Interesul public mai presus de gustul publicului


Musafir

/ #88

2013-02-02 16:04

"Ochii din umbră", "Pe Banii Părinţilor", "Fata lu' Tata", "Tradaţi in Dragoste" ş.a.m.d.

Sunt convins că aceste emisiuni au audienţă, insă au şi un impact negativ asupra românului!

Există tot mai mulţi oameni care trăiesc intr-o lipsă totală de cultură şi asta se vede din comportamentul lor: in mijloacele de transport în comun, pe stradă, în şcoli ori în alte instituţii!

Televiziunea care a devenit o întreprindere cu toate că ar trebui să fie un mijloc de educaţie a maselor, ne oferă zilnic această mizerie de parcă nu este suficient acest grad actual de abrutizare al populaţiei! Proprietarii acestor televiziuni nu-s interesaţi de noi, care ne uităm la: ceartă in familie, femei dezbrăcate, bârfă din orice nimic, scandaluri, jigniri la cel mai mare nivel, bătăi între rude sau alte comportamente care dezechilibrează buna armonie şi induce haosul!

Nu suntem o societate cu adevărat sănătoasă, odata ce acceptam acest circ prost regizat pe micile ecrane! Ştirile sunt toate "şocante" mai rar utile.

Populaţia din România este intr-un declin progresiv, şi aici mă refer la acea lume din jurul meu care îmi înfrumuseţează viaţa cu seminţe, scuipând, ascultând manele la telefonul mobil, răcnind de parcă sunt surzi şi împingându-se de parcă vine şfârşitul lumii.

Mass-media are un rol foarte important în modificarea modului de gândire şi al comportamentului (pe termen lung) al unei naţii!

"Gustul publicului" poate fi interesul unor organizaţii chiar externe menite sa "educe" şi să manipuleze acest popor ca să'l transforme într'o populaţie manevrabilă - o piaţă de desfacere - ceea ce şi este!


Semnaţi Petiţia catre Parlament: http://www.petitieonline.com/interesul_public_mai_presus_de_gustul_publicului.