Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

B1 TV

#3876 Vosganian in delir pe B1 TV in aceasta seara de la ora 22.00

2013-05-11 19:24

Varujan a innebunit de tot la Sabin Orhan pe B1 TV.
Cum omul asta nu se poate discuta este stresat, coleric, incoerent,
inconsecvent......
Dute Vosganiane la Socola ca esti dus tataaaaaaaaaa.......
Cat iti da Piperea din comisionul de la Oltchim????
Pentru ce ia Piperea 55 000 EUR/luna??? Pana acum nu a facut altceva decat sa intoxice mass media ba ca Oltchim e bomba chimica, ba ca Piroliza este gaura neagra si cauza insolventei, ba ca salariatii de la combinat sunt nesimtiti ca iau salarii la zi si nu fac nimic, etc.
Unde sunt masurile de relansare a combinatului??? Unde este planul de salvare???
De ce s-a retras BCR din Comitetul Creditorilor???
Baaaaaa, da tu Varujane de ce iei salariu de la Ministerul Economiei sa intoxici lumea cu tembelismele tale ca la Oltchim toate restantele sunt la zi si ca Piperea face minuni.
Ce cacat de minuni a produs ma Piperea afara de a-si face publicitate iesind in media in costume de mii de EUR si epatand cat este el de competent in insolventa???
Raspunde Varujane de ce ia Piperea 55000 EUR/luna la Oltchim??? Sa trimita 1000 de oameni acasa???
Asta poate face orice prost...........
B1-TV

#3877 AI DREPTATE !

2013-05-11 19:33

CE MINTE BARBA COT !CE HAL DE MINISTRU. NE-AU FACUT PRAF ASTIA SUNTEM SI NOI DE VINA . USL-UL ASTA ESTE PLIN DE PENALI . I-AM VOTAT PE DERBEDEI PE CONSIDERENTUL CA OLTCHIMUL VA DUDUI. AUZI, SALARIILE LA ZI ! ORICUM, DACA SE DAU PREAVIZE DE SAPTAMANA VIITOARE , SE VOR DA CEVA BANI.
B1 TV

#3878 Paranoia Varujean

2013-05-11 19:42

Varujean baga la greu in continuare pe B1 ca el se gandeste si elaboreaza strategia de relansare a economiei???
Care ba strategie??? Pinochio iti creste nasul bai!!!!
Voi nu vedeti ca a scazut consumul energetic national si sunteti aproape sa inchideti Complexul Enegetic Oltenia???
Minerii de la Paroseni s-au blocat in mina ieri pentru ca Complexul Energetic Oltenia are angajatii trimisi in concediu fortat si vor urma disponibilizari masive de minim 10-15 000 oameni.
De ce ??? Pai sula de specialisti de la Economie si Energie sa vada dracu care e cauza de a scazut de 3 luni de zile consumul energetic al tarii?? Nu stiti???
E simplu:
- Oltchim e dus dracu. Consuma circa 84-88 MW/h
- Mechel s-a dus dracu. Si astia consumau circa 54-60 MW/h
- Arpechim l-a rezolvat OMV. Arpechim consuma circa 45-50 MW/h
- Aversa e dusa
- REMIN
- CUPRUMIN
Toate astea si multe altele inchise sau functionand la regim de avarie, de aici rezulta raspunsul de ce nu se mai consuma energie si se inchid complexele energetice. Va fi o reactie in lant de prabusire a economiei.
Strategia de sifonare si capusare sub forma mascata este prin expertii USL in insolventa "profesorul" Piperea cunoscut si ca avocatul aparator de interlopi si cu partenerul lui Borza expertul de descapusarea Hidroelectricii care se screme de 1 an de zile sa scoata din insolventa aceasta compania si nu a mai reusit.
In tot acest timp acesti baieti mulg bani sub forma de comisioane si mint in media asta fac.
USL = MIZERIEEEEEEEEE
Asta ati facut de cand ati preluat puterea. Ati futut si ce mai era functional si acum iese Varujean la patru ace pe B1 TV sa ne minta cum a platit el la zi salariile la Oltchim si totul e roz si ca are din nou zeci de investitori din cei mai mari din lume pentru Oltchim.
SUNTETI BUNI BAHHHHH !!!! SOMN USORRR CA ECONOMIA ORICUM E DUSA.
PANA LA SFARSITUL ACESTUI AN REZOLVATI TOT...............
B1 TV

#3879 Conturile din Cipru

2013-05-11 19:46

Varujeane de ce nu spui nimic ce conturi ai in Cipru???
Tu si clanul Chitoiu-Rusanu sunteti in top ca sume in lista de romani cu conturi in Cipru data publicitatii de Vadim.
De unde ai facut ma banii din salariul de la Minister????
Te mai plimbi cu Zaremba in masina prin Bucuresti???
Vezi ca DNA si SRI stau geana cu ochii pe tine asa ca poate ii tii companie lui Francu primarele preacinstit.
B1 TV

#3880 SOC - VARUJEAN PE B1 TV

2013-05-11 19:48

DECLARATIE SOC VARUJEAN :
AM FACUT MAI MULT DECAT TOTI MINISTRII DE FINANTE.
CE TARE ESTI BAH!!!
CEL MAI VALOROS.......
DACA NE-AI DAT TU SALARIILE LA ZI SI LA OLTCHIM SI NOI NU AM AFLAT CHIAR CA ESTI BUN.
CE SCAMATORII TI-AI MAI PROPUS SA FACI IN URMATOARELE LUNI???
CATA MOJICIE !

