://www.economica.net/oltchim-a-incheiat-primul-trimestru-cu-pierderi-de-85-92-milioane-lei_52400.html

Fragment preluat din reflectiile presei:

"Combinatul Oltchim, companie de stat aflată în insolvenţă, a încheiat primul trimestru cu pierderi de 85,92 milioane de lei, în creştere cu 3,7%, iar vânzările au coborât de trei ori, la 82,77 milioane de lei. Datoriile combinatului au ajuns la finalul primului trimestru din 2013 la 3,51 miliarde de lei, în creştere cu 26,2% faţă de nivelul de la sfârşitul lui 2012."

OARE ACUM DUPA STABILIZAREA PACIENTULUI OLTCHIM CUM DECLARA PIPEREA ACUM CATEVA SAPTAMANI DE CE ATI ADUS PIERDERILE LA UN ASEMENEA NIVEL ADICA - PIERDERILE AU AJUNS SA FIE MAI MARI DECAT VANZARILE (85,92 milioane de lei - respectiv 19,5 milioane de EURO fata de 82,77 milioane de lei - respectiv 18,81 milioane de EURO).

SI TINETI CONT CA ACESTE REZULTATE (PIERDERI) SUNT IN SITUATIA IN CARE SALARIILE ULTIMELOR LUNI VI LE-A PLATIT AJOFM, NU ATI MAI PLATIT RATE LA BANCI SI ALTE CREANTE FIIND PROTEJATI DE INSOLVENTA.

CUM ATI REUSIT SA FACETI ACEASTA PERFORMANTA DOMNILOR MANAGERI SPECIALISTI BALAN SI TALPASAN ????

DE CE SE INCASEAZA CATE 55 000 EUR/LUNA INDEMNIZATIA ADMINISTRATORILOR CARE TOLEREAZA ASEMENEA MANAGEMENT ????


OARE TOT CAPUSELE SUNT CAUZA????? SAU REZULTATELE SUNT DATORITA TALENTULUI MANAGERIAL DESAVARSIT SI AL EXPERIENTEI REMARCABILE??
VETI FI DIRECT RESPONSABILI STATI LINISTITI CA NU SE VA ASCUNDE SUB PRES O ASEMENEA PERFORMANTA......

"SPECIALISTII" DE TOATA JENA DE REAMINTIT SI PUS LA GAZETA DE PERETE: TALPASANU - "SPECIALISTUL" IN PRODUCTIE CU MASTERAT FACUT PE VREMEA LUI CEAUSESCU SI ZECI DE ANI DE STAT IN COMBINAT,  SPIRU el - "SPECIALIST" IN COMERT MAGIC TIC TAC (COMERTUL CU PESTE), SPIRU ea - "SPECIALIST" IN FINANTE (VENITA LA OLTCHIM DIN SOMAJ), POPESCU - "CAPUSA" (AFLAT IN INCOMPATIBILITATE), PIRVU - PETROCHIMIE, MARINESCU NOROCEL - DIRECTIA TEHNICA,  etc.

ACUM 7 LUNI PORNEATI LA 65% DIN CAPACITATE COMBINATUL, APROBATI IN C.A. PROGRAME DE SALVARE CARE ADUCEAU COMBINATUL PE PROFIT IN 2 LUNI DE ZILE (VEZI PROGRAMUL DE SALVARE BALAN, DESCAPUSATI LA GREU FIRMELE CAPUSA CARE ULTERIOR S-AU DOVEDIT FIRME FARA DE CARE NU VA PUTEATI DESFASURA ACTIVITATEA - VEZI MENTCHIM.
POATE CAPUSELE INCA MAI SUG PE SUB GARD SI NU V-ATI DAT SEAMA. DACA NU MAI SUNT CAPUSE ATUNCI DE CE NU MERGETI PE PLUS????
SUCCES IN CONTINUARE PENTRU TRIMESTRELE II SI III 2013 POATE REUSITI SA DEPASITI PRAGUL DE PIERDERI INREGISTRAT IN TRIMESTRUL IV 2012 SI TRIMESTRUL I 2013.
PRESA ESTE OBIECTIVA SI A INCEPUT SA VA MONITORIZEZE PERFORMANTELE, CEEA CE ESTE REMARCABIL

Pinochio

#3923 Varu Jan minte din nou - situatia reala prezentata de reprezentantul AAS Adrian Constantin Volintiru

2013-05-14 19:55

DIN NOU CONSTATAM CA SI VARUJAN SI PIPEREA NE MINT DE STING:
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/seful-avas-niciun-investitor-nu-a-venit-sa-ma-consulte-cu-privire-la-oltchim-181979.html
Combinatul Oltchim reprezintă o problemă naţională şi este nevoie de o uniune de forţe care să conceapă strategia de restructurare a societăţii, a declarat, marţi, preşedintele Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), fostul AVAS, Adrian Constantin Volintiru.