#3881 AUZI-TATA

2013-05-11 19:55

PRIVATIZAREA OLTCHIM UN ESEC STIUT DIN PRIMA CLIPA. CA SA-L CITEZ PE VOZGANIAN. CUM S-AR SPUNE V-ATI JUCAT CU NERVII NOSTRI. PANA ACUM CA AM FOST O GAURA NEAGRA, ACUM CA SUNTEM PE LOCUL 5 IN LUME PRIVIND OLTCHIMUL.-PETROCHIMIA. SA DEA DUMNEZEU SA IESIM LA LIMAN CA ALTFEL ASTIA AR MERITA ARSI PE RUG.
B1 TV

#3882 Varujean merita anchetat de parchet pentru declaratia din seara asta de pe B1 TV

2013-05-11 20:07

Cat de imbecil sa fii sa declari pe un post public ca se stia de la bun inceput ca in septembrie 2012 privatizarea Oltchim va fi un esec.
Pai asta inseamna ca domnul Chitoiu gusatu din Pausesti conationalul nostru valcean a regizat tot si Varujean a confirmat acest lucru.
BAAAAAAA CAT DE PORCI SUNTETI !!!!!! Cum sa spui tu Varujeane ca se stia de la inceput ca privatizarea din toamna lui 2012 era pregatita sa fie ratata pai asta este subminarea economiei nationale asa ca puteti tu si Chitoiu sa mergeti in parnaie in sir indian.
Nu credeam sa traiesc sa vad un fraier mai mare ca Varujean sa spuna pe un post public de televiziune ca se stia de la inceput ca privatizarea la Oltchim va fi ratatat.
De ce mai e Chitoiu in libertate la acest moment???
De maine va fi anchetat Varujean pentru declaratia publica din aceasta seara de pe B1 TV???
SRI SIE DNA ia luati-i pe baietii astia liberali la verificari ca se cam dau pe goarna singuri atat sunt de fraieri.
Varujeane deci sa intelegem ca noi din Oltchim am fost la pula voastra cum se spune.
V-ati jucat cu noi cum ati vrut voi de 7 luni incoace. Ma da ganditi-va ca vin si europarlamentarele si prezidentialele sa vedeti mu.e ca va dam noi atunci ca macar ne-a mai ramas ceva ......VOTUL.............
Daniel

#3883 SPERANTA MOARE ULTIMA SI NOI SUNTEM TRINISI ACASA PRIMII?

2013-05-11 20:41

Declaratie de lider sindical: http://www.valcea1.ro/speranta-moare-ultima-4/

"Speranta moare ultima la Oltchim. Toti angajatii Oltchim si liderii sindicali din combinat asteapta in acest moment o oferta concreta din partea investitorilor care au vizitat combinatul. Cea mai buna varianta ar fi, in opinia liderului sindical Corneliu Cernev, ca Oltchimul sa fie cumparat de un investitor din Rusia sau zona araba. Pana acum, au aratat interes fata de combinatul Oltchim investitori din Israel, Marea Britanie, Germania si Rusia."

Ce tupeu! El a facut listele cu clanul Talpasanu - Spiresti - Popescu - Norocel Marinescu, etc.; ei raman ca sunt de neinlocuit si noi plecam acasa fara a se respecta crieteriile prevazute in CCM si OUG 36 / 2013: plan de redresare; scheme om - utilaj pe structura de redresare a OLTCHIM, plan de disponibilizari, salariati protejati de CCM (unici intretinatori de familie, salariati care mai au pana la pensie 3 ani, etc.), pensionari cu contracte de colaborare in OLTCHIM, detinatori de firme, etc., regula ultimului venit - primul plecat (mai ales a celor angajati dupa "marea revolutie din septembrie". Unde asteapta salariatii sa vina investitorii? Acasa?

 

Mihaita

#3884 NE MERITAM SOARTA!

2013-05-11 21:01

OLTCHIMUL A FOS DAT PE MANA LAUTARILOR:
PIANISTUL VARU JAN, DJ VULPESCU, TAMBALAGIUL CERNEV - VUVUZEAUA PCC. SI TOTI CANTA PE LA ALTE MESE: PCC, ZAREMBA ... MAI PUTIN LA MASA OLTCHIM. SI CANTA FALS DAR CANTECUL LOR A SPART DEJA TIMPANELE OLTCHIMULUI.

VORBA LUI VOSGANIAN: OLTCHIM ESTE UN PACIENT PE MASA DE OPERATIE. DAR MA TEM CA IN CURAND PACIENTUL VA DECEDA IAR MEDICII CARE-L OPEREAZA VOR FI ACUZATI DE MALPRAXIS. BINENTELES CA VOR SCAPA BASMA CURATA!

Daniel

#3885 Consilierul lui Ponta critică decizia administratorului judiciar Gheorghe Piperea de a concedia 900

2013-05-11 21:10

BLANCULESCU ... VERSUS - PIPERA, VOSGANIAN, CLANUL SPIRESTILOR, CLANUL CERNEVILOR!
DIDERENTA DE VIZIUNE ... DIFERENTA DE CLASA.
PUR SANGE ... VERSUS GLOABE!

"---------------------------------------------------------
Consilierul primului ministru al României crede că reorganizarea combinatului chimic din Râmnicu Vâlcea nu ar trebui să înceapă cu restructurări de personal. „Din punctul meu de vedere, este total contraproductiv să începi prin a concedia 900 de salariati de la Oltchim. În niciun manual de restructurare sau reorganizare nu există această formulă. Reorganizarea cuprinde alte componente, cea operaţională, financiară, de cercetare-dezvoltare si, abia la final, cea de restructurare. Se pare că se doreşte să se înceapă cu sfârsitul şi este total împotriva firii.” , a declarat consilierul lui Victor Ponta.
----------------------------------------------------------"

http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/oltchim-piperea-1_518c8548053c7dd83f86ae5b/index.html


Musafir

#3886

2013-05-12 05:44

BLANCULESCU E ADUS DE ROIBU VIA DICULOIU. LASATI-O DRACULUI DE VRAJEALA! EL A UITAT SA SPUNA DE UNDE ADUCE BANII, CA SI ROIBU DE ALTFEL CARE A FOST ASTEPTAT SA PREZINTE SOLUTIILE SALVATOARE! NU MAI BATETI CAMPII....
PNL-istul de serviciu

#3887 Pentru Musafir # 3886 Spirache are cosmaruri

2013-05-12 06:46

Spirache colegule iar te manca in cur sa ragai basini pe aici.
Tot ce are viabilitate si nu va convine ca solutie tie lu Talpasan basitul director pensionar, expertul cu masterat in chimie facut pe vremea lu Ceausescu (cand nu exista masterat) , lu Mendeleev Socherez Pralo vanzatorul Oltchim la PCC, lu Vichem abramburache repetentul expert in reziduuri, lu nevastata somera de serviciu facuta de PNL experta directoreaza din somera de serviciu si bineinteles ce nu convine lui Zaremba fratele vostru sponsor, lu Vladescu belitul mafiot ESTE RESPINS SI ESTE IDEEA LUI ROIBU.
BA DACA SUNTETI ASA DE TARI DE CE DRACU VA E FRICA DE FANTOMA LU ROIBU????
Cum a venit Blanculescu cu o solutie care vizeaza integrarea si functionarea si cu Arpechim VA PUTE si nu este bun.
Ce Sula mea ati facut voi de 7 luni cu cretinii vostrii mah????
Ati facut gaura de 80 de milioane de EUR si ati umplut combinatu de clor apoi l-ati declarat lu Piperea bomba chimica. Pai voi l-ati facut bomba chimica ma ca atat va duce capu.
Afara de a da toate informatiile confidentiale legate de retetele de fabricatie, de parametrii de operare, clienti Oltchim si furnizori de materii prime la PCC ati mai facut ceva???
Ai tupeu jegos ma si tu si cu ceilalti "specialisti" a se citi lingaii PCC si a clanului Francu DNA apreciati de catre Piperea ca asa i-a impus Varu Jan.
Va paste o mare supriza si o sa vezi tu Spirache cum o sa cauti tacamurile de aur ale lu Roibu (inventia ta) prin niste celule si closca cu puii de aur tot acolo o vei gasi.
ZI CE ATI REZOLVAT VOI ??? Afara de a mintii angajatii de a ne aburi zi de zi ca ati platit salariile la zi, ca ati atins 65% din capacitate si culmea apoi sa ii spuneti lui Piperea ca Oltchim e o bomba chimica ca aveati in stoc 4000 de tone de clor. Pai cine sula mea a manageriat combinatu de ati acumulat 4000 de tone de clor tu cu experienta MAGIC TIC TAC, Spirocheta minijupa si ceilalti ratati in frunte cu pensionarul Talpasita (pastrat de mila de Roibu ca altfel papa pensie de mult si facea foamea dar facerea de bine e futere cum se spune) pe care oricum in secunda 2 orice investitor serios afara de PCC o sa va dea pe faras in prima ora dupa ce ia combinatu cand o sa vada cat de buni si experti sunteti.
Cu cine mah sa manageriati combinatu cu Talpasita tremuriciul care nu stie sa deschida un calculator si un mail ca i le deschideau fetele de la productie atat de calificat era??? Talpasita care nu stie sa faca un plan de productie in excell sau sa il redacteze in word le scria cu Balan pe coli A4 e de tot rasul.
Bahhhh sunteti de rasul circului si mai aveti tupeu sa postati ca Blanculescu vrea raul combinatului.
Sunteti dusi mahhhhhhhh!!!!!
A VENIT CUMVA BULIBASA Mo PRIETENUL TAU SINDICALISTUL FARA MEMBRII, VICTORIOSUL CU VREUN INVESTITOR AFARA DE PRIETENUL LUI DE LA PCC PE CARE L-A VIZITAT IN POLONIA ANUL TRECUT INAINTE DE REVOLUTIA DIN TOAMNA???
CE A ADUS PIPEREA MAI INTERESATI-VA SI VOI CE FIRME SUNT. CINE DRACU A AUZIT IN PETROCHIMIE DE FORTISSIMO. ASTEA SUNT FIRME PARAVAN MARCA VARU JAN CA SA PREGATEASCA PLECAREA PROSTILOR ACASA SI SA II DEA CARNE DE TUN LA TAIAT LUI SEBASTIAN VLADESCU SI FIRMEI DE FIER VECHI A ASTUIA H&H RECYCLING PATRONATA DE TURCALETI.
DA, BLANCULESCU A NEGOCIAT CU 3 INVESTITORI DE CALIBRU NU DIN NEAMU LUI SEBASTICA VLADESCU PRIETENUL VOSTRU CARE PUPA IN CUR PCC-UL.
NORMAL CA NU VA CONVINE DE BLANCULESCU CA VA STRICA SMENURILE CU PCC SI PLECATI PE FARAS URGENT ASTA DACA NU VA IA DNA-UL CA PE FRANCU COLEGUL DE PARTID. UNDE MAI GASITI VOI POSTURI CALDE CA LA OLTCHIM 18 000 RON/LUNA SALARIU LIMUZINE SI STATI TOATA ZIUA PE NET SA POSTATI CRETINISMELE VOASTRE PE NET.
DORMITI LINISTITI IN LUMEA VOASTRA CA IN CURAND VETI AVEA MARI SUPRIZE.

DRO

#3888 DRO

2013-05-12 09:19

aceasta jigodie ordinara care-si spune femeie, intitulata UDREA STELIANA protejata de ROIBU ar trebui sa stie ca angajatii trebuie platiti nu fentati. banuiesc ca de sarbatori ai avut bani pentru ca voi, cei ce conduceti firma DESIGNRO sunteti cu banii luati la zi ! rusine sa va fie, cand aveti de gand sa dati restantele salariale angajatilor?