'Oltchim este o problemă naţională. Nu este o problemă a AAAS, nu este o problemă a Ministerului Economiei. Aici trebuie o uniune de forţe care să conceapă această restructurare a Oltchim. S-au făcut comitete interministeriale, am şi participat la două dintre ele. Există variante, există idei, vedem ce alegem. Dar, pentru că am fost întrebat de investitori, nu ştiu despre investitori în momentul acesta pentru Oltchim', a afirmat Volintiru, într-o conferinţă de presă.

El a dat ca exemplu ideea de păstrare a unor instalaţii şi de dezafectare a altora, însă a subliniat că depinde foarte mult dacă societatea este acum tentantă pentru vânzare, dar şi intenţiile pe care le are un posibil investitor cu Oltchim şi cum vrea să-l integreze. 'Este foarte important lucrul ăsta. Dacă, de exemplu, vine Borealis, care este acţionar împreună cu OMV, el poate să-l integreze pentru Europa Centrală şi de Sud-Est, poate să-l integreze cu Arpechim sau nu. Depinde de ce doreşte să facă. Din punctul nostru de vedere, ceea ce este foarte important este rentabilizarea lui, aducerea lui pe profit şi reducerea pierderilor şi să înceapă să plătească arierate. Deci, toată strategia se creează şi în funcţie de interesele pe care le generează, pentru că atunci când constaţi că nu ai investitori îţi faci strategia singur şi ştii cum poţi să o faci', a precizat şeful AAAS.
În altă ordine de idei, Adrian Volintiru a atras atenţia asupra faptului că deşi Autoritatea are acum poziţia de creditor majoritar al Oltchim şi din punct de vedere legal controlează procesul de insolvenţă, încă 'nu este băgată în seamă'. 'Probabil, nimeni nu s-a prins cine suntem sau ce poziţie avem în tot filmul ăsta', a conchis acesta, adăugând că se va încerca schimbarea percepţiei.

În plus, preşedintele Autorităţii a ţinut să menţioneze că 'niciun investitor nu a venit să îl consulte'.

'Situaţia este următoare. Noi, în momentul ăsta devenind creditor majoritar, avem primul cuvânt de spus în acest proces al insolvenţei. (...) Am fost întrebat şi săptămâna trecută dacă ştiu despre intenţiile investitorilor de a veni la Oltchim şi am răspuns foarte sincer şi franc: 'Niciun investitor nu a venit să mă consulte pe mine'. Chiar dacă AAAS are acum poziţia de creditor majoritar şi, din punct de vedere legal, controlează procesul de insolvenţă în Oltchim, încă nu suntem băgaţi în seamă. Deocamdată, ne manifestăm autoritatea, posibilităţile şi competenţele noastre în ceea ce priveşte Comitetul Creditorilor şi Adunarea Creditorilor. Percepţia generală este că Oltchim este la OPSPI şi la Ministerul Economiei. Vom încerca să schimbăm percepţia, dar atâta timp cât se iau nişte măsuri la nişte niveluri şi nu eşti întrebat...', a explicat Volintiru.

Întrebat dacă în acest moment există o strategie cu privire la situaţia Oltchim, şeful AAAS a negat.

Sursa: Agerpres

 

CONCLUZIE: PIPEREA SE CONSIDERA STAT IN STAT. LA FEL SI VARU JAN. UNDE SUNT ZECILE DE INVESTITORI ANUNTATI???

CINE MINTE SI CINE SPUNE ADEVARUL??? CARE ESTE PLANUL DE SALVARE A COMBINATULUI???

INTREBARI RETORICE

CERTITUDINEA LUI PIPEREA MUNCITORII TREBUIE SA PLECE ACASA...........

CURIOSUL

#3924 Re: Lista disponibilizari Petrochimie - sa nu uitati cap de lista sa va treceti neamurile

2013-05-14 20:13

#3921: PIP - Lista disponibilizari Petrochimie - sa nu uitati cap de lista sa va treceti neamurile

maine a promis dumitru ca nu vom mai intra la serviciu pentru ca blocheaza portile.

- nu ar trebui sa mergem un pic pina sus la el in birou. sa ne explice el cum a fost platit de altii sa ne pacaleasca ?

-sai luam de guler liderii aia cu fete de retarzi care-l inconjoara sii duc minciunile mai departe .

macar acum ca nu mai avem ce pierde si oricum am fost vanduti si plimbati ca oile de liderul de rahat,

------astazi nea marian a scos o noua perla.

(CICA AR INTRA EL IN GREVA FOAMEI DAR NU IL LASA NEVASTA)

esti de rasul curcilor nea marine il intreci cu brio pe cartof la datul cu tesla-n coaie.

OCLUZIE

#3925 Re: Varu Jan minte din nou - situatia reala prezentata de reprezentantul AAS Adrian Constantin Volin

2013-05-14 20:23

#3923: Pinochio - Varu Jan minte din nou - situatia reala prezentata de reprezentantul AAS Adrian Constantin Volintiru

concluzie:

SUNTEM TOTI NISTE CRETINI !

Si daca Var'tu jegojan nu-l da afara pe supercompetentul din avas, si-o trage singur!