Musafir

#3889 Re: Pentru Musafir # 3886 Spirache are cosmaruri

2013-05-12 10:17

#3887: PNL-istul de serviciu - Pentru Musafir # 3886 Spirache are cosmaruri

BAI DAR NU TE PLICTISESTI DELOC, AI CEVA IMAGINATIE. DECI, BLANCULESCU E IMPINS LA INAINTARE DE ROIBU SAU NU? SI INCA CEVA, AM SENZATIA CA NICI EL NU SUSTINE IDEEA CU ARPECHIMUL INTEGRAT, ADICA, CE MAI ARE DE ZIS DICULOIU? NU A GASIT SOLUTII?

PNL-istul de serviciu

#3890 Pentru #3889 Spirache esti stresat rau

2013-05-12 13:59

Spirache colega nu tac ca imi place sa combat prostii.
Ai acelasi caracter ca Francu DNA si ala credea ca el cunoaste adevarul suprem, ca este cel mai bun, cel mai frumos si ca poate subjuga pe oricine.
Si uite ca i s-a infundat.
Tu de ce mananci ce nu trebuie si vorbesti fara sa cunosti realitatea. Stii tu detalii despre investitorii adusi de Blanculescu????
Blanculescu spre deosebire de Varu Jan si gasca voastra liberista a sustinut si sustine functionarea in ansamblu cu atragerea unui investitor mare care sa preia tot si cu pornire etapizata fara a da oamenii acasa.
Blanculescu nu sustine disponibilizarea spre deosebire de voi cu Mendeleev in frunte care vreti sa scapati de personal si sa ramana strict cat vrea Zaremba adica un sfert din combinat si aia loiali Bulibasei de la sindicacatul Victorist ca sa ii controlati voi si sa nu miste unul.
Mai lasati-ne dracu in pace cu vrajelile voastre pe care le vindeti prin combinat de 7 luni ca nu ati fost in stare nici acum sa porniti combinatul la minim 30% si nu va mai dati voi grande ca sunteti cunoscatorii adevarului suprem cand voi abia bolmojiti limba romana.
In ce limba ati discutat cu investitorii adusi de Piperea??? In sanscrita sau rromalesss???
Talpasita cum discuta cu investitorii prin semne ????
Intrebi daca Blanculescu e trimis de Roibu???
Poate ca da poate ca nu. De ce te stresezi???
Exista aceeasi probabilitate ca Roibu sa il fi trimis pe Blanculescu exact cum exista probabilitatea ca Piperea sa fie manevrat din umbra de Varu Jan si Zaremba.
Diferenta este ca Blanculescu il are in spate pe Ponta iar Varu Jan are morcovu infipt veti vedea in curand de ce.
Ba, da sunteti stresati rau de Roibu asta pentru ca va simtiti nestapani pe voi pentru ca nu sunteti in stare sa conduceti nimic si pentru ca nu aveti alternativa daca sunteti pusi pe liber din combinat va duceti pe OLT.
Cand auziti numele de Roibu va puneti pampersii si dati drumul.
Dupa mintea ta Roibu este un fel de guru national care controleaza tot???
Se vede ma ca va este frica ca va pierdeti scaunul si dracu va mai angajeaza in Valcea sunteti mancati. Normal ca iti e teama ca daca pierzi salariu si tu si Spirocheta 2 x 18 000 RON ati belit-o va intoarceti la Magic TIC TAC cu salariu lunar de 980 RON. Este intr-adevar un motiv de incrancenare si teama.
Hai pa si vezi ca nu se stie ca Pamantul dincotro va bate vantul.
Poate ne revedem la Magic TIC TAC eu in calitate de cumparator de peste tu in calitate de sclav sau daca nu la Magic TIC TAC ne vedem la partid cand mai sarbatorim inca unul saltat de DNA.
Capusa DesignRO

#3891 In atentia lui #3888 DRO

2013-05-12 14:02

Colegule du-te la Talpasan si Cernevus si cere-le banii ca ei au declarat DesignRO capusa si v-au ajutat sa intrati in rahat.
Doamna Udrea de unde sa va dea salarii din putul gandirii???
Daca voi o frecati la rece de unde bani.
Multumitii Pirandei lui Cernevus care s-a aranjat cu barbacsu si s-a tirat la Oltchim si pe voi apoi barbacsu v-a facut capuse sugatoare de profit la Oltchim.
Luati-i pe astia doi ilustrii la intrebari. Sa vedem au raspunsuri???
S. MAX

#3892 "SPECIALISTII" ...

2013-05-12 15:33

MAREA BAJBAIALA A MARILOR SPECIALISTI IMPLICATI IN SOARTA SALARIATIILOR DE LA OLTCHIM – ARPECHIM SI A S.C. OLTCHIM S.A.: VOSGANIAN (MINISTRUL “POET”), PIPEREA + ECHIPA LUI DE 11 SPECIALISTI DE LA ROMINSOLV SI BDO (ADMINISTRATORII JUDICIARI AI OLTCHIM – AFLATI IN INCOMPATIBILITATE PRIN PROCESELE PE CARE LE AU IMPOTRIVA OLTCHIM IN CALITATE DE APARATORI AI UNOR TEPARI, TIP “GEN FERO CHIM”), BOGDAN STANESCU (ADMINISTRATOR SPECIAL AL OLTCHIM – CARE DECONTEAZA LA OLTCHIM ABONAMENTUL LUI DE FITNESS SI TAXELE DE PARCARE IN AEROPORT SI IMPUNE CA DIRECTOR DE RESURSE UMANE IN OLTCHIM O COLABORATOARE A SA) BALAN (DIRECTOR GENERAL, ADMINISTRATOR SI PRESEDINTE AL C.A. LA CET GOVORA – FUNCTIE INCOMPATIBILA CU FUNCTIA DE DIRECTOR GENERAL AL OLTCHIM), CLANUL COCLET (LIVIA SI ION) SI DANIEL ILINCA (DIRECTORI LA CET GOVORA – IN INCOMPATIBILITATE CU FUNCTIILE DE DIRECTORI DETINUTE LA OLTCHIM); CLANUL SPIRU – CIOBESCU ARMAND SI FELICIA (SPECIALISTII LUI PIPEREA IN COMERT SI FINANTE – ADUSI LA OLTCHIM “DE PE STRADA” DE LA MAGIC TIC TAC, EL SI DIN SOMAJ, EA), TALPASNU ( ALT SPECIALIST AL LUI PIPEREA – CLASIFICAT DE ACESTA CA SPECIALIST PRIN VECHIMEA PE CARE O ARE IN OLTCHIM – IN REALITATE PENSIONAR ANGAJAT CU CONVENTIE IN OLTCHIM DE CATRE ROIBU), POPESCU (DIRECTOR GENERAL SI ADMINISTRATOR AL FIRMEI MENTCHIM, O “CAPUSE” A OLTCHIM – AFLAT IN INCOMPATIBILITATE IN FUNCTIA DE DIRECTOR AL OLTCHIM), CLANUL CERNEV (VUVUZELELE PCC), ETC.S-A SOLDAT CU INTRAREA IN INSOLVENTA A OLTCHIM, DISPONIBILIZAREA UNUI NUMAR DE CCA. 1.000 SALARIATI AI OLTCHIM – ARPECHIM. URMEAZA TRIMITEREA IN SOMAJ TEHNIC A CCA. 500 SALARIATI AI OLTCHIM – ARPECHIM SI, APROAPE SIGUR, FALIMENTUL OLTCHIM – ARPECHIM.

CE MAI? MANAGEMENT "PROFESIONIST"! "MARI OAMEMNI ... MARI CARACTERE".

SA PLECE ACESTI "SPECIALISTI"!

S. MAX

#3893 SPECIALISTII ...

2013-05-12 15:39

SI, SA NE AMINTIM … ACTELE “VORBESTE”:

- 395.710 MII LEI (RESPECTIV 89,35 MILIOANE EURO) – CONFORM “INFORMAŢIEI DE PRESĂ PRIVIND ACTELE NORMATIVE CARE AU FOST INCLUSE PE AGENDA DE LUCRU A SEDINTEI GUVERNULUI ROMANIEI DIN 16 IANUARIE 2013", VEZI SITEUL GUVERNULUI ROMANIEI - SEDINTA DE GUVERN DIN DATA DE 16 IANUARIE 2013;
- 380.552 MII LEI (RESPECTIV 85,93 MILIOANE EURO) CONFORM “RAPORTULUI PRIVIND CAUZELE SI IMPREJURARILE CARE AU GENERAT STAREA DE INSOLVENTA A S.C. OLTCHIM S.A”. (PAG. 160), PUBLICAT IN DATA DE 13.03.2013, VEZI - http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2013-03-13-14407961-0-oltchim-raport-privind-cauzele-care-generat-starea-insolventa.pdf
- 406.720 MII LEI (RESPECTIV 91,84 MILIOANE EURO) – CONFORM ADRESEI NR. 2695 / 20.03.2013 – TRANSMISA DE OLTCHIM CATRE BVB, VEZI - http://www.oltchim.ro/uploaded/raportari_financiare/2012/OLT_situatii%20financiare%20IFRS%20prelim%202012_cnvm.pdf
- 569.443 MII LEI (RESPECTIV 128,58 MILIOANE EURO) - CONFORM ADRESEI NR. 4017 / 29.04.2013 – TRANSMISA DE OLTCHIM CATRE BVB, VEZI SITEUL BVB SAU SITEUL OLTCHIM.

PATRU DOCUMENTE INITIATE DE ACEIASI OAMENI (SPECIALISTII MAI SUS ENUMERATI) CU PATRU VALORI DIFERITE (VALORI “NESIMTITE”) ALE PIERDERILOR OLTCHIM PE ANUL 2012.

DUPA EI, DINAMICA PIERDERILOR DIN ANUL 2012 SE PREZINTA ASTFEL: DE LA 89,35 MILIOANE EURO, PIERDERI PUBLICATE IN DATA DE 16.01.2013 - AU SCAZUT LA 85,93 MILIOANE EURO, IN DATA DE 13.03.2013 - CA LA O SAPTAMANA SA CREASCA LA 91,84 MILIOANE EURO IAR IN FINAL SA MAI CREASCA INCA ODATA (SEMNIFICATIV) LA 128,58 MILIOANE EURO.

DECI O VARIATIE DE 42,65 MILIOANE EURO (RESPECTIV, CCA. 30,2%). CAM MARE BAJBAIALA. NEPERMIS DE MARE!

CE MAI? MANAGEMENT "PROFESIONIST"! "MARI OAMEMNI ... MARI CARACTERE".

SA PLECE ACESTI "SPECIALISTI"!

S. MAX

#3894 SPECIALISTII ...

2013-05-12 15:48

SI SA DISCUTAM SI DE PIERDERILE “EPOCII” ROIBU (SA LUAM PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI 2012 – DESI AR FI TREBUIT SA LUAM PRIMELE 8 LUNI ALE ANULUI 2012) VERSUS PIERDERILE “EPOCII” BALAN, COCLETI, SPIRII, ILINCA, TALPASNU, POPESCU, CERNEVI (SA LUAM ULTIMELE 3 LUNI ALE ANULUI 2012 – DESI AR FI TREBUIT SA LUAM ULTIMELE 4 LUNI ALE ANULUI 2012) :

- 308.509 MII LEI (RESPECTIV 69,66 MILIOANE EURO) IN PRIMELE 9 LUNI – ADICA O PIERDERE DE 7,74 MILIOANE DE EURO / LUNA – CONFORM ADRESEI NR. 9699 30.10.2012, TRANSMISA DE OLTCHIM CATRE BVB, VEZI -
http://www.oltchim.ro/index.php?name=relatia-cu-investitorii/informatii-financiare
- 569.443 MII LEI (RESPECTIV 128,58 MILIOANE EURO) IN ULTIMUL TRIM. AL ANULUI 2012 – ADICA O PIERDERE DE 19,64 MILIOANE DE EURO / LUNA – CONFORM ADRESEI NR. 4017 / 29.04.2013, TRANSMISA DE OLTCHIM CATRE BVB, VEZI - http://www.oltchim.ro/uploaded/2013/AGA_04/RC29042013_hotarari%20AGOA%20din%2029.04.2013.pdf

DECI EFICIENTA SPECIALISTILOR MAI SUS MENTIONATI … CU MULT PREA MULT SUB 0.
PIERDERILE AU CRESCUT CU 12 MILIOANE EURO / LUNA: DE LA 7,74 MILIOANE EURO / LUNA LA 19,64 MILIOANE EURO / LUNA).

CONCLUZIA: MANEGEMENT (“EPOCA” BALAN, COCLETI, SPIRII, ILINCA, TALPASNU, POPESCU, CERNEVI) NEPERMIS DE DEZASTRUOS – GENERATOR DE PIERDERI URIASE – 58,92 EURO IN DOAR 3 LUNI DE ZILE (TRIM. IV / 2013) - APROAPE CAT S-A PIERDUT IN PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI 2012.
DE CE NU SUNT SCHIMBATI ACESTI ADMINISTRATORI JUDICIARI SI ACEST MANAGERI AMATORI?

SI ... IN ACEST RITM - APROAPE CA SIGUR CA IN ANUL 2013 - PRINELE 4 LUNI - PIERDERILE SUNT DE APROPAE 20 DE MILIOANE DE EURO / LUNA?

CINE-I TINE IN BRATE SI CATE DEZASTRE TREBUIE SA MAI PROVOACE PENTRU A FI ARUNCATI “PESTE GARDUL” OLTCHIM?

DE CE TREBUIE SA FIE PLATITI ACESTI MANAGERI CU 3.500 – 4.500 EURO / LUNA?

DE CE TREBUIE SA FIE PLATITI ADMINISTRATORII JUDICIARI CU 50.000 EURO / LUNA LA CARE SE ADAUGA UN ONORARIU PROCENTUAL DE 5% - APLICAT SUMELOR DISTRIBUITE CREDITORILOR (DECI SI A SALARIILOR) PRECUM SI SUMELOR OBTINUTE DIN VALORIFICAREA BUNURILOR DEBITOAREI (DECI SI PENTRU “FIERUL VECHI”) DAR SI UN ONORARIU PROCENTUAL DE 10% - APLICAT SUMELOR OBTINUTE DIN RECUPERARI DE CREANTE.

DE CE SA PLECAM NOI? DACA PIERDERILE SUNT DE CCA. 20 MILIOANE EURO / LUNA IAR SALARIILE CELOR 1.000 DE OAMENI CARE TREBUIE SA PLECE SUNT DE 1 MILION EURO / LUNA CU CAT SCAD PIERDERILE? SE AJUNGE LA 0?

CE MAI? MANAGEMENT "PROFESIONIST"! "MARI OAMEMNI ... MARI CARACTERE".

SA PLECE ACESTI "SPECIALISTI"!


 


Musafir

#3895 INTELECTUALII

2013-05-12 16:04

PANA CAND MAMA DRACULUI MAI DATI VINA PE ROIBU? CRED CA SI IN MORMANT IL POMENITI. AM INTELES, CA ACAPUSAT OLTCHIMUL, A TINUT CA "PROSTUL" NISTE JIGODII PE LANGA EL, DAR DE 7 LUNI NU ATI FACUT DECAT SA INFINTATI ALTE POSTURI, SA PROMOVATI NISTE PAPARUDE, SA VA FOLOSITI DE UN ZIAR PENTRU A-L DENIGRA. DAM OAMENII AFARA ,PROFESIONISTII SI MENTINEM TAPINARII CARE AU DAT PE GUSA LA ZAREMBA. CE DRACU SE ALEGE DIN ECONOMIA VILCEANA! NE-AM SATURAT DE TRADATORI,INCULTI, USL-UL PLIN DE PENALI. IAR O SA SPUNETI CA IL RIDIC IN SLAVI, DAR SA RAGAI MEREU CA OMUL SE BAGA IN ORICE CAZI IN DERIZORIU
S. MAX

#3896 SPECIALISTII ...

2013-05-12 16:23

CONFORM “RAPORTULUI PRIVIND ACTIVITATEA SOCIETATII IN ANUL 2012” - PAG. 28 – 29, PE CARE-L GASITI PE http://www.oltchim.ro/uploaded/2013/AGA_04/RC29042013_hotarari%20AGOA%20din%2029.04.2013.pdf
SE VEDE CLAR CA, IN “EPOCA” BALAN, COCLETI, SPIRI, ILINCA, TALPASNU, POPESCU, CERNEVI CONDUCEREA EXECUTIVA A CRESCUT DE LA 6 DIRECTORI LA 9 DIRECTORI.

Lista membrilor conducerii executive a societatii in anul 2012:
Nume, prenume Functia detinuta *

  1. Roibu Constantin Director General
  2. Mandica Vasile Director Economic
  3. Smeu Ion Alin Director General Adjunct Financiar
  4. Olaru Nicolae Radu Director General Adjunct Productie Investitii
  5. Negut Victoria Director Managementul Calitatii, Mediului si Securitatea Muncii
  6. Preoteasa Veronica Director Comercial.

*In data de 04.09.2012 toti membrii conducerii executive si-au prezentat demisiile din aceste functii.


Lista membrilor conducerii executive a societatii in anul 2012 - incepand cu data de 15.10.2012 Consiliul de Administratie a aprobat o noua componenta aconducerii executive, in baza unei noi Organigrame, astfel:
Nume, prenume Functia detinuta

  1. Balan Mihai Director General
  2. Talpasanu Mihail Director General Adjunct
  3. Spiru-Ciobescu Elena-Felicia Director General Adjunct Operatiuni Financiar-Contabile
  4. Popescu Valentin Director Directia Energetica Mecanica
  5. Pirvu Marius Director Directia Petrochimica Bradu
  6. Marinescu Norocel- Lucian Director Directia Tehnica –Calitate – Mediu
  7. Coclet Ion Director Directia Resurse Umane
  8. Spiru-Ciobescu Laurentiu -ArmandDirector Directia Operatiuni-Comerciale
  9. Ilinca Daniel Director Directia Economica.

REZULTA O CRESTERE CU 50% A MEMBRILOR CONDUCERII EXECUTIVE A OLTCHIM IN PERIOADA POST SEPTEMBRISTA! PENTRU CE?

ATENTIE! SUNT DATE PUBLICATE DE MANAGEMENTUL ACTUAL INTR-UN DOCUMENT OFICIAL, DOCUMENT APROBAT IN AGA DIN 26.04.2013 SI CARE VA FI PUBLICAT IN MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI.

PENTRU CE TREBUIA CRESCUT NUMARUL DE DIRECTORI EXECUTIVI AI OLTCHIM INTR-O PERIOADA DE DECLIN AL OLTCHIM?

PENTRU CE TREBUIAU FACUTE ANGAJARI LA OLTCHIM INTR-O PERIOADA DE DECLIN AL OLTCHIM SI CHIAR SI IN PERIOADA DE INSOLVENTA A OLTCHIM?

PENTRU CE TREBUIAU MAJORATE UNELE SALARII SI ACORDATE UNELE STIMULENTE INTR-O PERIOADA DE DECLIN A OLTCHIM SI CHIAR IN PERIOADA DE INSOLVENTA A OLTCHIM?

PENTRU CE TREBUIAU CREEATE NOI POSTURI IN OLTCHIM INTR-O PERIOADA DE DECLIN A OLTCHIM SI CHIAR IN PERIOADA DE INSOLVENTA A OLTCHIM?

EI PLEACA? SUNT DISPONIBILIZATI SAU SUNT INDISPENSABILI?

CE MAI? MANAGEMENT "PROFESIONIST"! "MARI OAMEMNI ... MARI CARACTERE".

SA PLECE ACESTI "SPECIALISTI"!

 


Musafir

#3897

2013-05-12 17:02

dupa disponibilizarea din luna mai /iunie se reduc si posturile de directori sau se inmultesc?

Musafir

#3898 intrebari pentru conducerea oltchim

2013-05-12 17:09

cu cat s-au redus pierderile la oltchim din luna 09 /2012 ?
cu cat a crescut productia din luna 09/2012?
cu cat sunt intarziate salariile ,bani de transport si bonurile de la plecarea lui roibu ?
unde este eficieta noi conduceri ?

 

aveti dreptul sa vorbiti duce ce veti face mai mult decat roibu /////pana atunci pliscul mic baieti !

RACHETUL

#3899 Pentru #3896 si #3898

2013-05-12 18:28

NU ASTEPTATI RASPUNSURI CONCRETE SI COERENTE DE LA ILUSTRII EXPERTI MANAGERI TOMNATICI NUMITI POLITIC IN OCT 2012:
Balan Mihai Director General
Talpasanu Mihail Director General Adjunct
Spiru-Ciobescu Elena-Felicia Director General Adjunct Operatiuni Financiar-Contabile
Popescu Valentin Director Directia Energetica Mecanica
Pirvu Marius Director Directia Petrochimica Bradu
Marinescu Norocel- Lucian Director Directia Tehnica –Calitate – Mediu
Coclet Ion Director Directia Resurse Umane
Spiru-Ciobescu Laurentiu -ArmandDirector Directia Operatiuni-Comerciale
Ilinca Daniel Director Directia Economica.
PENTRU CA NU VETI PRIMI NICIODATA.
NU AU AVUT CAPABILITATEA NICI MACAR SA INCHEIE SITUATIILE FINANCIARE ALE OLTCHIM PANA LA TERMENUL LEGAL (SFARSITUL LUNII MARTIE 2013) MAI DEPARTE CE PRETENTII SA MAI AVETI DE LA EI.
MANIPULEAZA INFIEREAZA PE ROIBU CARE ESTE IN VIZIUNEA LOR TINTA TOCMAI BUNA SPRE CARE ARATA CU DEGETUL ORI DE CATE ORI SUNT RESPONSABILIZATI CU PRIVIRE LA DEZASTRUL DIN ULTIMELE 7 LUNI IN CARE VEZI DOAMNE AR FI "MANAGERIAT" COMBINATUL . IN LIPSA LOR DE EXPERIENTA SI PREGATIRE PROFESIONALA SUNT PRECUM COPII LA GRADINITA CAND UNUL IL LOVESTE PE ALTUL VICTIMA SE DUCE LA EDUCATOARE SI STRIGA IN GURA MARE CAT POATE: DOAMNAAAAAAAA, IONEL M-A BATUT !!!!!
COMPARATIA REFLECTA INCAPACITATEA ECHIPEI TALPASAN DE A REALIZA CEVA CONCRET, COERENT SI CONSECVENT.
TOTI ACESTI BAIETI AU FOST GIRATI POLITIC SA ADUCA OLTCHIM IN SITUATIA PRELUARII DE CATRE PCC CU ORICE CHIP SI ASTA FAC. ACEST SCENARIU A FOST PREFIGURAT INCA DIN AUGUST 2012 CU LARGUL CONCURS AL LUI REMUS VULPESCU, CHITOIU, TARICEANU MANEVRATI DE LA SPATE DE SEBASTIAN VLADESCU BINECUNOSCUTUL CONSILIER AL PCC.
MEMBRII ECHIPEI TALPASAN AU TUPEU SUNT REMUNERATI SA RASPUNDA LA COMENZI POLITICE SI AR VINDE-O SI PE MASA CA SA ISI PASTREZE FUNCTIILE SI AVANTAJELE NEMERITATE OBTINUTE CONJUNCTURAL CU SUPORTUL LIBERALILOR.
NU AU NICI UN FEL DE SCRUPULE PENTRU CA BENEFICIAZA DE NISTE FACILITATI PE MASURA SI OBIECTUL LOR EFECTIV DE ACTIVITATE ESTE ZERO.
CAND CINEVA INCEARCA SA II RESPONSABILIZEZE PENTRU MANAGEMENTUL DEZASTRUOS IMEDIAT ARATA CU DEGETUL LA VEZI DOAMNE GREAUA MOSTENIRE SI LA ROIBU. ATAT STIU ATAT FAC. CE SA LE CERI?????
BALAN, COCLETE SI ILINCA AU SPALAT PUTINA CA AU SIMTIT MIROSUL DE RASPUNDERE PENALA.
AU RAMAS CEILALTI NABABI MAI AVIZI DE PUTERE SI LIVIZI DUPA SALARII URIASE IN SISTEMUL DE STAT FIIND SITUATE INTRE 15 000 - 19 000 RON SI CU LIMUZINE LA SCARA TOATE DE LUX.
TOAMNA ANULUI TRECUT MASS MEDIA URLA DISPERATA CE SALARII NESIMTITE AVEAU ROIBU, OLARU, PREOTEASA.
ACUM NIMENI NU MAI ZICE NIMIC DE SALARIILE SUPERNESIMTITE ALE ACTUALILOR CARE SUNT DE TREI ORI MAI MARI CA SALARIUL LUI ROIBU???? DE CE NIMENI NU MAI ZICE NIMIC??? PENTRU CA ACESTE SALARII SUNT TINUTE ASCUNSE SI BAIETII AU FOST REMUNERATI SA NU MARAIE NIMIC SI SA EXECUTE COMANDA DE MAZILIRE A COMBINATULUI SI SPLITAREA LUI STRICT IN SCHEMA AGREATA DE PCC.
SUPORTUL SINDICAL PENTRU SUSTINEREA MASURILOR DE TRIMITERE ACASA A PERSONALULUI SI A APLICA ASA ZISELE MASURI DE RESTRUCTURARE (VEZI FORMAREA OLTCHIM 2 PENTRU PCC) ESTE MANA FORTE ADICA TAMBALAGIUL CERNEV VUVUZEAUA PCC DAR CARE SI EL ACUM ESTE DISPERAT CA A RAMAS FARA MEMBRII SI NU PREA MAI ARE OBIECTUL MUNCII IN PLUS ZAREMBA NU ESTE MULTUMIT DE REZULTATELE SINDICATULUI NOU FORMAT SI SUSTINUT CONDUS DE VUVUZEA.
TAMBALAGIUL DISPERAT IN ULTIMELE SAPTAMANI IESE LIVID PE MEDIA INCERCAND SA LASE IMPRESIA CA EL ESTE LIDERUL FORTE SI CA EL ESTE PARTENERUL DE DIALOG AL ADMINISTRATORILOR.
BAIETI VREMEA VOASTRA S-A DUS INCLUSIV A TA DOMNULE CERNEV, FOARTE CURAND VETI DA SOCOTEALA SI PENAL NU NUMAI IN FATA ANGAJATILOR.
SPIRACHE TIE PENTRU CA ESTI FEBLETEA NOASTRA ITI UREZ UN SOMN LINISTIT CAT MAI POTI DORMI.

COTROPITORII

#3900 adevaratii spalatori de putina

2013-05-12 19:17

NU INTELEG DE CE STAU LA COTET LIDERII DE SINDICAT ? SE PARE CA SE DUCE O LUPTA ACERBA PENTRU PRELUAREA PUTERII TOTALE IN OLTCHIM. IN PAVILION ESTE FORFOTA MARE: UNII CARE VOR SA PLECE DE BUNA VOIE , ALTII TRAG SFORILE PRIN INTERMEDIUL TAMBALAGIULUI {NU-I AJUNGE NEVASTA ANGAJATA!} , DICULOIU TRAGE CU DINTII SA-SI PASTREZE TRINTORII DIN SECTII SI DE LANGA EL: PRISACARU, MARCU,FRATELE,COPILUL. NU STIU DACA MAI CHITAIE VREUNUL ACUM CU ACESTE DISPONIBILIZARI.CE VREMURI !CA LA ROVINE, IMPARTIREA TERITORIILOR {CASCAVALULUI} ALDE BALAN, COCLET, AU SPALAT PUTINA. CREDEAM NOI VREODATA CA OLTCHIMUL A AJUNS TIRLA FARA STAPAN ? CREDEAM VREODATA CA UNUL CA GHIOAGA ISI FACE FREZA IN MONITOR ?